Λιοφίλια 2021

• Αυτό το θέμα έχει 7 απαντήσεις, 6 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αρκετά παιδιά από εδώ μέσα και απ’ όσο είδα, πολλά PB.

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

φοβερή διοργάνωση, με λαιβ κάλυψη μέσω youtube, ο τύπος που μας ακολουθούσε με το ποδήλατο όλα τα λεφτά! Μακάρι να είχαμε και 2η διοργάνωση μέσα στη χρονιά, προσωπικά θα πλήρωνα και συμμετοχή χωρίς δισταγμό, και γιατί όχι και με 5αρι. Επίσης μπράβο και για τα αντανακλαστικά του διοργανωτή που μετέφερε τον αγώνα Κυριακή από το Σάββατο λόγω απαγορευτικού καιρού. Στα δικά μου, ένα “χαζό” dnf, βασικά μάλλον ξέχασα λόγω της 4ετους αποχής από αγώνες την πίεση του 10αριου και στα 7,5χμ φυγοπόνησα, παρότι και εντός στόχου ήμουν, και ο ρυθμός παρέμενε σταθερός ως τότε.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σε έβλεπα σταθερά 2ο και ξαφνικά σε έχασα, Νέστωρα.

savinio
    Συμμετέχων

Πολύ καλη διοργάνωση για ακόμη μία φορά με πολύ ωραία κάλυψη και ωραίο συναγωνισμό. Στο 3ο group ήμουν με στόχο το sub39 το οποίο βγήκε με δυνατό τελευταίο lap τερματίζοντας στο 38:57. Χάρηκα που είδα τον Νίκο μετά από πολύ καιρό ο coach Vafeiadis σταθερά εκεί ενώ πυραυλοκίνητος ήταν ο @Tazi ο οποίος πετούσε στην 4η σειρά. Συγχαρητήρια σε όλους.

Elda
    Συμμετέχων

Συγχαρητηρια παιδια, Σαββα και Νικο, σας καμαρωσα απο το λαπτοπ μου, πολλα μπραβο για τα PB σας! Ειδικα εσυ Νικο ως συνομηλικος μου εισαι η ελπιδα μου οτι ναι, ακομα και σ αυτη την ηλικια, ακομα και με τοσο υψηλες για ερασιτεχνη δρομεα επιδοσεις στο παρελθον, μπορει να γινει οχι μονο επιστροφη σ αυτες αλλα και βελτιωση. Ξανα μπραβο παιδια, παντα τετοια!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Επειδή τον λάπαρα τον Νίκο, ήταν αρκετά σταθερός στα περάσματα και τα ανοίγματά του, σε όλη την διάρκεια.
    2″/στροφή κατέβασμα, ανά 2Κ.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Συγχαρητηρια σε όλα τα παιδιά. Δεν γνώριζα τον συγκεκριμένο αγώνα, απ’ όσο είδα απ το video είναι παρα πολύ ιδιαίτερος (με την καλή έννοια) ενώ η διοργάνωση φάνηκε πολύ καλή.Εύχομαι στον συγκερκιμένο αγώνα καποια στιγμή να σμίξουμε είτε ως θεατές είτε ως αγωνιζόμενοι.

tazi
    Συντονιστής

Γεια σας παιδια!!. Αν δε κανω λαθος ειναι η τριτη φορα που παιρνω μερος σε αυτον τον αγωνα και μονο καλα λογια εχω να πω. Ειναι πολυ καλα σεταρισμενος, πολυ καλα χρονομετρημενος και με πολλες πληροφοριες κατα τη διαρκεια του, χωρια την λαιβ εικονα. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα γιατι συνδυαζει πολλα, ωραια παρεα μια και συνηθως σκανε μουρη πολλοι και καλοι δρομεις, διαδρομη που ειναι σιγουρα σωστη μια και γινεται μεσα σε σταδιο, δυνατοτητα να γκρουπαριστεις και πολλα αλλα. Για τον αγωνα μου εχω να πω οτι βγηκε παρα πολυ καλα. Ειχα στο μυαλο μου κατι καλυτερο απο 3730, χαμηλο 37 δλδ αλλα στο πισω μερος του και οριακα ενα σαμπ 37 το οποιο ειχα σκοπο να δοκιμασω θεωρωντας οτι με την τακτικη μου εαν δεν το ειχα απλα δεν θα εβγαινε η εαν καρφωνα θα πετυχαινα αυτο που αρχικα ειχα στο μυαλο μου. 350 τα 2 πρωτα χλμ, 345 τα επομενα 2, 340 τα αλλα 4 και 335 τα τελευταια 2. Negative split παντα δλδ, ειμαι οπαδος. Ξεκινησα οπως το ειχα προγραμματισει και ευτυχως δεν παρασυρθηκα μετα κατεβαινα αλλα νομιζω οτι γυροφερνα μεταξυ 340 και 345. Ο Νικος με βοηθησε παρα πολυ. Μου ελεγε καθε τετρακοσαρι το περασμα μου ηταν εκει που τον χρειαζομουνα!! Επισης να πω οτι με βοηθησαν και τα παπουτσια, Alphafly και ξερο ψωμι τολμω να πω. Δυστυχως εχασα το μετρημα των στροφων, Ο Νικος το φωναζε αλλα στο τελος δεν ακουγα τιποτα, 2 γυρους πριν το τελος νομιζα οτι ειχα ακομα 4 και ειχα αρχισει να σκιαζομαι, ευτυχως δεν ηταν ετσι και δεν μπορω να περιγραψω την χαρα μου οταν με το καμπανακι κοιταξα το ηλεκτρονικο χρονομερο, ηταν η πρωτη φορα, και συνειδητοποιησα οτι θα μπορουσα να καταφερω το σαμπ 37. Ισως δλδ να μορουσα και κατι ελαχιστα καλυτερο αλλα δεν εχει καμια σημασια νομιζω, εγραψε 36 μπροστα, αυτο μετραει.
    Χαρηκα πολυ που ειδα αρκετους συμφορουμιτες και γνωστους απο τη δρομικη κοινοτητα, ενας αγωνας γιορτη κατα την αποψη μου.

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.