Δανεισμος πατεριτσας

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

Υπαρχει κανεις που μπορει να μου δανεισει για 2-3 ημερες ενα ζευγαρι πατεριτσες.Περιοχη Βορεια προαστια

tazi
    Συντονιστής

Χριστο παρε στο 6947027613, θα το σηκωσει η Αννα, περιοχη πανορμου

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Ευχαριστώ Νίκο. Παρεμπιπτόντως πως τα πας ;

tazi
    Συντονιστής

Μετρια Χριστο, εχει εμφανστει παλι το αρχικο εξογκωματακι που φερνει τον πονο, Θα χρειαστει μαλλον νεο ανοιγμα, μικροτερο, και απο την αλλη μερια

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Νικολα μετα το sub3 δε λεει να σε αφησει.Το ωραιο ειναι και εγω μετα το δικο μου pb βασανιζομαι απο το ισχιακο και οι μισοι λενε μεσοι και αλλοι μισοι δεν ξερουν.Σκεψου οτι παω τη Δευτερα για μια επεμβαση που προσωπικα θεωρω οτι ειναι τριχες κατσαρες,αλλα επειδη ειναι μικρο το κοστος και θεωρητικα σε 2 μερες ξανατρεχω θα την κανω.Τελευταια λυση εχω με μια ιατρο που γινεται κοσμοσυρροη και μετα απο “παρακαλια” μου εκλεισε ραντεβου σχετικα συντομο.
    ΥΓ Αν καποιος μου πει οτι ειμαι ματιασμενος και γιαυτο ποναω ανετα θα το δεχτω -:)

tazi
    Συντονιστής

@stratus Οπως τα λες ειναι Χριστο, μετα το 255 με πηρε ο διαολος. Ειχε βγει σχετικα ευκολα με τις μαλλον για τα δεδομενα αργες προπονησεις που εκανα εκεινη τη περιοδο. Με το που αλλαξα μοντελο και μπηκα στις εντασεις αρχισαν τα απανωτα προβληματα. Με τον αχιλλειο ομως νομιζω πως εχω σταθει παρα πολυ ατυχος. Δεν ειχα καμια ουτε την ελαχιστη ενοχληση, σταματησα στα 200 μετρα με το που την ενιωσα την ενοχληση, ακολουθησα κατα γραμμα ολα τα πρωτοκολλα αποκαταστασης και να μαι μετα απο 18 μηνες στο σημειο μηδεν.
    Εσυ μαθαινω πας για alt+ctr+del στο νευρο…, μαλλον στη πριζα σε βλεπω να μπαινεις και να τρως γερο ηλεκτροσοκ…., ελπιζω να σου βγει, ο Νικ μου ειπε πως ο γιατρος σου υποσχεται θαυματα και ταχιστη αποκατασταση. Το ευχομαι.
    Λογικα τις πατεριτσες θα τις ξαναχρειαστω, ελπιζω συντομα αν καταφερω να κατεβω στο αμεσο μελλον Ελλαδα. Οπως μου ειπε και ο flying doctor, η επεμβαση που εγινε ηταν η ενδεδειγμενη, εγινε σωστα και μαλιστα η ολη μετεγχειριτικη εικονα ειναι πολυ καλη. Τωρα αυτο που θα γινει ειναι ανοιγμα τοπικο, χωρις ολικη ναρκωση, απο την εξωτερικη πλευρα του ποδιου.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.