Foot pod Garmin

• Αυτό το θέμα έχει 15 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη LEONT.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 16 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω αξεσουάρ, μιας και γράφω το 80%+ των χλμ σε διάδρομο. Κατόπιν θα κάνω και connect στην υπηρεσία για να μπορώ να συμμετάσχω στα διάφορα σάιτ που κάνουν προσφορές. Η απορία μου έχει να κάνει με το αν συνδυάζεται η χρήση του αξεσουάρ με το GPS σε εξωτερικό χώρο βελτιώνοντας τις οποίες ανακρίβειες του GPS. Επίσης δε ξέρω κατά πόσο αυξάνεται ο ρυθμός κατανάλωσης της μπαταρίας. Τα φώτα σας παρακαλώ.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Παναγιώτη τσέκαρε κατά πόσο τα εν λόγω site δέχονται καταγραφές από foot pod. Το running heroes λαμβάνει υπόψη μόνο τις καταγραφές από GPS, για αυτό τώρα τελευταία το ανοίγω και εκεί που αποδεδειγμένα καταγράφει λάθος (π.χ. Γκράβα). Μη κάνεις το επιπλέον έξοδο πριν το τσεκάρεις.

stratus
    Συμμετέχων

@dimitrissss Κανεις λαθος.Ακομα και οταν τρεχω με το foot pod οι προπονησεις ανεβαινουν κανονικα στους “τρεξιματικους ηρωες”

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Αν το foot pod ρυθμιστει σωστα εχει ακριβεια 99.9%

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ναι παίδες για τους ήρωες σκεφτόμουν. Αφού ο @stratus το κάνει συστηματικά θα το επιχειρήσω. Αλλά δε μας είπε πως θα γίνει η σωστή ρύθμιση. Δε λες κουβέντα, κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα… ευχαριστώ φίλοι μου.

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Garmin εχεις;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ναι το 310 xt

stratus
    Συμμετέχων

Ωραια θα σου γραψω αυριο τη διαδικασια

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Είμαι υπόχρεος! Στη συνέντευξή στο Κρήτης tv μετά το 3.39.59 θα σε έχω στα special thanks. Stay tuned!

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Αρχικα πρεπει να συνδεσεις το foot pod με το garmin.
    Οι ονομασιες των μενου που θα σου γραψω πιθανον να διαφερουν απο αυτες στο δικο σου ρολοι,αλλα θα ειναι παρομοιες,
    Πας ρυθμισεις καπου θα γραφει add new sensor το πατας και ταυτοχρονως κουνας το foot pod με το χερι σου δεξια αριστερα μεχρι το τολοι να το δει.
    Πας ρυθμισεις του foot pod και απενεργοποιεις το autocalibration και βαζεις τη ρυθμιση distance σε always ωστε το foot pod να μετραει την αποσταση και οχι το gps.
    Tωρα πρεπει να τρεξεις μια αποσταση τουλαχιστον 5 χλμ η οποια να ειναι ακριβως μετρημενη,οχι βεβαια με το gps.Αν εχεις στιβο τοσο το καλυτερο.
    Ας πουμε οτι τρεχεις 6 χλμ και το foot pod την μετραει ως 6,200.Κανεις την εξης πραξη (6/6,2)Χ100=96,7742.Πας τωρα στις ρυθμισεις του foot pod βρισκει το πεδιο calfactor και βαζεις το πλησιεστερο αριθμο στο 96,7742 και εισαι οκ

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ημιθεος! Βρες μου και ένα foot pod για να γίνεις θεός!
    Σύντομα λοιπόν η αγορά, πιθανόν τον Φεβρουάριο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Από ότι βλέπω Δεν προτείνεις τη ρύθμιση σε διάδρομο. Να υποθέσω για λόγους ακριβείας μέτρησης απόστασης από το μηχάνημα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Επίσης να υποθέσω ότι με το foot pod ενεργό, θα απενεργοποιω το GPS.

stratus
    Συμμετέχων

Δεν ξερω το μενου του 310,αλλα καπου θα υπαρχει μια ρυθμιση του στυλ foot pod.Αν αυτη τη βαλεις σε yes τοτε το ρολοι χρησιμοποιει το foot pod για να μετραει αποσταση,αλλα εσυ δε χρειαζεται να απενεργοποιησεις το gps.
    Ο διαδρομος δε νομιζω οτι εχει μεγαλη ακριβεια στην μετρηση της αποστασης.
    Εδω https://static.garmincdn.com/pumac/Forerunner310XT_OM_EN.pdf μπορεις να βρεις το manual του 310 που εχει οδηγιες για το foot pod

Lachaniaris
    Συμμετέχων

Σε ένα παλιότερο Garmin fr50 που είχα, νομίζω το καλυμπράρισμα το έκανα τρέχοντας ένα δεκάρι στο στάδιο (μετρημένο) και περνώντας στο τέλος της διαδρομής, την απόσταση που έκανα στο ρολόι (η διαφορά θυμάμαι δεν ήταν πάνω από 10 μέτρα στα 10km και για την εποχή του ήταν εντυπωσιακό). Αλλά ήταν διαδικασία που την ζητούσε το ίδιο το ρολόι. Βέβαια δεν είχε gps η επιταχυνσιόμετρα προσαρμοσμένα επάνω του και τώρα, πρέπει να έχουν αλλάξει οι διαδικασίες…
    Θα ψάξω να δω, μήπως το έχω κάπου κρατημένο γιατί στο στάδιο έχω απόκλιση -10μ στο χιλιάρι…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 16 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.