Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Υγεία & Τραυματισμοί / Ετησιος Καρδιολογικος ελεγχος….

Ετησιος Καρδιολογικος ελεγχος….

• Αυτό το θέμα έχει 8 απαντήσεις, 6 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Χρόνια πολλά σε όλους!!!!μπαίνω στο θέμα….καρδιολογικός έλεγχος…το να βρεις ενα γιατρό να σου γραψει ενα τριπλεξ και ενα τεστ κοποσεως ειναι το ευκολο….το ποιος θα αξιολογησει ολα αυτα ειναι το θεμα…διοτι οταν βγαζεις διαλλειματικες η τεμπο προπονησεις να μην βγαλεις το τεστ κοποσεως ειναι απιθανο…το θεμα ειναι ο γιατρος να σε φτασει στα κοκκινα…αρα κατα την αποψη μου αν ο γιατρος ειναι δρομεας ειναι το τελειο…και τωρα η ερωτηση….αν γνωριζει καποιος καρδιολογο να μου συστησει παρακαλω θα το εκτιμουσα!!!!Καλα χριστουγεννα με υγεια σε ολους!!!

politist
    Συμμετέχων

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους.
    Νέος χρήστης, 1ο post.
    Πριν 2 χρόνια έψαχνα κι εγώ καρδιολόγο αθλητή και βρήκα τελικά τον Γιώργο Χλαπουτάκη στο Μαρούσι που είναι ποδηλάτης. Πολύ φιλικός και ιδιαίτερα επεξηγηματικός, βλέπει το ιστορικό σου και το συγκρίνει κατά τη διάρκεια της εξέτασης επισημαίνοντας τις αλλαγές! Προφανώς έχει ποδήλατο για τεστ κοπώσεως το οποίο όταν το κάνεις είναι κανονική προπόνηση με ζέσταμα, άνοδο ρυθμού κάθε 2 λεπτά μέχρι να πιάσεις κόκκινα και να μείνεις εκεί για κάποια ώρα, μέχρι να σταθεροποιηθεί η πίεση καξ να πιάσεις άνω όριο παλμών, όπως θα έπρεπε δηλ. να είναι το τεστ κοπώσεως.
    Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, χωρίς νσ κάνω διαφήμιση…2 φορές έχω πάει ως τώρα και είναι ώρα για την 3η.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Κανόνισα την Παρασκευή τη δική μου εξέταση, υπερηχογράφημα και τεστ κόπωσης στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

@kalogeridis εγώ θα πάω σήμερα στον οικογενειακό καρδιολόγο (Γουργιώτης) στην Αλεξάνδρεια για το αντίστοιχο check up.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Στον ίδιο παμε! Αύριο στις 4 έχω εγώ.

el Cid
    Συμμετέχων

Χμ, κάποιος επανέκαμψε στα πάτρια εδάφη και ποιεί την νήσσαν!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Βρε καλώς τον Γιώργο…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δεν είναι τα πάτρια εδάφη μου… μην ξεχνιέσαι ! Γαμπριζω στα μέρη σου! Στα του ελέγχου, άντεξα 13’11” και του ζήτησα να το κλείσει αφού τα καλάμια μου πήραν φωτιά στο 18%. Δυστυχώς δεν έπιασα το μαξ αφού στο κλείσιμο είχα 156 παλμούς. Τα πόδια όμως δεν άντεχαν άλλο. Τεσπα , μου είπε πως από καρδιά δε θα πάω, από πόδια όμως δεν εγγυάται τίποτα! Την επόμενη φορά θα το ανεβάζουμε στο μανουαλ την κλίση.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Holter ρυθμου: 9 εκτκακτες υπερκοιλιακες συστολες μονες

τεστ κοπωσεως: αρνητικο για οτιδηποτε…εφτασα στα 15 μιση λεπτα με 163 παλμους και σταματησα διοτι με τσιμπησαν οι γαμπες….νεο ευρημα οι αραιες εκτακτες κοιλιακες συστολες μονες μετα τα 15 λεπτα….

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.