Smartwatch Huawei Watch GT Active

• Αυτό το θέμα έχει 16 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη Periklis.
Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 16 έως 17 (από 17 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

@periklis1987 Προσωπικη εμπειρια χρησης και επαγγελματικη αποψη
    Χρηστης 3 suunto.To πρωτο χαλαει στους 3 μηνες,μεσα στην εγγυηση.Φευγει σερβις του οποιου η διαδικασια ειναι πανευκολη.Μου δινουν αλλo refurbished.Χαλαει σε 5 μηνες και μου λενε οτι ειχε εγγυηση 4 μηνων!!! οποτε παρε καινουργιο.
    Τριτη αποψη απο ρολοι δοκιμης και απο την πλευρα software απαραδεκτο.Δεν μπορεις να δημιουργησεις συνθετη διαλλειματικη δηλ οχι το κλασσικο 10Χ1000 αλλα μια προπονηση της μορφης 5-4-3-2-1 λεπτα.Μονο εχοντας λιγες γνωσεις προγραμματισμου το καταφερνεις (εχω πολλες δεν ειναι προβλημα για μενα).Ξεκινας το πρωι,φευγεις απο το σπιτι και θελεις να βαλεις ενα καινουργιο data field στο ρολοι σου.Μπορεις ;Οχι γιατι χρειαζεσαι pc για να το κανεις.Ναυαρχιδες ρολογια ερχονται χωρις optical heart rate,χωρις βασικα metric datα κλπ.Απο το 2020 αλλαζει το movescount και παλια ρολογια δε θα υποστηριζονται.
    Εμενα αυτα μου αρκουν για να μη ξαναπλησιασω τη suunto

Periklis
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ @stratus για την απάντησή σου. Κατάλαβα…απογοητευτικά αυτά ολα για τέτοια εταιρία.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 16 έως 17 (από 17 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.