Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Επισκόπηση 12 δημοσιεύσεων - 1,036 έως 1,047 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    takosan
    Συμμετέχων

Μόνο στις 6 το πρωί Νίκο. Αν το επιτρέπουν τα ωράρια δουλειάς. Αλλιώς μετά τις 9 το βράδυ με φακό κεφαλής αν τρέχεις στο δρόμο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@takosan Βάρβαρες ώρες αυτές! 😛
    Εγώ είμαι και κοντά στην θάλασσα, οπότε τις πολύ πρωινές ή βραδινές ώρες, ναι μεν δεν έχεις ήλιο και ζέστη, έχεις όμως υγρασία.

Χθες είχα 800άρια σε ρυθμούς που κανονικά θα έκανα 8στροφα και ακόμη κι έτσι, το σούρωμα ήταν τεράστιο.

takosan
    Συμμετέχων

Εγω κάθε καλοκαίρι έχω πρόβλημα απο την ζέστη, πρήζονται τα πόδια μου και χτύπανε τα δάχτυλα μπροστά. Μου έχουν μαυρίσει όλα τα πλαινά νύχια.
    Πέντε διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια έχω και όλα το ίδιο πρόβλημα. Τον χειμώνα κανένα πρόβλημα. Μάλλον πρέπει να πάρω ένα ζευγάρι altra να το έχω για το καλοκαίρι.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 μήνες πριν από takosan.
    Etien
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας Ομαδαρα!!!
    Υπομονή κ σιγουλια σιγουλια.
    Ζέστη είναι, θα περάσει κ αυτή!!!

mikeb
    Συμμετέχων

Πλέον προπονήσεις μόνο μετά τις 8 το βράδυ καθημερινές αλλιώς δεν παλεύεται.
    Το λονγκ το σκ πλέον είναι βουνίσιο οπότε κάπως σώζεται αλλά όντως άρχισαν τα ζόρια πολύ νωρίς φέτος κι η άλλη βδομάδα προβλέπεται εφιαλτική.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    Alkis
    Συμμετέχων

Και οι δικές μου προπονήσεις μετά τις 8 μμ… Έχω την αίσθηση ότι κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο.

Elda
    Συμμετέχων

Kαλημερα παιδια, κατ αρχην τι απεγινε ο Εχετλος? ειχα καιρο να μπω στο σαιτ κ τωρα ειδα οτι τον χασαμε!
    Κατα δευτερον, πρωτη φορα εδω και 13 χρονια απο τοτε που αρχισα να τρεχω που κανω χλμ φορτωμα Ιουνιο μηνα λογω Olympus Marathon 29/6 και μου ελαχε ο πιο καυτος Ιουνιος εβερ! Ευτυχως η προηγουμενη εβδ βγηκε καλα με 81 χλμ εκ των οποιων τα 40 βουνο, να δω πως θα βγει κι ετουτη. Εγω τρεχω παντα πρωι κ πλεον μπορω να πω οτι εχω συνηθισει τη ζεστη, το μεγαλο προβλημα στις πολυωρες βουνισιες προπονησεις ειναι το νερο, αυτο ειναι το μονο δυσκολο οταν δεν εχεις προσβαση σε πηγη, γιατι ποσο να κουβαλησεις πια μαζι σου. Τελος παντων, ας ελπισουμε σε μια μειωση της θερμοκρασιας στον Ολυμπο ωστε μετα απο τοση ζεστη που φαγαμε στις προπονησεις να μας φανει δροσερος καιρος!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@elda Καλημέρα, Μαράκι!
    Πάει ο Έχετλος, μπήκε στο χρονοντούλαπο. Μόνο σαν login name παραμένει.

Ο πρώτος σου Όλυμπος είναι;

Etien
    Συμμετέχων

Μαρία καλή δύναμη!!Να φοράς σακίδιο με 2 ασκιά των 500ml το καθένα. Εγώ είχα, επιπλέον, και ζώνη με παγούρι 500ml (σύνολο 1,5l δηλαδη). Οπου βρίσκεις να γεμίζεις, να μην το αφήνεις για πιο μετά. Ειδικά στα Πριόνια να φύγεις γεμάτη .Να κυνηγάς τροφές υδατάνθρακα κ αλάτι. Να έχεις αντιανεμικό-έστω 1 χρήσης – να το φορέσεις χωρίς καθυστέρηση, μόλις βγεις αλπικό τοπίο μετά την Πετρόστρουγκα ( πριν αρχίσεις να ανεβαίνεις Χονδρομεσοραχη). Βάλε στόχο, από κει ως κ μετά το Στεφάνι, να περάσεις το συντομότερο δυνατόν,να μην μείνεις πολύ ώρα εκτεθειμένη ψηλά. Μόλις στρίψεις στο Στεφάνι, βγάλτο, δεν θα το ξαναχρειαστείς.

Elda
    Συμμετέχων

Nαι Νικο, πρωτος μου Ολυμπος, το σκεφτομουν απο περισυ, ειπα να το τολμησω φετος.

Παναγιωτη σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Μακαρι να ειναι ετσι ο καιρος που να χρειαστουμε το αντιανεμικο, αν κ με τις θερμοκρασιες που εχει τωρα αλλα και τα 2 τελευταια χρονια στον αγωνα, μαλλον παλι θα μας φαει η ζεστη προβλεπω. Γιλεκο με 2 500αρια φλασκια θα παρω κ θα εχω μαζι μου saltsticks, λιγα τζελακια και δικες μου μπαρες απο χουρμαδες, βρωμη κ αμυγδαλα. Οταν τρεχω στο βουνο κ γεμιζει το στομαχι μου με νερα, τζελακια κλπ, δεν μπορω καθολου να καταπιω (ουτε καν να μασησω) σκληρες τροφες πχ μπισκοτα, τσιπς, κρακερς, σκληρες μπαρες κλπ, θελω κατι να κατεβαινει ευκολα οπως οι μπανανες, βραστη πατατα και οι μαλακες μπαρες που φτιαχνω εγω. Στα Πριονια καλως εχοντων των πραγματων θα ερθει κ ο Γρηγορης οποτε θα μου φερει εκει ο,τι εξτρα χρειαστω.

Etien
    Συμμετέχων

Μαρία, εδώ είσαι…. Διάβασε, μη τυχόν κ βρεις κάτι χρήσιμο :

https://panosmaltezos.wordpress.com/2012/07/

Επισκόπηση 12 δημοσιεύσεων - 1,036 έως 1,047 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.