Brooks Launch 3

• Αυτό το θέμα έχει 24 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη YannisV.
Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σπύρο, αν το ζητούμενο για τα πολύ μεγάλα είναι το cushioning, δες τα Hoka. Έχουν και μικρό drop που νομίζω ότι προτιμάς.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Λίαν συντόμως και η γνώμη μας για το νέο Launch.

YannisV
    Συμμετέχων

Αναμένουμε…Μας άνοιξες την όρεξη για τα ουδέτερα μετά το Vomero…Το θέμα είναι αν θα κάνει και για εμάς τους χοντρούς.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@yannisv Το παπούτσι είναι αρκετά σταθερό, Γιάννη. Αν θες κάτι για πιο σβέλτες προπονήσεις, μια χαρά θα σου είναι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

IMG_2327

YannisV
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ Νικόλα. Πιό άμεση αντίδραση δεν γινόταν! Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως μια το είχα στα υπόψιν εδώ και καιρό. Μπροστά δεν ξέρω αν είναι άνετο μια και έχω αρκετά φαρδύ πόδι…
    Όσο για την σχόλιο για τη διαφήμιση είναι γνωστό σε αυτούς που σε ξέρουμε καιρό (συμπεριλαμβανομένης και της Μαρίας) ότι τζάμπα συμβουλές δεν δίνεις…..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όχι Γιάννη, δεν είναι ιδιαίτερα άνετο μπροστά.
    Όχι πως είναι στενό αλλά δεν είναι π.χ. όπως το Vomero.
    Βέβαια, είναι και άλλος ο χαρακτήρας του.

YannisV
    Συμμετέχων

Νικόλα ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω και θα δούμε.
    Και κάτι άλλο. Το πρωί που είδα την απάντησή σου και το σχόλιο της Μαρίας ήμουν σε υπολογιστή που δεν παίζει το συγκεκριμένο video και κατά συνέπεια νόμισα ότι το σχόλιό της πήγαινε στη φωτογραφία του launch. Αλλού για αλλού η απάντησή μου δηλαδή όσον αφορά στο σχόλιο της Μαρίας……

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@yannisv Η αλήθεια είναι πως προσπαθούσα να το καταλάβω το σχόλιο αλλά δεν τα κατάφερνα… χαχαχα! 😀

YannisV
    Συμμετέχων

Άστα ρεζίλι έγινα…..

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.