- Αυτό το θέμα έχει 38 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη πριν από τον χρήστη
gligoros.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
16 Μαρτίου 2018 στις 21:11 #92838
prof
ΣυμμετέχωνΘα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω καταλήξει σε αυτά τα ρολόγια. Ποια τα υπέρ και κατά τους;
Ευχαριστώ17 Μαρτίου 2018 στις 12:26 #92852Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΛίγο πολύ, μιλάμε για τα δύο κορυφαία ρολόγια μιας από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο. Έχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους. Η επιλογή σου είναι θέμα απαιτήσεων και κόστος. Αν δεν σε ενδιαφέρει το τελευταίο, πας σε όποιο από τα δύο σου αρέχει περισσότερο. Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει και το garmin 735xt που είναι κι αυτό multisport/triathlon ρολόι, αλλά δεν σου δίνει κάποια από τα νέα training metrics των fenix 5 και 935, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το 645 το οποίο παρέχει αυτά τα metrics, αλλά δεν είναι κατάλληλο για τρίαθλο.
17 Μαρτίου 2018 στις 13:08 #92854prof
ΣυμμετέχωνΔιάβασα ότι το fenix5 είναι αναξιόπιστο…
17 Μαρτίου 2018 στις 16:52 #92864Antonios
ΣυμμετέχωνΓια το fenix5 δεν ξέρω να σου πω αλλά για το 935 το οποίο έχω σχεδόν ένα χρόνο (το πήρα αμέσως μόλις κυκλοφόρησε) στο συστήνω με κλειστά μάτια. Αξιόπιστο, πολύ ελαφρύ στο χέρι σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι το φοράς και πολύ καλή μπαταρία, το φορτίζω κάθε Σάββατο και με τρεις ή τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα, μία εκ των οποίων long run και συνεχώς συνδεδεμένο με το κινητό μου τη βγάζει μιά χαρά. Εξαιρετικό από κάθε άποψη !!
17 Μαρτίου 2018 στις 17:05 #92866Antonios
ΣυμμετέχωνΕπίσης έχω να σου πω ότι και το 735xt που ανέφερε ο φίλος Sotiris Diamantopoulos είναι επίσης εξαιρετικό ρολόι. Το έχει η σύζυγος μου και είναι επίσης πολύ καλή λύση.
18 Μαρτίου 2018 στις 23:19 #92948prof
Συμμετέχων27 Απριλίου 2018 στις 10:00 #94740Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΣτο Fenix 5, μπορείς να βάλεις 4 data fields σε μία οθόνη;
27 Απριλίου 2018 στις 11:29 #94742stratus
ΣυμμετέχωνΑφου η συνομιλια μας διακοπηκε αποτομα στα γραφω εδω
1
Hold MENU
.
2
Select Settings > Activities & Apps
.
3 Select the activity to customize.
4 Select the activity settings.
5 Select Data Screens
.
6 Select a data screen to customize.
7Select an option:
•
Select Layout to adjust the number of data fields on the data screen.
•
Select a field to change the data that appears in the field.
•
Select Reorder to change the location of the data screen in the loop.
•
Select Remove to remove the data screen from the loop.
8
If necessary, select Add New to add a data screen to the loop.
Customizing Your Device
1927 Απριλίου 2018 στις 12:45 #94744Vassilis K
ΣυμμετέχωνTo Fenix 3 έχει 4 data fields ταυτόχρονα, οπότε κατά 99% θα έχει και το 5.
Για εμένα η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Fenix και Forerunner, πέρα από το κόστος, είναι η εμφάνιση. Αν θέλεις κάτι πιο σοβαρό, να το φοράς όλη την ώρα, το Fenix είναι πιο κατάλληλο.27 Απριλίου 2018 στις 13:29 #94754Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΓια ένα δεδομένο activity (όταν πατάς δηλαδή start για να ξεκινήσεις την καταγραφή), έχεις διαθέσιμα έναν αριθμό από data screens (5 νομίζω στο 235, κανένας περιορισμός για το 645 και fenix 5, 935) που μπορείς να βλέπεις. Ενώ τρέχεις, μπορείς να αλλάζεις τα screens αυτά με τα βελάκια. Μπορείς να ορίσεις τα datascreens που θέλεις μέσω τις διαδικασίας που περιγράφει ο @stratus. Τώρα, σε κάθε screen μπορείς να βάλεις μέσω του ρολογιού (με τον default τρόπο δηλαδή) μέχρι 4 fields, άρα στην ίδια οθόνη να βλέπεις πχ, pace, distance, heart rate, time. Πέρα από αυτό όμως, μπορείς να κατεβάσεις από το garmin connect IQ store δωρεάν data screens, τα οποία μπορούν να δείχνουν περισσότερα από 4 fields. Πχ προσωπικά το βασικό μου datascreen όταν τρέχω μου δείχνει 9 fields.
27 Απριλίου 2018 στις 13:33 #94756Nikos Pilikas
Συντονιστής@stratus Ευχαριστώ ρε Χρήστο, πανεύκολο ήταν αλλά άμα είσαι σκράπας…
Thanks παίδες, σίγουρα θα σας πρήξω λίγο ακόμη…
27 Απριλίου 2018 στις 15:26 #94772tazi
ΣυντονιστήςΜα καλα, μπορειτε να βλεπετε τι γραφουν και τα τεσσερα data fields σε καθε screen…..? Eντυπωσιαζομαι!!!, εγω πια μονο δυο και συντομα νομιζω θα παω στο ενα, εφηβος μεν…… γκαβος δε.
Αλλα ας ξεκινησω να ξαναχρησιμοποιω ρολοι και ευτυχης θα ειμαι αν βλεπω και το ενα.27 Απριλίου 2018 στις 15:29 #94774Roberto4Carlos
ΣυμμετέχωνΜε το δικό μου (735) έχουμε συμφωνήσει πως εν κινήσει θα βλέπουμε 2 ενδείξεις στην οθόνη, και στα διαλείμματα 3 (μιας και τότε μπορείς να πλησιάσεις το ρολόι πιο κοντά στα μάτια).
27 Απριλίου 2018 στις 15:51 #94782tazi
Συντονιστής@roberto4carlos Μια χαρα τα βρηκατε οι δυο σας!!!. Σε αγωνες παλιοτερα ειχα δοκιμασει screen και field. Ειδικα στην αρχη, γιατι μετα οταν βρω ρυθμο κοιταω αρκετα πιο σπανια. Στο μαραθωνιο, δυο χρονια πριν δλδ, που ουτε η ταχυτητα ειναι μεγαλη και ο ρυθμος ειδικα στην αρχη πρπεει να ειναι ανετος ειχα βαλει δυο. Μετα το τριαντα ομως δε θυμαμαι να κοιτουσα και πολυ. Αυτα που κυριως παρακολουθω παντως ειναι instant καρδια, instant pace και pace/xlm
27 Απριλίου 2018 στις 16:11 #94784stratus
ΣυμμετέχωνΕγω δεν εχω παρομοια προβληματα με τα δικα σας γιατι βλεπω το χρονο μου στο αμαξι που ειναι μπροστα μου οταν τρεχω
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.