- Αυτό το θέμα έχει 15 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη
Vicky.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
23 Απριλίου 2018 στις 10:53 #94552
Vicky
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω που θα προτείνατε να μείνει κάποιος που κατεβαίνει στην Αθήνα για τον αγώνα.
Αν έχετε να προτείνετε περιοχή και ακόμα καλύτερα συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Εκτός απροόπτου φέτος θα ήθελα να πάρω μέρος οπότε άρχισα να κοιτάω μεταφορά+διαμονή…
Ευχαριστώ πολύ,
Βίκη.23 Απριλίου 2018 στις 11:17 #94558stratus
ΣυμμετέχωνΒικη για προταση ξενοδοχειου,πρεπει να πεις και ποσα μπορεις να διαθεσεις.Εγω ας πουμε μπορω να σου προτεινω το Χιλτον που η εκκινηση των λεωφορειων ειναι κοντα,αλλα εσυ εισαι διατεθιμενη να πληρωσεις τοσο ακριβο ξενοδοχειο;
23 Απριλίου 2018 στις 11:18 #94560Elda
ΣυμμετέχωνΚαλημερα Βικη και με το καλο να μας ερθεις το Νοεμβρη.
Καλυτερο μερος για να μεινεις ειναι στο Συνταγμα ωστε να εισαι κοντα και στο κεντρο για βολτες και ευκολες μετακινησεις αλλα και για το πουλμαν που θα σε παει το πρωι στο Μαραθωνα. Επισης απο το Συνταγμα περναει και λεωφορειο που σε παει κατευθειαν στην εκθεση στο Π. Φαληρο. Το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα ξενοδοχεια στην περιοχη ειναι ακριβουτσικα, εσυ τι μπατζετ εχεις? Επισης μιλαμε για δικλινο ή μονοκλινο, να ριξω μια ματια πριν σου προτεινω καποιο.23 Απριλίου 2018 στις 14:05 #94576Vicky
ΣυμμετέχωνΜαρία για να είμαι ειλικρινής οσο λιγότερα τόσο καλύτερα….
Σε αυτή τη φάση δεν έχω κανονίσει παρέα…όποτε μάλλον μονοκλινο…
Ο σύλλογος δρομέων υγείας Θεσσαλονίκης θα μείνει στο candia…μια ματιά που έριξα είναι στο σταθμό Λαρίσης στα τρένα…. νομίζω 4 km από Σύνταγμα…
Τώρα χρεώνει το δίκλινο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο 63 ευρώ….
Άρα Μαρία γύρω στα 70 ευρώ αν θα μπορούσα να βρω κάτι…..
Δεν θα κατέβω με τον σύλλογο..θέλω να έρθω αεροπορικώς…
Χρήστο λες να μείνω στο Χίλτον;;;
Το μόνο μου πρόβλημα θα είναι πως να το πληρώσω!!!😃😃😃23 Απριλίου 2018 στις 14:36 #94584Elda
ΣυμμετέχωνKατω απο 100 ευρω δυσκολα να βρεις καπου που να μην ειναι αμφιβολου ποιοτητας. Στο μεταξυ τσεκαροντας το χαρτη της περιοχης απο το booking για 10-11/11, παρα πολλα ξενοδοχεια ειναι ηδη κλεισμενα. Βεβαια πολλα εχουν δικαιαωμα κρατησης χωρις προκαταβολη οπως και δωρεαν ακυρωσης, οποτε πολλοι μπορει να εχουν κανει κρατηση που θ ακυρωσουν μετα, το θεμα ομως ειναι οτι αυρο το καθιστα δυσκολο να βρεις κατι οικονομικο. Ο συλλογος θα σας μεταφερει με το πουλμαν κατευθειαν στο Μαραθωνα? Στη Θεσσαλονικη ετσι κανουν οι συλλογοι, οποτε γλιτωνεις το να βγεις εξω το πρωι, να μεταφερθεις στο σημειο αναχωρησης, να πας να στηθεις στην ουρα να μπεις στο λεωφορειο κλπ. Αν σας μεταφερει το θεωρω μεγαλη ευκολια και θα σου ελεγα να εκλεινες ξενοδοχειο και συμμετοχη με το συλλογο και να ερθεις μονη σου με το αεροπλανο. Απο το αεροδρομιο με το μετρο πας ευκολα στο ξενοδοχειο. Επισης το θετικο της κρατησης ξενοδοχειου μεσω συλλογου ειναι οτι πολλα κανουν συμφωνια για παροχη πρωινου νωρις το πρωι πχ στις 5 καθως και late checkout, πολυ σημαντικο αυτο. Οπουδηποτε αλλου κλεισεις μονη σου θα πληρωσεις τζαμπα πρωινο που δε θα φας, θα φας στο δωματιο σου ο,τι εχεις φερει μαζι σου, εγω ετσι κανω παντα.
23 Απριλίου 2018 στις 15:26 #94586Elda
ΣυμμετέχωνΠολυ καλο, 4αστερο και με πολυ καλη σχεση ποιοτητας τιμης ειναι αυτο στα 98 ευρω:
http://www.athenaeumgrandhotel.com/
ειναι διπλα στην Παντειο και απεχει 1χλμ απο το σταθμο Συγγρου-Φιξ οπου επισης φευγουν πουλμαν για το Μαραθωνα. Αν δε θες να περπατησεις μπορεις να πας ειτε με ταξι που βρισκεις αμεσως ειτε με λεωφορειο, εχει εκεινη την ωρα. Ακριβως μπροστα απο το ξενοδοχειο εχει σταση λεωφορειου και πας κατευθειαν σε 20′ περιπου στην εκθεση.Καθε αλλο ξενοδοχειο στην ευρυτερη περιοχη ειναι ειτε αρκετα πιο ακριβο ειτε πληρες ειτε αμφιβολου ποιοτητας. Πιο οικονομικα ειναι σαφως και τα διαμερισματα μεσω Airbnb αλλα εκει αν δε γνωριζεις καποιο πας στην τυχη.
23 Απριλίου 2018 στις 16:51 #94590Kostão
ΣυμμετέχωνΕγώ πρόπερσι πήγα σε ένα airbnb στο Παγκράτι πέντε λεπτά από τα λεωφορεία του Ευαγγελισμού και πλήρωσα περίπου 45 ευρώ τη βραδιά. Αν θέλεις σου στέλνω πληροφορίες.
23 Απριλίου 2018 στις 17:30 #94592Vicky
ΣυμμετέχωνΜαρία δεν ξέρω αν κάνει και τη μεταφορά στον Μαραθώνα ο σύλλογος.
Θα τους ρωτήσω. Το πρωινό και το check out μετά τις 12 σίγουρα το ρυθμίζει…
Όπως λες συμφέρει καλύτερα με τον σύλλογο…
Kostao εμπειρία από airbnb δεν έχω…
Θα το σκεφτώ λίγο…
Σας ευχαριστώ πολύ.23 Απριλίου 2018 στις 17:32 #94594stratus
Συμμετέχων@vicky Ανετα μενεις στο Hilton,απλα το πρωι του αγωνα βγες απο την πισω πορτα και αρχισε να τρεχεις,τι δρομεας εισαι στο κατω κατω.
Κανε αυτο που λεει η @elda .Μπες στο booking.com kai ψαξε.Επσιης καλες τιμες μπορεις να βρεις και εδω http://www.yeego.com,για το οποιο εχω εκπτωτικο κοπουνι (ισχυει βεβαια για λιγα ξενοδοχεια) το οποιο μπορω να στο δωσω23 Απριλίου 2018 στις 18:18 #94600Vicky
ΣυμμετέχωνΈμαθα ότι ο σύλλογος θα πάει το πρωί ως τον Μαραθώνα, οπότε Μαρία όπως λες βολεύει πολύ.
Αεροπορικά έχει τώρα με 65 ευρώ..
Να τα κλείσω;;
Χρήστο σε ευχαριστώ για το κουπόνι…
όπως τα βλέπω μάλλον είναι καλύτερη ιδέα να δηλώσω με τον σύλλογο.23 Απριλίου 2018 στις 19:07 #94604Elda
ΣυμμετέχωνBικη, κοιταξες τις ωρες? Εγω που μπηκα τωρα στο airtickets.gr το πιο φτηνο πηγαιν ελα σε ωρες που θες ειναι η ryanair στα 77 ευρω με 06:55 αναχωρηση και 18:40 επιστροφη, τα πιο φθηνα δε βολευουν οι ωρες, με 65 ευρω εχει αναχωρηση στις 10 το βραδυ και επιστροφη Κυριακη πρωιστις 7. Εκτος αν βλεπεις κατι αλλο που δε βλεπω. 77 ευρω παντως δεν το λες και ευκαιρια για να το κλεισεις απο τωρα, εγω θα περιμενα στη θεση σου, λογικα βγαινουν προσφορες πιο μετα.
23 Απριλίου 2018 στις 19:11 #94606Vicky
ΣυμμετέχωνΑκριβώς τις ίδιες ώρες προχτες 63 ευρώ…
Σήμερα δεν είδα…. οπότε θα το περιμένω λίγο…23 Απριλίου 2018 στις 20:05 #94614Elda
ΣυμμετέχωνΚλεισε με το συλλογο για συμμετοχη και διαμονη και περιμενε για τα εισιτηρια. Ειναι πολυ νωρις ακομη κι εχει λιγες πτησεις, λογικα θα προστεθουν κι αλλες και θα βγουν και προσφορες αργοτερα.
23 Απριλίου 2018 στις 23:25 #94650Vicky
ΣυμμετέχωνΈτσι θα κάνω Μαρία.
Ευχαριστώ πολύ….24 Απριλίου 2018 στις 13:34 #94680patsio
ΣυμμετέχωνΠροτείνω το Αθηναίς
Έχει στάση λεωφορείου απέξω, η στάση μετρό είναι στα 500μ, με τα πόδια πήγαμε στο σημείο συγκέντρωσης των λεοφωρειων στο Ευαγγελισμο και περπατώντας γυρίσαμε από το Καλλιμάρμαρο! Είναι στην πλατεία Μαβίλη δίπλα στο Μέγαρο μουσικής.
-δεν εμφανίζεται το attachment -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.