- Αυτό το θέμα έχει 8 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες πριν από τον χρήστη
tazi.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
24 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:32 #126834
tazi
ΣυντονιστήςΧαιρετω το φορουμ!
Μεχρι το τελος αυτης της χρονιας εχω προγραμματισει 3 αγωνες. Μετα απο πολλα πισωγυρισματα, τραυματισμους και ενα χειρουργειο πριν απο λιγο καιρο ειμαι αρκετα καλα αλλα ελλειψει προπονητικου ογκου θα κατεβω σε 3 δεκαρια. Το πρωτο στις 15 οκτωβρη, το βραδυνο της Καλλιθεας με σκοπο ενα καλο τεμπο ραν σε ρυθμο υπολογιζω περιξ του 3.50 μετα στο δεκαρι στης κλασσικης που αν η Καλλθεα δειξει οτι ειμαι καλά θα παω για κατι στη περιοχη του 37 και μετα στα Λιοφιλεια για να γραψω 36 μπροστα. Βεβαια ολα αυτα αν δε βγει κατι ενδιαμεσα. Επομενος στοχος ενας ανοιξιατικος μαραθωνιος μαλλον στο εξωτερικο με 2-3 αγωνες ενδιαμεσα στη Ελλαδα, μαλλον δεκαρι και ημι.16 Οκτωβρίου 2022 στις 17:42 #127078tazi
ΣυντονιστήςΕτρεξα τελικα χτες κακην κακως. Με γερο κρυολογημα τις δυο προηγουμενες ημερες αποσυμφορητικα, αντιβηχηκα και χαπακια ειπα να κατεβω το απογευμα μπας και διωξω το κρυολογημα, ενιωθα και λιγο καλυτερα σιγουρα μια και η Παρασκευη ηταν η χειροτερη ημερα. Βοηθησα και σε μια μεταφορα πριν απο 3 ημερες και με ενοχλουσε η μεση αλλα ειχε και αυτο αρχισει να υποχωρει. Τελικα δυσκολα βγηκε ενας ρυθμος 351. Ολο βγηκε εκ των ενοντων και σημερα νιωθω αρκετα ταλαιπωρημενος με πιο βαθυ βηχα αλλα λιγοτερη καταρροη. Το κακο ειναι η μεση που ενοχλει πια αρκετα. Δε ενιωσα σε καμια στιγμη οτι πηγαινα γρηγορα, αντιθετα οτι προσπαθουσα να κρατησω ρυθμο. Δρομικα μπλουζ😔
16 Οκτωβρίου 2022 στις 18:40 #127079Λάμπρος
ΣυμμετέχωνΕίσαι απόλυτα συνεπής πάντως. Πέριξ του 3:50 μας έλεγες, τόσο πήγες παρ όλες τις αντιξοότητες. Δεν το λες και άσχημα! Καλή συνεχεία στην κλασική και υπό καλύτερες συνθήκες εύχομαι.
16 Οκτωβρίου 2022 στις 18:43 #127080chriskapsio
ΣυμμετέχωνΕξαιρετική εμφάνιση! 3ος αν δε κάνω λάθος. Συγχαρητήρια!
16 Οκτωβρίου 2022 στις 20:45 #127092LEONT
ΣυμμετέχωνΜπραβο για το ρυθμο,πολυ δυνατος 👋👋👋
Ξερεις ημερομηνια για τα Λιοφιλεια?16 Οκτωβρίου 2022 στις 22:20 #127096tazi
Συντονιστής@leonistsiouris Δεν εχουν προκυρηχθει ακομα, μεσα στον Δεκεμβριο γινονται συνηθως, μεχρι της 15 νομιζω, ευχαριστω
16 Νοεμβρίου 2022 στις 21:20 #127388tazi
ΣυντονιστήςΚαλησπερα παιδια, καταρχην καλη ξεκουραση σε οσους ετρεξαν στο μεγαλο αγωνα!! Γενικα θα συμφωνησω με @Elda & @stratus.
Γραφω για να πω τον πονο μου.
Υπολογιζα νε τρεξω φετος δεκαρι με σκοπο κατι στη περιοχη του 37. Δυστυχως για αλλη μια φορα δε καταφερα να σταθω στην εκκινηση. Μια σειρα απο μαλλον κωμικοτραγικα γεγονοτα με αφησαν με μικρη τενοντιτιδα και με αντιβιωση. Εκει που νομιζα οτι απο δευτερα τουλαχιστον η αντιβιωση θα επαιρνε τελος, δυστυχως προστεθηκε νεο κοκτειλ πιο ισχυρο για ακομη 10 ημερες. Γενικα αυτη η χρονια δε με παει καθολου, περιοστιτιδα (2 μηνες οφ), σπασιμο αστραγαλου( 7 εβδ οφ), γερο κρυωμα, επεμβαση ρουτινας που μαλλον δε εφερε αποτελεσμα και θα πρεπει να επαναληφθει με πιο παραδοσιακο τροπο, γερο κρυωμα, μολυνση, τα παντα ολα.16 Νοεμβρίου 2022 στις 22:52 #127389stratus
Συμμετέχων@tazi Η Μουστάκα οταν είχε πια απηυδήσει μαζί μου , μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφος και με ματιάζουν οι γκόμενες που με βλέπουν να τρέχω στο δρόμο (δεν κάνω πλάκα ).Δες λοιπόν μήπως έχεις και εσυ το ίδιο πρόβλημα.
ΥΓ Η κόρη μού μου έχει κάνει εντονότατες παρατηρήσεις οταν έλεγα τενοντίτιδα διότι απλά ο τένοντας δεν μπορεί να έχει φλεγμονή ,οποτε πρέπει να λέμε τενοντοπάθεια.17 Νοεμβρίου 2022 στις 08:18 #127390 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.