Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Κρήτης 08.05.2016

Μαραθώνιος Κρήτης 08.05.2016

• Αυτό το θέμα έχει 10 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη panos66.
Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Sleepwalker
    Συμμετέχων

Το ανοιγω για τον Καλογεριδη που γουσταρει.

Σήμερα βγηκε ανακοινωση οτι χρειαζονται εθελοντες. Οσοι πιστοι προσελθετε.
    https://crete-marathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi-ethelonti

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Χαχαχα! Έχω φρέσκα κουλούρια αλλά καλύτερα να τα πούμε στον καφέ αυτά! Θα βγάλεις μαλλιά! Θα στηρίξω τους δρομείς οικογενειακως με φωνή, χειροκρότημα και γαυγισματα! Επειδή μάλλον θα σκάσω μέχρι τότε σε πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω μήνυμα.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

δώσε κανένα κουλούρι και για εμάς τις κατίνες ρε! μονοφαγάδες όλοι σας!

panos66
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Χθές ήρθε το μύνημα με το νούμερο συμμετοχής – όλα έτοιμα, δεν βλέπω την ώρα….Το μόνο που με έχει αγχώσει, ένα ψιλοκρύωμα που περνάει απ’ ότι φαίνεται….

zakis
    Συμμετέχων

Η διαδρομή στο garmin connect εδώ:

spy
    Συμμετέχων

@zakis: …Ζακ ευχαριστουμε πολυ!!!

spy
    Συμμετέχων

…λογω απεργιας, οπως ολα δειχνουν, φαινεται οτι τον “γλυτωνουμε” αυτον τον μαραθωνιο, αφου τα δρομολογια πλοιων αναστελλονται!Η αναχωρηση ηταν προγραμματισμενη για αυριο το απογευμα!

tazi
    Συντονιστής

@spy. Σπυρο εξαναγκαζεσαι σε υποχρεωτικη αποχη απο αγωνα! Θα μπορουσες να υποβαλλεις μηνυση!

panos66
    Συμμετέχων

Αύριο πρωί θα πάω στα γραφεία της ΑΝΕΚ να δω τι θα γίνει – ακύρωση, επιστροφή χρημάτων κτλ. Για το κόστος συμμετοχής δεν ξέρω, τέλος πάντων θα δούμε…Κρίμα που ήρθαν έτσι τα πράγματα…

spy
    Συμμετέχων

…εκλεισα με αεροπλανο τελικα!!!Θα ταξιδεψω Σαββατο πρωι μονος, χωρις τη γυναικα μου (ποιος τη χαρη μου!) … και θα επιστρεψω το βραδυ της Κυριακης, ενω με το πλοιο ειχα προγραμματισει να μεινω μεχρι και την Τριτη, ωστε να παω δυο ημερες και στο Ρεθυμνο!

panos66
    Συμμετέχων

Τελικά το ψιλοκρύωμα που “περνούσε” εξελίχθηκε σε στίγματα στις αμυγδαλές, οπότε το ταξίδι θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί.Πάντως επίσημα απ’ την εταιρεία μέχρι πρίν λίγο δεν είχε ανακοινωθεί ακύρωση του δρομολογίου.

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.