SALOMON MOUNTAIN CUP 2018

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Ερχεται και για το 2018, ήταν η πρώτη μου επαφή με το χώμα το 2017! Καταπληκτικές και οι τρείς διαδρομές, σε κάνουν να ερωτεύεσαι την πόλη μας και να ξεχνάς το υπόλοιπο “χάλι” της! Ο Διόνυσος με βασάνισε απίστευτα από πλευράς δυσκολίας αλλά είναι ότι πιο όμορφο έχω τρέξει (εντάξει σε κάποια κομμάτια ότι πιο όμορφο έχω σκαρφαλώσει). Πραγματικά αξίζει τον κόπο και την κούραση! Μαγικό τοπίο! Οι άλλοι δύο της τριλογίας είναι επίσης όμορφοι αλλά πιο “βατοί”. Εγώ θα είμαι εκεί, ελπίζω και στους τρείς της σειράς! Θα χαρώ να γνωρίσω και κανέναν άλλο από κοντά. Για όποιον ενδιαφέρετε!
    http://trailpro.gr/index.php

desptsouk
    Συμμετέχων

Εγώ πέρυσι είχα τρέξει μόνο στην Πάρνηθα (στη μικρή διαδρομή) και ήταν και για μένα η πρώτη μου επαφή με το τρέξιμο σε μονοπάτια (τρέχω συχνά στα κτήματα, αλλά στους δρόμους τους). Αν και ζόρικος σε κάποια σημεία (κυρίως στο ανέβασμα της αντιπυρικής) ήταν ένας αγώνας που πραγματικά καταευχαριστήθηκα! Εννοείται ότι φέτος θα συμμετέχω και στους τρεις!

Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Πέρσυ λοιπόν έτρεξες στον μεσαίο (χρονικά και κατά βαθμό δυσκολίας) αγώνα. Πίστευω ότι και οι άλλοι δύο θα σε ενθουσιάσουν για μένα η κορωνίδα της “τριλογίας” είναι ο Διόνυσος και από βαθμό δυσκολίας αλλά και σαν ομορφιά τοπίου, εναλλαγές από ορίζοντα και θέα. Καλό λασπόλουτρο και καλή διαδρομή να έχουμε και να περάσουμε όμορφα!

Υ.Γ. Το καλό στο Κρυονέρι μεθαύριο είναι ότι έχει και το cafe κοντά και οι συνοδεύοντες δεν ξεροσταλιάζουν όσο εμείς κάνουμε το κέφι μας!

desptsouk
    Συμμετέχων

Τη διαδρομή του Κρυονερίου, όχι ακριβώς αλλά περίπου και κατά τμήματα, την έχω κάνει αρκετές φορές προπονητικά, τη βρίσκω όντως εύκολη σε σχέση με άλλες διαδρομές, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα και ευχάριστη. Να είμαστε καλά, να τερματίσουμε ευχαριστημένοι και καλή συνέχεια!

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.