fenix 5 vs 935

Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

• Αυτό το θέμα έχει 38 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη gligoros.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 39 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vassilis K
    Συμμετέχων

Δεν βλέπετε, γιατί πάτε και τρέχετε σαν παλαβοί.
    Με τον ρυθμό που πηγαίνω, διαβάζω και εφημερίδα στο σούρουπο. 😛

Vlod
    Συντονιστής

@unforgiven χαχαχαχα εισαι ο ανθρωπος μου!!

Echetlos
    Συντονιστής

Ερώτηση για το Fenix 5:
    Ξεκινάω μια διαλειμματική (χωρίς auto-lap).
    Πατάω lap στο πρώτο κομμάτι και εμφανίζει την στιγμιαία σύνοψη, δείχνοντας τον χρόνο του κομματιού.
    Από εδώ και εμπρός όμως, κάθε φορά που πατάω lap, η σύνοψη δείχνει τον συνολικό χρόνο του workout μέχρι την στιγμή εκείνη και όχι του κομματιού που μόλις τελείωσε, το οποίο και θέλω.
    Πώς το αλλάζω αυτό;

Ευχαριστώ.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Περίεργο Νίκο αυτό που λες, γιατί θυμάμαι από το 245 ότι σου δείχνει το χρόνο του τελευταίου lap. Θα το δοκιμάσω αύριο στο 645 να δω αν συμβαίνει στο ίδιο. Ακόμη, όμως, κι αν δεν αλλάζει αυτό που βλέπεις, μπορείς να δημιουργήσεις ένα καινούριο screen στο οποίο θα απεικονίζονται το pace, average heart rate, time και distance του προηγούμενου lap. Έτσι στο recovery θα μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλα αυτά τα metrics του interval. Βασικά μου έδωσες ωραία ιδέα και μόλις το έκανα στο δικό μου. Πες μου αν θέλεις να κάνεις κάτι αντίστοιχο (ή πάρε τηλ, πιο γρήγορα θα συνεννοηθούμε)

Echetlos
    Συντονιστής

Θέλω ελάχιστα πράγματα, Σωτήρη… Βασικά μου αρκεί ο χρόνος και μόνο, τίποτε άλλο.
    Δεν παρακολουθώ γενικώς παλμούς, δεν έχω λόγο να δω απόσταση (στίβος), ούτε και το εσφαλμένο pace.
    To 310, με το που πατούσες το lap, σου έδειχνε για μερικά δευτ/πτα τον χρόνο του κομματιού που μόλις τελείωσε, δεν θέλω κάτι άλλο.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Νικο, στο 735 μπορείς να επιλέγεις τι θα δείχνει κατά το πάτημα του κουμπιού Lap. Εκεί πρέπει να επιλέξεις αυτό που θες. Lap Alert το ονομάζει η garmin.

theok
    Συμμετέχων
    Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Μόλις το τσέκαρα. Στο 645, με το που πατάω το lap, εμφανίζονται 3 αριθμοί. Πάνω πάνω ο αριθμός του γύρου που τελείωσε (1ος, 2ος κλπ), αμέσως πιο κάτω με μεγάλα γράμματα ο χρόνος του κομματιού που τελείωσε και τέλος, με μικρότερα ο συνολικός χρόνος. Μπορείς να ορίσεις το τι θέλεις να βλέπεις με τον εξής τρόπο:
    1. Από τη βασική σου οθόνη, αυτή που σου λέει απλά την ώρα, πατάς το start-stop button.
    2. Με τα up-down buttons φτάνεις στην επιλογή run και κρατάς πατημένο το up button για να μπεις στις ρυθμίσεις.
    3. Μπαίνεις στα run settings και πας με scroll down στη ρύθμιση auto lap. Επιλέγεις με το start stop button κι εκεί λογικά θα έχεις ήδη απενεργοποιημένο το auto lap. Αμέσως πιο κάτω υπάρχει το Lap alert. Κλικάρεις σ’ αυτό και βλέπεις το primary field και το secondary field. Στο δικό μου ως primary field έχει το lap time και ως secondary το total time. Ρίξε μια ματιά να δεις αν υπάρχουν τα ίδια και σε σένα.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Εδώ ένα βίντεο που δείχνει το ίδιο πράγμα https://www.youtube.com/watch?v=1DuUWrQH6s4

Echetlos
    Συντονιστής

ΟΚ παίδες, το βρήκα!
    Παραήταν χωμένο το lap alert, έπρεπε να σκάψεις πολύ στο μενού… 😀
    Χίλια ευχαριστώ σε όλους!!! 🙂

Echetlos
    Συντονιστής

To Fenix σε 55′ προπόνησης, κατανάλωσε 7-8% μπαταρία (με τον glonass).
    Είναι νορμάλ;

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Δεν μου φαίνεται παράλογο να σου πω την αλήθεια. Χωρίς να το έχω ελέγξει, θα υπέθετα ότι αν χρησιμοποιείς πολλά data screens, με παράλληλη καταγραφή πολλών δεδομένων, αυτό θα είχε μια επιβάρυνση στην κατανάλωση ενέργειας, αλλά δεν σε κόβω για τύπο που έχει φορτώσει ένα σωρό data screens (χωρίς παρεξήγηση 🙂 )

Echetlos
    Συντονιστής

Χαχαχα… Κάποιος που χρησιμοποιούσε το 310 μέχρι χθες, πιστεύεις θα μπορούσε να παρεξηγηθεί ποτέ..;;; 😀
    9 συνολικά ενδείξεις έχω, μοιρασμένες σε 4 οθόνες.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Μάλλον καταναλώνει ενέργεια για να μπορέσει να κρατήσει την θερμοκρασία του σταθερη λόγω της θερμότητας απο τη τριβή με τον αέρα… στις ταχύτητες που δουλεύεις Νίκο

Echetlos
    Συντονιστής

Αυτή την απάντηση περίμενα ν’ ακούσω! 😛

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 39 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.