Τοποθέτηση ετικέτας: Valencia Marathon
- Αυτό το θέμα έχει 4 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 6 μήνες πριν από τον χρήστη
Stelios_Ft.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
12 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:15 #129740
petransfhp
ΣυμμετέχωνΜαραθώνιος Βαλένθιας. (Εντυπώσεις και σκέψεις)
Μπορεί ο Μαραθώνιος της Βαλένθιας να είναι παρελθόν , αλλά ήταν ένας αγώνας που θα τον θυμόμαστε για πάντα.
ΤΣΙΚΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3:29:57 (32 λεπτά ατομικό ρεκόρ) MINAS Coaching Team
Ένας άνθρωπος , που λόγω δουλειάς(κάνει διανομή προϊόντων κάθε βράδυ με φορτηγό από τις 22:00 έως τις 08:00) του βγάζω το καπέλο. Όταν αποφασίσαμε να δηλώσουμε στον Maratón Valencia , του είπα ότι ο στόχος θα ήταν να «πάμε να σπάσουμε τις 3,5ώρες».
Με ρώτησε αν γίνεται στα 49 και με αρκετά κιλά παραπάνω ;Του απάντησα πως Ναι, γίνεται,
με σωστό προγραμματισμό και πολύ δουλειά .Bill , είσαι δύναμη φίλε …
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να παραθέσω κάποιες προσωπικές σκέψεις για την διοργάνωση.
Γιατί όλη η Ευρώπη θέλει να τρέξει στην Βαλένθια;
Γιατί , πολύ απλά ο αγώνας είναι στημένος για να μπορέσει ο καθένας να κάνει εκεί , το ατομικό του ρεκόρ!
Επίπεδη διαδρομή , άριστη τροφοδοσία με μπουκάλια , και συνήθως ιδανικές καιρικές συνθήκες!
Άριστη διοργάνωση , πολύ δυνατός παλμός , και τρομερά υψηλό επίπεδο δρομέων!
Ακριβώς αυτό βιώσαμε και οι 129 Έλληνες που τερματίσαμε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Μαραθώνιο των Μαραθωνίων!
Για εμένα ήταν η 2η καλύτερη μου επίδοση ever , με 2:42:38 ,
ήμουν 2ος Έλληνας και 1600 στην γενική κατάταξη 😱.
Απίστευτο επίπεδο του αγώνα .
Βελτιωμένο με περισυ αισθητά όπου με 2:39:23 ήμουν 900 θέση.Στα αρνητικά ,
33.000 συμμετέχοντες ,
ένας αριθμός που η διοργάνωση δυσκολεύεται να διαχειριστεί , είναι οριακά .
Χώρος για προθέρμανση…μπορείς να κανεις κάτι λίγο ίσα ίσα . Κουτουλάει ο ένας με τον άλλον , στην εκκίνηση κοντά μπορείς να κανεις 50μ πήγαινε ελα.
Στην διαδρομή …
😂,
ούτε εμπρός ούτε πίσω ,ούτε δεξιά ούτε αριστερά ,
στο μπλοκ το δικό μου , πηγαίναμε καρότσι με περίπου 3:47/χλμ μέχρι το 20 , μετά μπορούσες λίγο να αλλάξεις ρυθμό .
Επιπλέον ,
εξαιρετικά δυσπροσιτος προορισμός , ακριβές πτήσεις και διαμονή ,
εμείς που θέλαμε να πάμε Παρασκευή και να φύγουμε Τρίτη , πήραμε τρεις πτήσεις , και φτάσαμε λόγω χιονιά στο Μόναχο , στις 02:00 στο δωμάτιο . Κομμάτια την Παρασκευή , κομμάτια και το Σάββατο στην έκθεση.Αλλά τρέχεις Βαλένθια,
με Bekele και Tseptegei 😋
και ο πρώτος κάνει ρεκόρ διαδρομής και 4η επίδοση όλων των εποχών με 2:01:48😮.Επίσης , βλέπεις και αγαπημένα πρόσωπα , φίλους τρελούς σαν και εσένα από την Κρήτη μέχρι την Κομοτηνή , όλοι θέλουν να τρέξουν Βαλένθια…
Τελικά αξίζει;
Να σου πω την αλήθεια ,
αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο , και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει…
12 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:25 #129741aRiSTiDiS
ΣυμμετέχωνΜπράβο Πέτρο Μηνά!
Μπράβο Βασίλη!
Μπράβο και στο Χρήστο Πουρνάρα τον ταχύτερο Έλληνα!!13 Δεκεμβρίου 2023 στις 06:12 #129742Alkis
ΣυμμετέχωνΘερμά συγχαρητήρια σε όλους σας!!
13 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:31 #129743Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΠολλά συγχαρητήρια Πέτρο κι ευχαριστούμε για το feedback!
Αν το καλοσκεφτείς, για τον Έλληνα είναι μονόδρομος η Βαλένθια. Το Βερολίνο απαιτεί να ξεκινήσεις Ιούνιο την προετοιμασία, πράγμα εφικτό μόνο για τους 100% αφοσιωμένους.
Αυτό περί που γράφεις περί συνωστισμού στην εκκίνηση, για πολλούς “βιαστικούς” μπορεί να αποδειχθεί και θετικό.13 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:04 #129744Stelios_Ft
ΣυμμετέχωνΠολλά συγχαρητήρια Πέτρο, Βασίλη και σε όλους τους τερματίσαντες! Καλή αποκατάσταση!
Σαν περσινός συμμετέχων, θα συμφωνήσω σε όλα. Ο συγκεκριμένος μαραθώνιος έχει γίνει πολύ δημοφιλής και η πόλη είναι μικρή για να φιλοξενήσει αυτό τον όγκο δρομέων. Και αυτό έχει αντίκτυπο και στην πρόσβαση (υποχρεωτικά πτήση με ανταπόκριση) όσο και στην καθημερινότητα εκεί (δύσκολες μετακινήσεις εντός πόλης, πολυκοσμία σε έκθεση/αφετηρία αγώνα, λίγα διαθέσιμα καταλύματα).
Το ότι πας καρότσι μέχρι αρκετά μετά την αφετηρία, εμένα προσωπικά με βοήθησε. Ήμουν σε ένα μπουλούκι δρομέων που πηγαίναμε με ένα ρυθμό και έτσι προστατεύτηκα από το να παρασυρθώ και να ανοίξω ρυθμό πρόωρα.
Δεν αλλάζω την υπέροχη εμπειρία που αποκόμισα από αυτό τον μαραθώνιο. Και για όποιον μπορέσει να μείνει και κάποιες μέρες μετά, η Βαλένθια είναι πανέμορφη πόλη!
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 6 μήνες πριν από
Stelios_Ft.
-
Stelios_Ft.
-
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.