fenix 5 vs 935

Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

• Αυτό το θέμα έχει 38 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη gligoros.
Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 31 έως 39 (από 39 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Το 310 σου Νικο παρεδωσε πνευμα και το αλλαξες ή απλα ηθελες αναβαθμιση? Εμενα κλεινει 6 χρονια τον Ιουλιο και φτου φτου σαν καινουριο ειναι, δουλευει οπως δουλευε και τοτε. Βεβαια σας ζηλευω ολους εσας με τα πιο συγχρονα και θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να βλεπω αναλυση περισσοτερων στοιχιεων εκτος απο τα βασικα, ρυθμο, παλμοι, pace, υψομετρο, αλλα οκ, για το επιπεδο μου πιστευω πως μια χαρα βολευομαι με αυτο, εξαλλου προτιμω να κανω οικονομια στο ρολοι και να τα σκαω σε παπουτσια! 😛 Απο την αλλη μαζευω πληροφοριες για ποιο να παρω οταν αναγκαστικα θα χρειαστει.

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Νικο η μπαταρια κραταει γυρω στις 12 ωρες ,οποτε αν χανει 8% σε σχεδον 1 ωρα ειναι απολυτα λογικο.

Echetlos
    Συντονιστής

@elda Κι εμένα 5 τον Ιούλιο!
    Γενικά είχε αρχίσει η φθορά του χρόνου. Τα κουμπιά είχαν μαλακώσει και φθαρεί, καμιά φορά δεν άκουγαν αμέσως στο πάτημα.
    Έκανε και κάτι κουλά η μπαταρία που και που. Δούλευε πάντως κανονικά, ακόμη δουλεύει δηλαδή.

@stratus
    Thanks, Χρήστο!

Κάποιος μου είπε ότι δεν πρέπει να το φορτίζουμε πέραν του 90%, όπως και να μην αφήνουμε να αδειάζει κάτω από το 20%.
    Ισχύει;

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Νικο σωστα στο ειπαν και το ιδιο ισχυει και στα κινητα

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

@echetlos, Νίκο από ακρίβεια στον στίβο πως το βρίσκεις? έχω φίλο με το 5S που είναι αλλού για αλλού.. επίσης ποιό ήταν το κριτήριο για το 5άρι και όχι πχ για το 935 ή κάποιο άλλο πιο ελαφρύ ρολόι??

Echetlos
    Συντονιστής

@johnb Ποτέ δεν χρησιμοποιώ GPS στον στίβο, Γιάννη. Ή το χρονόμετρο του Garmin ή σκέτο χρονόμετρο.
    Αφού όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορεί να μετρήσει καμπύλες.

gligoros
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πρόσφατα (πριν 1 μήνα) αγόρασα το 935. Όταν ανοίγω το Garmin Connect sto PC, μου εμφανίζει διάφορα παραθυράκια, μεταξύ των οποίων ένα που λέει διαδρομές. Σχεδίασα λοιπόν μια, συνέδεσα το ρολόι στο PC, και πάτησα “αποστολή στη συσκευή”. Απο κει και πέρα, πως μπορώ να βλέπω στο ρολόι την διαδρομή (να με καθοδηγεί δηλαδή) ???? Ψάχνω, ψάχνω, και δεν το βρίσκω….!!

stratus
    Συμμετέχων

@gligoros Πας watch face -> start navigate -> course

gligoros
    Συμμετέχων

Εύρηκα, εύρηκα, σε ευχαριστώ @stratus!!

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 31 έως 39 (από 39 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.