Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Ναυπλίου 2024

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2024

• Αυτό το θέμα έχει 10 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλή κι ευλογημένη χρονιά! Εδώ και 2 μήνες προσπαθώ να αντλήσω την παραμικρή πληροφορία σχετικά, στον Δήμο διατηρούν σιγή ιχθύος επικαλούμενοι επισταμένα αλλαγή δημοτικής αρχής. Από τους ωραιότερους ημί-0 στην ωραιότερη πόλη της Ελλάδας… Καμιά πληροφορία κανείς?

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Εντωμεταξύ “παίζει” και ο “δρόμος Αργολικού κόλπου 2024” αλλά ακόμα δεν έχει ανοίξει τίποτα σχετικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό? Νομίζω πως δεν ξεκινά από Ναύπλιο αλλά έξω από Νέα Κίο και τρέχοντας παραλιακά καταλήγει στο Ναύπλιο, φέτος δε μάλλον θα είναι ημί- αντί για 15άρης.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δαμιανέ, ο μαραθώνιος Ναυπλίου θα γίνει 7 ή 14 Απριλίου. Η προκήρυξη θα βγει άμεσα.
    Ισχύει αυτό που σου είπαν περί νέας αρχής.

GeorgeKap
    Συμμετέχων

Αυτά είναι πολύ καλά νέα. Φοβόμουν ότι φέτος δε θα γίνει. Έχω τρέξει στον full εκεί τις δύο τελευταίες χρονιές και θέλω να ξαναπάω φέτος.

Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Με πρόχειρη αναζήτηση στο calendar:
    7 Απριλίου – Μαραθώνιος Μεσσήνης, Ημιμαραθώνιος Βόλου, Ημιμαραθώνιος Πάτρας…
    Απλά το αναφέρω.

LEONT
    Συμμετέχων

Με μεγαλη πιθανοτητα παει για 7 Απριλιου….Επισης 24 Μαρτιου λενε θα γινει μαραθωνιος στα Τεμπη με τερματισμο στη Λαρισα

big-blue
    Συμμετέχων

Κάντε λίγη υπομονή ακόμα για τον Μαραθώνιο. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τον διοργανώσουμε όπως πρέπει.

GeorgeKap
    Συμμετέχων

Έχουμε κανένα νέο; γιατί ο καιρος περνάει και πρέπει να επιλέξουμε ανοιξιάτικο μαραθώνιο 😂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν θα γίνει φέτος η διοργάνωση του μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων.
    Για όποιον ενδιαφέρεται, θα έχει Run Greece στις 21/4.

harris_vak
    Συμμετέχων

Κρίμα ,γρήγορος μαραθώνιος και ημι και κοντά στην Αθήνα. Με καλή οργάνωση θα μπορούσε να τραβήξει πολύ κόσμο.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Δήμος Ναυπλιέων: Αναβάλλεται ο Μαραθώνιος του 2024

https://www.argolikeseidhseis.gr/2024/02/2024_8.html

Τα έλεγα εγώ…πολύ κρίμα!

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.