Χαράζεται, μάλλον πιο εύκολα σε σχέση με το 645 που έχω τώρα, αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι το Μ430. Στην οθόνη μπορείς να βάλεις ένα tempered glass και είσαι οκ. Το γύρω γύρω πλαστικό πάλι θα χαραχτεί αλλά μικρό το κακό κατά τη γνώμη μου. Από την άλλη όμως, ακόμη και χαραγμένο, πιο εύκολα θα το φορούσα σαν καθημερινό ρολόι (που το έκανα), σε σχέση με τον φίλο μου με το M430 (που δεν το έκανε). Για να είμαι ειλικρινής μάλιστα, ο βασικός λόγος που το προτίμησα σε σχέση με το Μ430 ήταν το ότι μου άρεσε περισσότερο και ως καθημερινό ρολόι. Στην πορεία βέβαια, βλέποντας και το Μ430 του φίλου μου, είδα κι άλλα πλεονεκτήματα του 235 σε λειτουργικό πλέον επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, κάτι που μου αρέσε ιδιαίτερα στο 235 είναι η δυνατότητα να κατεβάζεις οθόνες με πληροφορίες που θέλεις να βλέπεις κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Έτσι, ανάλογα με το πόσα θέλεις να βλέπεις, αν τρέχεις σε αγώνα ή σε προπόνηση κλπ, μπορείς να έχεις και διαφορετική οθόνη. Επίσης, αν η όρασή σου είναι καλή, μπορείς να βρεις οθόνες με πολλές πληροφορίες, κάτι που με έχει βολέψει πολύ.