- Αυτό το θέμα έχει 38 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη
gligoros.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
27 Απριλίου 2018 στις 19:03 #94800
Vassilis K
ΣυμμετέχωνΔεν βλέπετε, γιατί πάτε και τρέχετε σαν παλαβοί.
Με τον ρυθμό που πηγαίνω, διαβάζω και εφημερίδα στο σούρουπο. 😛27 Απριλίου 2018 στις 21:32 #94802Vlod
Συντονιστής@unforgiven χαχαχαχα εισαι ο ανθρωπος μου!!
2 Μαΐου 2018 στις 22:33 #94990Echetlos
ΣυντονιστήςΕρώτηση για το Fenix 5:
Ξεκινάω μια διαλειμματική (χωρίς auto-lap).
Πατάω lap στο πρώτο κομμάτι και εμφανίζει την στιγμιαία σύνοψη, δείχνοντας τον χρόνο του κομματιού.
Από εδώ και εμπρός όμως, κάθε φορά που πατάω lap, η σύνοψη δείχνει τον συνολικό χρόνο του workout μέχρι την στιγμή εκείνη και όχι του κομματιού που μόλις τελείωσε, το οποίο και θέλω.
Πώς το αλλάζω αυτό;Ευχαριστώ.
2 Μαΐου 2018 στις 22:52 #94992Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΠερίεργο Νίκο αυτό που λες, γιατί θυμάμαι από το 245 ότι σου δείχνει το χρόνο του τελευταίου lap. Θα το δοκιμάσω αύριο στο 645 να δω αν συμβαίνει στο ίδιο. Ακόμη, όμως, κι αν δεν αλλάζει αυτό που βλέπεις, μπορείς να δημιουργήσεις ένα καινούριο screen στο οποίο θα απεικονίζονται το pace, average heart rate, time και distance του προηγούμενου lap. Έτσι στο recovery θα μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλα αυτά τα metrics του interval. Βασικά μου έδωσες ωραία ιδέα και μόλις το έκανα στο δικό μου. Πες μου αν θέλεις να κάνεις κάτι αντίστοιχο (ή πάρε τηλ, πιο γρήγορα θα συνεννοηθούμε)
2 Μαΐου 2018 στις 23:56 #94994Echetlos
ΣυντονιστήςΘέλω ελάχιστα πράγματα, Σωτήρη… Βασικά μου αρκεί ο χρόνος και μόνο, τίποτε άλλο.
Δεν παρακολουθώ γενικώς παλμούς, δεν έχω λόγο να δω απόσταση (στίβος), ούτε και το εσφαλμένο pace.
To 310, με το που πατούσες το lap, σου έδειχνε για μερικά δευτ/πτα τον χρόνο του κομματιού που μόλις τελείωσε, δεν θέλω κάτι άλλο.3 Μαΐου 2018 στις 00:01 #95000Roberto4Carlos
ΣυμμετέχωνΝικο, στο 735 μπορείς να επιλέγεις τι θα δείχνει κατά το πάτημα του κουμπιού Lap. Εκεί πρέπει να επιλέξεις αυτό που θες. Lap Alert το ονομάζει η garmin.
3 Μαΐου 2018 στις 00:05 #95002theok
Συμμετέχων3 Μαΐου 2018 στις 00:08 #95004Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΜόλις το τσέκαρα. Στο 645, με το που πατάω το lap, εμφανίζονται 3 αριθμοί. Πάνω πάνω ο αριθμός του γύρου που τελείωσε (1ος, 2ος κλπ), αμέσως πιο κάτω με μεγάλα γράμματα ο χρόνος του κομματιού που τελείωσε και τέλος, με μικρότερα ο συνολικός χρόνος. Μπορείς να ορίσεις το τι θέλεις να βλέπεις με τον εξής τρόπο:
1. Από τη βασική σου οθόνη, αυτή που σου λέει απλά την ώρα, πατάς το start-stop button.
2. Με τα up-down buttons φτάνεις στην επιλογή run και κρατάς πατημένο το up button για να μπεις στις ρυθμίσεις.
3. Μπαίνεις στα run settings και πας με scroll down στη ρύθμιση auto lap. Επιλέγεις με το start stop button κι εκεί λογικά θα έχεις ήδη απενεργοποιημένο το auto lap. Αμέσως πιο κάτω υπάρχει το Lap alert. Κλικάρεις σ’ αυτό και βλέπεις το primary field και το secondary field. Στο δικό μου ως primary field έχει το lap time και ως secondary το total time. Ρίξε μια ματιά να δεις αν υπάρχουν τα ίδια και σε σένα.3 Μαΐου 2018 στις 00:12 #95006Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΕδώ ένα βίντεο που δείχνει το ίδιο πράγμα https://www.youtube.com/watch?v=1DuUWrQH6s4
3 Μαΐου 2018 στις 00:19 #95012Echetlos
ΣυντονιστήςΟΚ παίδες, το βρήκα!
Παραήταν χωμένο το lap alert, έπρεπε να σκάψεις πολύ στο μενού… 😀
Χίλια ευχαριστώ σε όλους!!! 🙂27 Μαΐου 2018 στις 20:17 #95800Echetlos
ΣυντονιστήςTo Fenix σε 55′ προπόνησης, κατανάλωσε 7-8% μπαταρία (με τον glonass).
Είναι νορμάλ;27 Μαΐου 2018 στις 21:15 #95802Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΔεν μου φαίνεται παράλογο να σου πω την αλήθεια. Χωρίς να το έχω ελέγξει, θα υπέθετα ότι αν χρησιμοποιείς πολλά data screens, με παράλληλη καταγραφή πολλών δεδομένων, αυτό θα είχε μια επιβάρυνση στην κατανάλωση ενέργειας, αλλά δεν σε κόβω για τύπο που έχει φορτώσει ένα σωρό data screens (χωρίς παρεξήγηση 🙂 )
27 Μαΐου 2018 στις 21:27 #95804Echetlos
ΣυντονιστήςΧαχαχα… Κάποιος που χρησιμοποιούσε το 310 μέχρι χθες, πιστεύεις θα μπορούσε να παρεξηγηθεί ποτέ..;;; 😀
9 συνολικά ενδείξεις έχω, μοιρασμένες σε 4 οθόνες.27 Μαΐου 2018 στις 23:08 #95806Roberto4Carlos
ΣυμμετέχωνΜάλλον καταναλώνει ενέργεια για να μπορέσει να κρατήσει την θερμοκρασία του σταθερη λόγω της θερμότητας απο τη τριβή με τον αέρα… στις ταχύτητες που δουλεύεις Νίκο
27 Μαΐου 2018 στις 23:23 #95808Echetlos
ΣυντονιστήςΑυτή την απάντηση περίμενα ν’ ακούσω! 😛
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.