Δραστηριότητα

  • Ποιοι; Γιάννης Κιολέογλου (Rocky) και Στράτος Χατζηχριστόφας (stratos_al), δρομείς και κιθαρίστες

    Τι; Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Αυθεντική Μαραθώνια Διαδρομή

    Πού; Στη γραμμή εκκίνησης του […]

    • Ο/Η manolee απάντησε πριν από 8 έτη

      Παιδιά μπράβο , πραγματικά πολύ καλό

    • Ο/Η Stratos_al απάντησε πριν από 8 έτη

      Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Είναι όπως βγήκε από μέσα μας και ότι αισθανόμαστε για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

    • Καλοτάξιδο το τραγούδι παιδιά @stratos-al και @yanniskioleoglou
      Καλή επιλογή και το galloping bass αλά Steve Harris – Iron Maiden 🙂

    • Ο/Η Stratos_al απάντησε πριν από 8 έτη

      Ευχαριστούμε πολύ, από αυτά που γράφεις φαίνεσαι μουσικός ή κάνω λάθος?

    • Μουσικός (πιάνο-synths) και αμετανόητος ροκάς Στράτο @stratos-al

    • Ο/Η tazi απάντησε πριν από 8 έτη

      Xtes to bradi auto akousa prin kimitho, simera to proi me auto xipnisa, me taxidepse, kalotaxido!!

    • Ο/Η Stratos_al απάντησε πριν από 8 έτη

      Αυτό κι αν είναι μήνυμα για μας…. Θα τρέξεις @tazi?

    • Ο/Η Stratos_al απάντησε πριν από 8 έτη

      Θα θέλαμε κι εγώ και ο Rocky να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τα μηνύματα που δεχόμαστε από όλους εσάς τους συντρέχτες σχετικά με το τραγούδι μας.

      Ο σκοπός μας να μπει στα playlist σιγά σιγά γίνεται πραγματικότητα και ελπίζουμε η όλη προσπάθεια για ενίσχυση του Συλλόγου Φλόγα που πολλοί συντρέχτες τρέχουν με τα χρώματά της, να ολοκληρωθεί.

    • Φέτος δεν δηλώθηκα να τρέξω (για λόγους υγείας δεν κάνει να επιβαρύνω τα νεφρά συχνά), δηλώθηκα όμως για να συμμετέχω ως εθελοντής να προσπαθήσω να επιστρέψω ότι πήρα πέρσι τρέχοντας από τα παιδιά στους σταθμούς. Το τραγούδι σας το πόσταρε κάποιος στην ομάδα εθελοντών στο viber, μόλις το άκουσα μετάνοιωσα που δεν τρέχω! Συγχαρητήρια παιδιά καλοτάξιδο το τραγούδι και καλά χιλιόμετρα για εσάς και για όλους μας. Ραντεβού στο πικέρμι για φέτος και στον Μαραθώνα το Νοέμβρη του ’19. Υγεία σε όλους!

    • Ο/Η Rocky απάντησε πριν από 8 έτη

      Ο Στρατος το εγραψε με αγαπη και πολυ μερακι – αυτο θελω να το καταθεσω απο ψυχης γιατι το εζησα απο κοντα! Καλη ακροαση και καλη απολαυση τη Κυριακη στον αγωνα οσοι τρεξουν! Θα σας περιμενουμε στη Κουδουνα!

    • Ο/Η Stratos_al απάντησε πριν από 8 έτη

      @Sokrates Sokratis θα γίνεις κι εσύ κομμάτι της Αυθεντικής Διαδρομής….χωρίς εθελοντές είμαστε ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ….Πολλά συγχαρητήρια που δεν έκατσες με σταυρωμένα χέρια επειδή δεν θα τρέξεις φέτος….η συμμετοχή στον Μαραθώνιο από οποιοδήποτε πόστο είναι άθλος.

    • Το μεγαλείο του Μαραθωνίου (δρομέων και εθελοντών) το περιγράφεις άριστα στο τραγούδι. Αφού το έζησα μια φορά δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω με κάποιο τρόπο φέτος. Συγχαρητήρια και πάλι. Υγεία σε όλους!

    • Το τραγούδι μας, ταξιδεύει ήδη με κάθε σας βήμα που κάνετε τις τελευταίες ώρες της προπόνησής σας. Καλό αγώνα συντρέχτες και ραντεβού την Κυριακή, στο Αγιο Δισκοπότηρο του καθενός δρομέα….Το ΣΤΑΔΙΟ.