Αρχική / Επικαιρότητα / Ο …μουσικός Αυθεντικός Μαραθώνιος

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Ο …μουσικός Αυθεντικός Μαραθώνιος

mousiki_ama
Τρέχοντας… μετά μουσικής. Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους χορηγούς που συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία και τη διεξαγωγή του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ετοίμασε δράσεις μουσικής  που θα εμψυχώνουν τους δρομείς στο πέρασμά τους στην Αυθεντική διαδρομή αλλά και στην Αθήνα στη διαδρομή 5 και 10 χλμ.
Σε αρκετά σημεία θα υπάρχουν DJs, Φιλαρμονικές διαφόρων Δήμων, και μουσικά σχήματα που με τις δράσεις τους θα δώσουν ένα άλλο τόνο στην μεγάλη αυτή γιορτή της πρωτεύουσας. Αναλυτικά:
Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (αλλά και σε κομβικά σημεία της διαδρομής των 5 και των 10 χιλιομέτρων), μουσικά σχήματα θα βρίσκονται από τον Τύμβο μέχρι και λίγο πριν τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Εκτός από τους DJs θα συμμετάσχουν: η Φιλαρμονική του Δήμου Μαραθώνα, οι «Πολιτιστικές Απόπειρες», η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων και Αρτέμιδος, τα κρουστά «Λαγοί», η Φιλαρμονική του Δήμου Χολαργού, η ερασιτεχνική ορχήστρα Μακεδονικής Γκάιντας και η Στρατιωτική Μπάντα του ΑΣΑΕΔ.
Συνολικά θα παρουσιαστούν 33 μουσικές δράσεις από το ΣΕΓΑΣ και τους χορηγούς: Εθνική Τράπεζα, ERGO, ΟΠΑΠ, POWERADE, BMW, WIND, AYΡΑ, DHL, AEGEAN, ADIDAS και EVIOL .
ΠΗΓΗ: ΣΕΓΑΣ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

5 Σχόλια

 1. Από τα πραγματικά πολύ ωραία στοιχεία του Μαραθωνίου!!

 2. Πλησιάζοντας το τούνελ της Κατεχάκη, πραγματικά σου σηκώνεται η τρίχα από τα τύμπανα. Απίστευτο highlight!
  Σας ευχαριστούμε όλους!

 3. Να ακούγαμε και λίγη ελληνική μουσική, μην πω μουσική της προκοπής.
  Δεν έχουμε και έλλειψη: Χατζηδάκις, Θεοδωράκης, Παπαθανασίου, ένα σωρό σπουδαίους. Ή νταπα ντούπα ακούμε-λες και είμαστε Ινδιάνοι μπροστά στα τοτέμ- ή ό,τι να ναι.
  Πιστευω πως τουλάχιστον ο Δήμος Αθηναίων θα έπρεπε να εχει σπουδαία μουσική σε ηχεία σε όλη την έκτασή του. Δεν ειναι και τόσο τρελό, ας δούν την οργάνωση του καρναβαλιού της Πάτρας.
  Το εχω πει και σε μεγαλοστέλεχος του ΣΕΓΑΣ. Δε γίνεται να τερματίζουμε με Σάκη!

 4. @big-blue +1000!!!

 5. Μιλούσα με γνωστό προπονητή και μου έλεγε για έναν αγώνα στην Πάρμα νομίζω, όπου έπαιζαν παντού…το έψαξα, ο Βέρντι ήταν από εκεί, οπότε έπαιζαν Βέρντι!
  Εμείς ακούμε στο καλιμαρμαρο Σάκης κ Χατζηγιαννης κ τ αλλα παιδιά. Είμαστε κάτω απ´ τον πάτο, στο υπόστρωμα

Αφήστε μια απάντηση