Εργομέτρηση

• Αυτό το θέμα έχει 20 απαντήσεις, 11 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 1 μήνα πριν από τον χρήστη mikeb.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 16 έως 21 (από 21 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Για τον Ζαχαρόγιαννη λες στο Αιγάλεω, σωστά; Δε νομίζω να ασχολείται πια.
    Στον Δημητριάδη θα πας, στο my athlete. Ο Νίκος είναι ο πρώην βοηθός του Ζαχαρόγιαννη αλλά το έχει εξελίξει πολύ περισσότερο σε δρομικό επίπεδο.

mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos Καλημέρα Νίκο. Ναι για τον Ζαχαρόγιαννη έλεγα.
    Το my athlete είναι στη Γλυφάδα απ’ότι είδα και δεν βολεύει και πολύ μιας και μένω στο ΟΑΚΑ αλλά ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω μια επικοινωνία.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@mikeb και εγώ στον Δημητριάδη πηγαίνω (Γλυφάδα), κάνει πολύ καλή δουλεία.
    Βέβαια δεν έχω πάει στη μετά covid εποχή, μέχρι τότε είχα πλήρες ιστορικό πριν από κάθε ΑΜΑ.
    2-3 εβδομάδες πριν τον ΑΜΑ έκανα εργομέτρηση.
    Επίσης, και εγώ στο ΟΑΚΑ μένω (και προπονούμαι στην περίμετρο), αλλά τη μέρα της εργομέτρησης αφιερώνω 2-3 ώρες ώστε να πάω Γλυφάδα και να την κάνω.

Έχει και εντός ΟΑΚΑ εργομέτρηση, αλλά δεν έχω κανένα feedback. Επειδή όλο το ιστορικό μου είναι στο Δημητριάδη, αλλά επειδή είμαι και απόλυτα ευχαριστημένος δεν νομίζω να πάω ποτε στο ΟΑΚΑ

mikeb
    Συμμετέχων

@aristidi ευχαριστώ.
    Μάλλον εκεί θα πάω τελικά εκτός αν βρω κάποιον εξίσου καλό πιο κοντά πράγμα δύσκολο.
    Έχω καιρό ακόμα βέβαια μιας και πρέπει να επανέλθω λίγο οπότε τέλος του μήνα με βλέπω να την κάνω.
    ΟΑΚΑ κι εσύ ε? Βλέπω αρκετούς να τρέχουν εκεί οπότε μπορεί να τα πούμε κάποια στιγμή.

stratus
    Συμμετέχων
    mikeb
    Συμμετέχων

@stratus ευχαριστώ, είναι και κοντά μου αυτό.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 16 έως 21 (από 21 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.