Κορονοιος και τρεξιμο

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 46 έως 51 (από 51 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Νοσησα πριν απο 12 μερες, τις 3 πρωτες μερες ειχα 7 απο τα 8 συμπτωματα της ομικρον, μονο πονοκεφαλο δεν ειχα, πυρετο 38-38.5 που επεφτε με ντεπον και τις 3 μερες, βηχα ξηρο αλλα αραια και που, λαιμο σα να εχω αγκαθια, λιγο μπουκωμα, πονους στα κοκκαλα σε ολο το σωμα, γενικοτερη αδυναμια-κουραση και φταρνισμα ειδικα την τριτη μερα. Απο την 4η και μετα ημουν καλα, παρεμεινε για λιγο η αδυναμια και ενα βηχαλακι που εχω ακομα και με πιανει στιγμες στιγμες. Εχω κανει 3 τρεξιματα τις τελευταιες 5 μερες, η αισθηση ειναι σαν αποχη ενος μηνα και οχι 8 ημερων, δε λαχανιαζω μεν, αλλα νιωθω σα να απειχα πολυ περισσοτερο απο μολις 8 μερες. Χθες εκανα κι ενα βουνο 17χλμ, σημερα ειμαι παντου πιασμενη, αντε φτου κι απ την αρχη προσαρμογες! Κολλησα και το γιο που ηταν ο τελευταιος των αρνητικων, η κορη το περασε πριν απο μενα για 2η φορα και ο Γρηγορης το Φεβρουαριο, ολοι τριπλοεμβολιασμενοι, ευτυχως αυτοι το περασαν ελαφρα.

stratus
    Συμμετέχων

Τα ίδια ακριβώς με σένα Μαρία η συζυγος .Κολλήσαμε και τους κουμπάρους δυστυχώς και έχασαν τις διακοπές τους.
    Η συζυγος αύριο θα επιχειρήσει να τρέξει.
    Εγω ευτυχως Duracell.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Οπότε είχατε τις μεταλλάξεις Ομικρον 4&5.
    Εντάξει, too much τα 17 βουνό, Μαρία. Λογικό και το πιάσιμο αλλά αφού δεν έχεις ανεβασμένους παλμούς, νομίζω πως είναι καλή ένδειξη.
    Περαστικά σας… και στην Σταυρούλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Kαλημερα και απο μενα
    Νοσω απο το σαββατο , το κολλησα απο την μικρη , μαζι με μενα κολλησε κ η γυναικα μου , Η μεγαλη κορη σημερα θετικη,,
    3πλα εμβολιασμενος, το πρωτο βραδυ 38,5 απο κι κ περα κανενας πυρετος, αλλα ξηρος βηχας και πονοκεφαλος,, κ πολυ αδυναμια,, απο καναπε σε κρεβατι συνεχεια,,,χαχα την παρασκευη αν βγω αρνητικος θα βγω να κανω ενα περπατημα- τρεξιμο, να δω τα νεα reebok,,,
    vitamin d3 , Πολυβιταμινες κι καλο φαι,,
    Μετα τι εξετασεις συνεισαστε να γινουν ? σιγουρα αιματολογικες κ καρδια ειναι στο προγραμμα του ετησιου ελεγχου που κανω στο εκαν,
    πνευμονολογο ?

Elda
    Συμμετέχων

Να μαστε ξανα εδω μετα απο 2+ χρονια. Αυτη τη φορα το περναω ελαφρα προς το παρον τουλαχιστον, μονο λιγο ξηρο βηχα που και που και αισθηση υγρης μυτης. Σωματικα νιωθω πολυ καλα και μου τη βαραει απιστευτα να μην κανω τιποτα (δουλεια, τρεξιμο, γυμναστηριο, φυσικοθεραπεια). Θα ειναι πολυ κακο να δοκιμασω ενα χαλαρο τρεξιματακι μιας ωρας αυριο? (χθες το πρωι ξεκινησαν τα συμπτωματα κ το τεστ βγηκε αχνα θετικο)

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Περαστικά Μαράκι!!! ΌΧΙ μην τρέξεις!! Έμπειρος (και γνωστός) δρομικός προπονητής, όταν αρρώστησα πριν ένα μήνα μου έδωσε το εξής πρωτόκολλο:

«Μέχρι να βγεις αρνητικός κάθεσαι στο σπίτι, ίσως μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης σε ήπια μορφή, όχι αναερόβια, όχι μεγάλες αντιστάσεις. Μόλις βγεις αρνητικός, ξεκινάς διαδοχικές προπονήσεις 20-30-40-50-60λ σε πολύ ήπιο ρυθμό»

Το ακολούθησα και είχα πολύ ομαλή επάνοδο, και έτρεξα και στον ΑΜΑ. Υπήρχαν περιπτώσεις που «μπήκαν» πολύ πιο δυνατά, και είχαν πολύ μεγαλύτερο πισωγύρισμα και προβλήματα.

Άρα για το “μιας ώρας” που λες, υπολόγισε 3-4-5 μέρες να βγείς πλήρως αρνητική πρώτα και άλλες 5 μέρες μετά για να ανέβεις σταδιακά από τα 20 λεπτά στα 60. Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου να πολεμήσει τον ιό και μην τον σαμποτάρεις

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 46 έως 51 (από 51 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.