Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Ασφαλές δέσιμο κορδονιών

Ασφαλές δέσιμο κορδονιών

• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Με αφορμή μια συζήτηση που είχαμε τις προάλλες στην Πλατεία (μέχρι κι εγώ ο βόρειος έμαθα ότι μία είναι η πλατεία) με τον Νίκο @echetlos σε σχέση με τα κορδόνια που λύνονται, δημιουργώ εδώ αυτό το θέμα για να ποστάρω και το link με τις οδηγίες για το δέσιμο που κάνω εγώ. Είναι επιβεβαιωμένο ότι σε παπούτσι με κορδόνια-cords και όχι κλασικά laces, τα οποία με τον κανονικό τρόπο λύνονται εντός 15λέπτου, χρησιμοποιώντας τον τρόπο αυτό δεν λύνονται ποτέ. Επίσης, από όταν έχω αρχίσει να τον χρησιμοποιώ και στα δρομικά μου παπούτσια, δεν είχα ποτέ θέμα, ακόμη και σε notorious παπούτσια, όπως το Reebok Run Fast ή κάτι Pegasus 33 που στην αρχή μου λύνονταν για πλάκα. Έχω ξαναποστάρει το λινκ ως απάντηση σε κάποιον, αλλά το αναφέρω άλλη μια φορά για λόγους εύκολης αναζήτησης.

https://www.fieggen.com/shoelace/secureknot.htm

stratus
    Συμμετέχων

tazi
    Συντονιστής

@etien Παναγιωτη αυτή με το λουκέτο? 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotiris_diamantopoulos Σε έχω χρεώσει ένα ναρθηκάκι δαχτύλων, να ξέρεις…
    Στραμπούληξα 3 δάχτυλα.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

χαχαχα Νίκο, και μένα στην αρχή δύσκολο μου είχε φανεί, αλλά εν τέλει είναι απλό, και με λίγες προσπάθειες το μαθαίνεις και ησυχάζεις από λυμένα κορδόνια

Etien
    Συμμετέχων

Έτσι να δένετε τα κορδόνια σας για να μην λύνονται !! ( Απορώ πως και δεν το έχει αναφέρει κάποιος δηλαδη !! )
    Ευχαριστω !

72660063_412721329443350_3341450699060805632_n

72660063_412721329443350_3341450699060805632_n

Etien
    Συμμετέχων

!!! Νάτη η φωτογραφία !!!! Εγω έτσι τα δένω παιδιά !! Βαζω το …περίσευμα των κορδονιών κάτω από τις θηλιές και δεν εχει λυθεί ουτε μια φορα !!!
    Με αυτό τον τρόπο , τα ”περισεύματα” των κορδονιών είναι ακινητοποιημένα , δεν στριφογυρνούν απο δω κ απο κεί σαν τρελά , κάτι που δημιουργεί αποδυνάμωση-χαλάρωμα στο σφίξιμο τους και έχει τα γνωστα δυσάρεστα αποτελέσματα !!!

Ευχαριστω !!

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.