High 5 energy gel banana

• Αυτό το θέμα έχει 9 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη Elda.
Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tzatzikis90
    Συμμετέχων

Επειδή έχω μπλέξει με ηλίθιους και κινδυνεύω να μείνω χωρίς τζελακια στην Αθήνα..

Ζητούνται τα τζελακια του τίτλου.. 5-10, όσα υπάρχουν, μέχρι και 3 αγοράζω στη χειρότερη(τόσα θα χρειαστώ στον αγώνα)! Ιδανικά, αυτός που θα μου δώσει να είναι στο πάστα πάρτυ της Παρασκευής ή στην έκθεση Σάββατο πρωί, ευχαριστώ!

Elda
    Συμμετέχων

Tασο, στην εκθεση θα εχει σιγουρα high 5 και μαλιστα τα εχουν σε προσφορα. Κανονικη τιμη 1 ευρω το τζελακι, αν δωσεις 5 ευρω παιρνεις 8 τζελακια αντι για 5, με 10 ευρω 16 τζελακια κοκ. Εγω παντα απο την εκθεση παιρνω. Για μπανανα δεν μπορω να σου εγγυηθω μια κι εγω παιρνω πορτοκαλι αλλα λογικα θα εχει απ ολα. (αυτα που σου λεω ισχυαν περισυ στην εκθεση του μαραθωνιου αλλα και το Μαρτη του 16 την εκθεση του ημι Αθηνας). Εχει και πολυ ωραιας ενεγειακες μπαρες η high 5 με 40g υδατανθρακα ειδικο για το πρωινο του μαραθωνιου γιατι καταναλωνεται ευκολα χωρις να σε λιγωνει καθολου.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Πέρσι αν θυμάμαι καλά στην έκθεση , κάποια στιγμή αγόρασα high 5 και είχε προσφορά 2 στην τιμή του ενός. Έτσι αν έπαιρνες 5, διάλεγες και άλλα 5 δώρο (η ημερομηνία λήξης τους ήταν 1 χρόνο μετά).

sotfireman
    Συμμετέχων

Πέρυσι με την αγορά gel στην έκθεση σου έδινε και δώρο την ζώνη μέσης,αλλά μάλλον λόγο έλλειψης stock φέτος δεν θα ισχύσει. Θα υπάρχει όμως κανονικά το περίπτερο της High5 οπότε μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Οκ οκ δεν αγχώνομαι..ακόμα!😅 ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όποιος έχει τζελακια ωστόσο ας δώσει σημεία ζωής χαχα!

Elda
    Συμμετέχων

@tzatzikis90 Τασο, στην εκθεση εχει κανονικα περιπτερο η high five και δινουν το κουτι των 20 τζελ 15 ευρω. Αν δεν παρεις κουτι ειναι 1 ευρω το ενα τζελακι. Επισης δινουν τις 5 μπαρες 7 ευρω.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@tzatzikis90 Τάσο η έκθεση δεν έχει καμιά σχέση με αυτή της Θεσσαλονίκης. Ότι θες θα βρεις.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας! Έφτασε τελικά χτες το απόγευμα ή παραγγελία που είχα κάνει και προς μεγάλη μου έκπληξη..αποτελούνταν από 20 τζελακια μπανάνα.. Ότι ακριβώς είχα παραγγείλει δηλαδή αν και μου είχαν πει πως δεν έχουν τέτοια γευση..τι να πω! Βέβαια δεν υπάρχει σημείο διάθεσης πλέον στην πόλη μας επομένως πιθανότατα θα τσιμπησω αλλα 20 Από την έκθεση..να έχω καβα!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστώ Όπως και να χει!

Elda
    Συμμετέχων

Tασο, εχε υποψη σου οτι αυτα της εκθεσης ληγουν τον Ιουνιο του 17. Οποτε αν δεν καταναλωνεις τζελακια στις προπονησεις παρα μονο στους αγωνες, σε βλεπω μετα να παιρνεις ληγμενα! 😛

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.