Αίμα στα ούρα

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #125899
  Blackdog
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα, συνήθως τρέχω βουνό και έτρεξα δρόμο μετά από καιρό σχετικά έντονα και είχα αιματουρία. Μια φορά μόνο μετά κομπλέ. Χωρίς άλλα συμπτώματα. Το έχετε ακούσει ξανά; Έχω κλείσει σε ουρολόγο να το ψάξω…

  #125900
  PanDex
  Συμμετέχων

  Σύνηθες, λίγο πολύ ολοι το έχουμε περάσει. Σίγουρα έχεις κουραστεί και μπορεί να έχει συνδυαστεί με αυξημένο όγκο προπόνησης. Ξεκουράσου, περπάτα λίγες μέρες, να πίνεις πολλά νερά και σιγά σιγά ξεκίνα πάλι το τρέξιμο σου. Δεν περνάει από την μια μέρα στην άλλη αν συνεχίσεις να τρέχεις.

  #125904
  AlexFocus
  Συμμετέχων

  Ωπα να ετοιμαζομαι και εγω σε λιγο. Εντος των επομενων εβδομαδων θα ενταξω στο προγραμμα και λιγη ασφαλτο. Γιατι ομως γινεται;

  #125910
  Alkis
  Συμμετέχων

  Το έπαθα πριν ένα μήνα στον μαραθώνιο του Παρισιού.
  Ένας παθολόγος μου είπε είπε ότι κυρίως συμβαίνει από κακή ενυδάτωση, και όταν το σώμα λαμβάνει υγρά αφυδάτωμενο, το νεφρό δεν προλαβαίνει τα τα μεταβολίσει σωστά.
  Όντως λίγο τού υπερβολικού κρύου που έκανε εκείνο το Σαββατοκύριακο είχα πιει πολύ λίγο νερό.

  #125911
  Blackdog
  Συμμετέχων

  Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι στο βουνό πάω και με άλλους ρυθμούς πιο ελεγχόμενα. Ίσως το σκληρό τερέν της ασφάλτου, η κακή δρομικη οικονομία (μιας και είχα να τρέξω τέμπο στο δρόμο πάνω από χρόνο), μπορεί και η κακή ενυδάτωση. Όλα θα έπαιξαν ρόλο. Θα δούμε τι θα δείξουν και οι εξετάσεις.

  #125913
  harris_vak
  Συμμετέχων

  Το έπαθα και γω μια φορά τέτοια περίοδο με αρκετή ζέστη, μετά από ένα long run με πολύ κακή ενυδάτωση. Πίνε σταδιακά νερά κ ηλεκτρολύτες κ θα συνέλθεις, μην ανησυχείς. Ζέστανε πάλι απότομα ο καιρός κ θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο την τροφοδοσία μας.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.