Με αφορμή μια συζήτηση που είχαμε τις προάλλες στην Πλατεία (μέχρι κι εγώ ο βόρειος έμαθα ότι μία είναι η πλατεία) με τον Νίκο @echetlos σε σχέση με τα κορδόνια που λύνονται, δημιουργώ εδώ αυτό το θέμα για να ποστάρω και το link με τις οδηγίες για το δέσιμο που κάνω εγώ. Είναι επιβεβαιωμένο ότι σε παπούτσι με κορδόνια-cords και όχι κλασικά laces, τα οποία με τον κανονικό τρόπο λύνονται εντός 15λέπτου, χρησιμοποιώντας τον τρόπο αυτό δεν λύνονται ποτέ. Επίσης, από όταν έχω αρχίσει να τον χρησιμοποιώ και στα δρομικά μου παπούτσια, δεν είχα ποτέ θέμα, ακόμη και σε notorious παπούτσια, όπως το Reebok Run Fast ή κάτι Pegasus 33 που στην αρχή μου λύνονταν για πλάκα. Έχω ξαναποστάρει το λινκ ως απάντηση σε κάποιον, αλλά το αναφέρω άλλη μια φορά για λόγους εύκολης αναζήτησης.
χαχαχα Νίκο, και μένα στην αρχή δύσκολο μου είχε φανεί, αλλά εν τέλει είναι απλό, και με λίγες προσπάθειες το μαθαίνεις και ησυχάζεις από λυμένα κορδόνια
!!! Νάτη η φωτογραφία !!!! Εγω έτσι τα δένω παιδιά !! Βαζω το …περίσευμα των κορδονιών κάτω από τις θηλιές και δεν εχει λυθεί ουτε μια φορα !!!
Με αυτό τον τρόπο , τα ”περισεύματα” των κορδονιών είναι ακινητοποιημένα , δεν στριφογυρνούν απο δω κ απο κεί σαν τρελά , κάτι που δημιουργεί αποδυνάμωση-χαλάρωμα στο σφίξιμο τους και έχει τα γνωστα δυσάρεστα αποτελέσματα !!!
Ευχαριστω !!
Συντάκτης
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.