PULSEBOOST HD…new fish in town?

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Periklis
    Συμμετέχων

Νέο μοντέλο; Ελαφρύ; Κάνει για αγώνες τρεξίματος μεγάλων αποστάσεων; Εντυπώσεις…; Όποιος κάνει την αρχή ας μας πει!!!

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Ελαφρύ? χαχαχαχα δεν έχω ίδια άποψη, διάβασα όμως αυτό που ειχε γράψει ο Σωτήρης, στην συζήτηση πέρι παπουτσιών, και με έπιασε νευρικό γέλιο

Πιστή στο ραντεβού της με την ιστόρια και φέτος, η Adidas λανσάρει το νέο παπούτσι της για urban running, το Pulseboost HD.
    https://www.adidas.gr/pulseboost-hd-shoes/F33909.html

Καταρχάς φαίνεται να έχει τόσο πολύ λάστιχο για outsole που πιθανολογώ ότι έχουν ξηλώσει τα πεζοδρόμια στις γερμανικές πόλεις και ο κόσμος τρέχει πλέον σε πέτρες και χαλάσματα. Μια άλλη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι το παπούτσι έρχεται στα 340g στα 42 2/3, δηλαδή κάπου στα 380g στο 45. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα: ένας έρμος Γερμανός δεν βρέθηκε εκεί στο Herzogenaurach να πει «ρε μαλάκες, 380 γραμμάρια δεν ζύγιζε το παπούτσι που φόρεσα για το 10ήμερο hike στις Άλπεις, και ήταν και goretex!»…

Periklis
    Συμμετέχων

αχοαχοαχοα ΑΑΑ ετσιιι??? 😀 Δε την ειχα δει την αναλυση σχετικά με αυτο το μοντέλο! Και το ειδα ξαφνικα χθες και μου εκανε εντυπωση!
    Μα καλά πως μπορουν να φτιάχνουν τοσο βαριά παπουτσια; Στις φωτο δειχνει ελαφρυ…αλλα ελα που τα φαινομενα απατουν!

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.