Κυριακιδεια 2017

• Αυτό το θέμα έχει 20 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 21 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Ο αγωνας φετος θα ειναι αρκετα αναβαθμισμενος σε σχεση με αλλες χρονιές. Τυμπανιστες,βιντεοσκοπηση με drone, αμεση παροχη αποτελεσματων μεσω του χρονομετρη, ειναι μερικα απο τα νεα στοιχεια που τον κανουν πιο συγχρονο και πιο ενδιαφέροντα. Επίσης ας μη ξεχναμε και απονομες σε αντρες και γυναικες ανα πενταετια. Οπως μαθαινω θα εχει και καλους αθλητες

than
    Συμμετέχων

Έχει κανείς τη διαδρομή σε garmin?

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios

Αυτη ειναι η διαδρομη Θανο, τρεις γυρες απο 3333, μετρημενη και πιστοποιημενη απο τον Δουση.

than
    Συμμετέχων

Είχε δεν είχε ο κ. @tazi την έκανε τη φιγουρα του…. ακου κει 3:43 avg, απαπαπα… Κ με στροφές κ με κλισεις, απ όλα…!
    Thanks Νικ!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χμμ στα πιο στενά σημεία της πεντάρας δηλαδή.

tazi
    Συντονιστής

Το σκεφτηκα οτι καποιος θα μου την ελεγε, μαλιστα μου περασε απο το μυαλο να ζητησω και προκαταβολικα συγνωμη. Δε σας κρυβω παντως πως θα προσπαθησω για καλυτερα φετος

tazi
    Συντονιστής

@GeorgeK @George-Karagiannis
    Γεια σας τυχεροι, τους αριθμους σας θα τους παραλαβετε οπως περιγραφεται στη προκύρηξη του αγωνα, δηλαδη κανονικα σαν να τους ειχατε πληρώσει. Απλα, μιας και σημερα θα δωσουμε στο διοργανωτη τα ονοματα σας, θελουμε και την ηλικια για να μπειτε στο αντιστοιχο ηλικιακο γκρουπ
    Καλη επιτυχία!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κανένα report..;

mashine
    Συμμετέχων

Καθαρό αεράκι-λαγοί τυμπανιστές( σε άκυρη θέση νομίζω-αν ήταν λίγο πιο πάνω θα τους ακουγες Χ2)-τέντες για φύλαξη ιματισμού-δεύτερος τάπητας χρονομέτρησης ( για να μην γίνουν τα περσινά )-λίγο κίνηση για τους πρώτους που κυριολεκτικά έπεφταν πάνω στους δρομείς που ήταν στον δεύτερο γύρο-νερά μπανάνες στον τερματισμό.Αν δεν ήταν και τα υψομετρικά της διαδρομής θα ήταν ο μαστ αγώνας της Αθήνας!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Εσύ τι έκανες; Το πέτυχες το sub40;

than
    Συμμετέχων

Αρκετά καλός αγώνας, οργανωτικά ηταν άψογος. Αυτό που με χάλασε(αν σωνει κ καλα πρέπει να βρω κατι) ηταν οι πολλές κλειστες στροφές της διαδρομής. Κατα τα άλλα, οπως τα είπε ο @mashine, στον οποίο να πουμε συγχαρητήρια για την πρωτη θέση ηλικιακής, οπως κ στο γερολυκο @tazi που δικαιως περιμενε κατι καλυτερο.
    Στα δικα μου, avg pace 4:14 προπονητικά. Αν το χτυπαγα, με κοβω καπου στο 4:05-4:07 να πήγαινα.

mashine
    Συμμετέχων

@echetlos Το πέτυχα ! 😛
    @than Ευχαριστώ έτυχε αλλά θα προτιμούσα να ήμουν στην δεκάδα.
    Ε όχι και γερόλυκος ο @tazi ! 😛

tazi
    Συντονιστής

Χαχαχα, ο καπετανιος με το τσιμπουκι, τι γερολυκος τι θαλασσολυκος….

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τράβηξα καμιά 200ριά φωτογραφίες, έχετε τρόπο να σας τις περάσω;

mashine
    Συμμετέχων

@dimitrissss Αν είμαι σε καμμία να σου στείλω μαιλ ;Αν μπρορείς να μου τις στείλεις σε κανονική ανάλυση.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 21 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.