- Αυτό το θέμα έχει 13 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη roukounas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
2 Απριλίου 2018 στις 12:40 #93482roukounasΣυμμετέχων
Kαλησπέρα!
Ψαχνω για bluetooth mp3 player για τα long runs μου. Ακουγα πιο παλια μουσικη στο κινητο αλλα τα τελευταια 2 χρονια που πηρα ρολοι ειπα να ξεφορτωθω απο πανω μου το βαρος του κινητου. Τελευταια ομως μου χει λειψει η μουσικη και ψαχνω να δω αν μπορω να βρω τιποτα ποιοτικο κ φθηνο. Θελω να το συνδυασω με μπλουτουθ ακουστικα(δεν εχω βρει) αλλα φανταζομαι αυτο θα ειναι πιο ευκολο καθως υπαρχουν αμετρητα.
1.) Εχετε υποψιν κανενα καλο ζευγαρι ακουστικων με καθαρο ηχο/μπασο?
2.) Δυστυχως απο players δεν βγαζω ακρη, τουλαχιστον στα Ελληνικα σαητ. Βρισκω μονο αυτο πχ το οποιο μου φαινεται λιγο ακριβο και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.
https://www.skroutz.gr/s/12320441/Sandisk-Clip-Sport-Plus-16GB.html*Απαραιτητη προυποθεση: Το mp3 να εχει κλιψακι για να κουμπωνει στο σορτς.Γεγονος το οποιο περιοριζει αρκετα τις επιλογες μου. Δεν θελω να το κουβαλαω στα χερια ουτε να βαζω παλι, οπως με το κινητο, καποια θηκη στο μπρατσο.
2 Απριλίου 2018 στις 13:43 #93486Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΕγώ χρησιμοποιώ αυτά
3 Απριλίου 2018 στις 12:38 #93520roukounasΣυμμετέχωνΕυχαριστω για την απαντηση!
Το πλεηερ δηλαδη το κουβαλας στα χερια σου/σε θηκη στο μπρατσο? Σε βολευει στα λονγκ?
3 Απριλίου 2018 στις 13:46 #93526Roberto4CarlosΣυμμετέχωνέχω ένα τσαντάκι μέσης που βάζω το player και τίποτα κλειδιά και κανα “ψιλό” για μήπως χρειαστεί. Στα λονγ, όταν κάνω μόνος, το χρησιμοποιώ συνέχεια.
Κάτι άλλο που σκέφτηκα ήταν η χρησιμοποίηση κανενός παλιού μικρού τηλεφώνου (παλαιάς τεχνολογίας) που παίρνει κάρτα έχει και Mp3. Το εφάρμοσα και αυτό μέχρι που μθ χάλασε το κουμπί έντασης . Το υπέρ είναι ότι μπορείς να βάλεις και ένα τηλεφωνικό νούμερο πάνω και να το χρησιμοποιείς αντί του κανονικού τηλεφώνου σου(το οποίο δεν θα χρειάζεται να το κουβαλάς κατά την ώρα του τρεξίματος)3 Απριλίου 2018 στις 13:49 #93528tzatzikis90ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα.
@roukounas Κι εγώ mp3 χωρίς κλιπ χρησιμοποιώ. όλα μια συνήθεια είναι και το δικό μου είναι πανάλαφρο επομένως πολύ σύντομα το συνηθίζεις. εγώ χρησιμοποιώ 3-4 χρόνια τώρα το Sony MP3 NWZ-B183FL 4 GB Μπλε . γράψτο έτσι ακριβώς στο google και θα σου το βγάλει. αν και λίγο ακριβό σε σχέση με άλλα είναι εύκολο στη χρήση του και με καλή μπαταρία. αξίζει τα λεφτά του!ακουστικά σ εμένα τουλάχιστον που κάνω συνεχή χρήση στις προπονήσεις, χαλάνε ανά 1-2 χρόνια και παίρνω καινούρια. τελευταία πήρα από τα public κάτι Sony πάλι στη “μαύρη Παρασκευή” (κανονικά έχουν 15 ή 16Ε) και έχουν καλό μπάσο και ήχο.
3 Απριλίου 2018 στις 14:05 #93530roukounasΣυμμετέχωνΣε ευχαριστω για την προταση αλλα εχει αρκετα μικρη χωρητικοτητα και δεν παιρνει εξτρα καρτα μνημης απο οτι βλεπω(βαζω συνηθως αρχεια ηχου των 150-500mb το καθενα) οποτε θα πρεπει να να το ανανεωνω συχνα.
Φανταζομαι τοσο μικρο το εχεις στη ζωνη για τα τζελ?3 Απριλίου 2018 στις 14:08 #93532roukounasΣυμμετέχωνOk και εγω τη ζωνη σκεφτηκα αν και ειναι πολυ μικρη(μια salomon που χωραει 3-4 τζελ).
Δεν νομιζω να εχω θεμα με διακοπες ηχου/δεν πιανει καλα το μπλουτουθ
3 Απριλίου 2018 στις 15:55 #93538tzatzikis90ΣυμμετέχωνΦίλε μέχρι μαραθώνιο έχω τρέξει και ζώνη χρησιμοποιώ τελευταία μόνο στα πολύ μεγάλα LR αφού περισσότερο με ενοχλεί παρά βοηθάει. συνήθως το κρατάω στο χέρι λοιπόν αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. ωστόσο για τη χωρητικότητα που χρειάζεσαι είναι όντως μικρό, εγώ αρκούμαι σε αρχεία των 5mb ΜO κι από αυτά χωράει αρκετά 😀
3 Απριλίου 2018 στις 17:42 #93544geomazΣυμμετέχωνΦιλε roukounas,εχω το mp3 της sandisc,που παρεθεσες και προσωπικα το βρισκω φανταστικο! Πολυ καλυτερο απο ενα sony που ειχα.Εχει πολυ δυνατο ηχο [στο γυμναστηριο καλυπτει την μουσικη που παιζει εκει…] και εχει και πολυ μεγαλη διαρκεια η μπααρια.Εχω μεινει 100% ικανοποιημενος απο την συγκεκριμενη αγορα.
4 Απριλίου 2018 στις 11:53 #93594Roberto4CarlosΣυμμετέχων@roukounas
Κάτι διακοπές μου κάνει η αλήθεια κάποιες φορές το Bluetooth την ώρα που τρέχω, αλλά δεν ξέρω γιατί και τι φταίει.4 Απριλίου 2018 στις 12:03 #93596roukounasΣυμμετέχωνΕυχαριστω πολυ φιλε! Θα προχωρησω τοτε στην αγορα του αφου καλυπτει τα θελω μου.
Ε κατι τετοια “φοβαμαι”. Στο εχει κανει και με αλλα ακουστικα ή δεν το εχεις δοκιμασει? Χωρις να γνωριζω απο αυτα, μπορει να ειναι προβλημα καποιων εκ των 2 εξαρτηματων που κανουν τη συνδεση(πλεηερ-ακουστικα), να μην εχουν καλη κεραια.
4 Απριλίου 2018 στις 12:16 #93598Roberto4CarlosΣυμμετέχωνroukounas
Δεν ξέρω να πω με βεβαιότητα. Και με άλλα ακουστικά μου έχει κάνει στιγμιαίες διακοπές όπως τρέχω, και με άλλο Player.
Νομίζω, όταν βάζω το τσαντάκι με το player αντί για μπροστά, πίσω, το κάνει σε πολύ μικρότερη συχνότητα. μάλλον γιατί το bluetooth player και ακουστικών έχουν πιο άμεση επαφή. Τι να πω!5 Απριλίου 2018 στις 12:44 #93644geovich84Συμμετέχων@roukounas έχω κ γω το mp3 της sandisk που παραθέτεις μόνο που είναι με τα 8gb. http://www.public.gr/product/mp3-sandisk-clip-sport-8gb-mple/prod6020758pp/ Έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης μέχρι 32gb αν θυμάμαι καλά. Πολύ ελαφρύ, με κλιπ για το σορτς και με ραδιόφωνο. Επισης η μπαταρια του κραταει πολλες ωρες κ κλεινει μονο του οταν μεινει για κάποια λεπτα ανενεργό. Στις ρυθμίσεις μόνο να βάλεις σαν περιοχή Αμερική για να έχεις πιο δυνατό ήχο. Για ακουστικά έψαχνα κ γω για bluetooth αλλά θα εχανα το ραδιόφωνο γιατί το καλώδιο λειτουργεί σαν κεραία κ έτσι πήρα της Sony http://www.public.gr/product/sony-mdr-as210-sport-in-ear-akoystika-mayro/prod8590693pp/. Πολύ ευχαριστημένος απ το κράτημα τους στο αυτί (δεν ασχολούμαι ποτέ κατά το τρέξιμο μαζί τους) κ απ τη ποιότητα ήχου. Στα extra οτι είναι αδιάβροχο στον ιδρώτα. Ελπίζω να βοηθησα.
5 Απριλίου 2018 στις 13:50 #93654roukounasΣυμμετέχωνEυχαριστω πολυ Γιωργο! Ραδιοφωνο δεν εχω σκοπο να ακουω στο τρεξιμο οποτε δεν με ενδιαφερουν τα ενσυρματα καλωδια.
Υπαρχουν απειρα στο διαδικτυο οποτε θα πειραματιστω. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.