Kavala Night City Run 2017

• Αυτό το θέμα έχει 9 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη πριν από τον χρήστη Sotiris Diamantopoulos.
Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Καλησπέρα,

Έχει κανείς σε strava segment, garmin course, tcx, gpx file τη διαδρομή των 5 ή 10 χιλιομέτρων του Kavala Night City run; Με ενδιαφέρει βασικά το υψομετρικό προφίλ της διαδρομής (να έχω και μια ιδέα πού να πιέσω και πού όχι).

Echetlos
    Συντονιστής

Πιθνώς να μπορούν να βοηθήσουν οι @tzatzikis90 και @chousidisieremias.

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Δυστυχώς η διαδρομή έχει αλλάξει από πέρυσι και δεν τον έχω τρεξει γιατί είμαι ξενιτεμενος!! Με σιγουριά σου λεω όμως ότι στο τελος(τελευταία 2κ είναι ανηφορικά και τα τελευταία 500μ πριν τον τερματισμό κατηφορικά) πρέπει να φυλάξεις δυνάμεις.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ @chousidisieremias για την ενημέρωση και @Echetlos για τους pointers!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλησπέρα Σωτήρη!

ο παρακάτω σύνδεσμος είναι η περσινή διαδρομή, ελπίζω να φαίνεται κανονικά. για οποιαδήποτε πληροφορία, θα χαρώ να βοηθήσω! πρόπερσι στο τέλος είχε μια επιπλέον ανηφόρα με σκαλάκια, επομένως αρκετά πιο δύσκολο όντας ήδη καταπονημένοι. δεν έχω ψάξει καθόλου το φετινό καθώς δυστυχώς θα λείπω και δεν θα πάρω μέρος.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Αυτό ακριβώς έψαχνα! Ευχαριστώ πολύ @tzatzikis90. Εκτός απροόπτου θα τρέξω το 5άρι στην Καβάλα, οπότε μετά θα το ανεβάσω στο strava ως segment.

Γενικά @echetlos δεν ξέρω αν έχει νόημα να υπάρχει ένα σημείο στο site που θα μπορεί κάποιος να βρίσκει links για αγωνιστικές διαδρομές. Πχ, έχω διαθέσιμα τα 10k του Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρου” του 2017 και τα 5k (4.72k για την ακρίβεια :p) του Komotini Run 2017.

Echetlos
    Συντονιστής

Καλή ιδέα, Σωτήρη!👍
    Θα το κάνουμε…

Echetlos
    Συντονιστής

Καλή ιδέα, Σωτήρη!👍
    Θα το κάνουμε…

tzatzikis90
    Συμμετέχων

να είσαι καλά Σωτήρη!

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Έτρεξα σήμερα τα 5k του Kavala Night City Run 2017. Δύσκολη διαδρομή, όντως τα σκαλοπάτια και η ανηφόρα στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής είναι σχεδόν βασανιστικά αν έχεις πάει στο όριο μέχρι εκείνο το σημείο. Ακόμη και τα κατηφορικά κομμάτια έχουν μεγάλη κλίση, με αποτέλεσμα να απαιτούν συντηρητική προσέγγιση (για τα δικά μου πόδια τουλάχιστον). Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν είναι αδιάφορη διαδρομή :).

Ανεβάζω εδώ το garmin course. Έχω σώσει τη διαδρομή ως segment και στο strava.

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.