Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπουτσια για υπερβαρο

Παπουτσια για υπερβαρο

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    jkidd13
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, ψαχνω για το επομενο παπουτσι μου,μετα τα Ultraboost 19 που εχω ηδη.
    Για υπερβαρο οπως εγω(1,79 υψος-100 κιλα) , τι παπουτσι προτεινετε σαν πιο καταλληλο,σε τιμη οχι πανω απο 130-140€?
    Τρεχω 5χλμ, 1 φορα την εβδομαδα, το πολυ 2, αν αυτο βοηθησει.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Echetlos
    Συντονιστής

@jkidd13 Αν μπορείς να πας σε κάποιο μαγαζί με διάδρομο, δοκίμασε μεταξύ των Brooks Glycerin, New Balance 1080 και Nike Infinity.

jkidd13
    Συμμετέχων

Ευχαριστω!Για τα Novablast 2 που σκεφτομαι, εχουμε αποψη?

Echetlos
    Συντονιστής

Και άποψη έχουμε και review πολύ σύντομα θα έχουμε.
    Τρομερό παπούτσι αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Θες σταθερότητα, μέχρι να χάσεις κάποιο βάρος, οπότε η πολύ μαλακή του σόλα θα συμπιέζεται υπερβολικά.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Το review για το Novablast2 είναι εδώ (Νοε 2021)

Asics Novablast 2

Για στο 3 φαντάζομαι αναφέρεται ο @echetlos

Echetlos
    Συντονιστής

@jkidd13 Μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ρωτούσες για το 3. Τα ίδια όμως ισχύουν και για το 2.
    Thanks, Αριστείδη.

jkidd13
    Συμμετέχων

Nαι το ειδα μετα, ευχαριστω!

ΘΩΜΑΣ
    Συμμετέχων

Καλημέρα. εγώ πρόσφατα αγόρασα τα mizuno skyrize 3. Είμαι 1.95 130κιλά και μπορώ να π με έχουν αφήσει μέχρι στιγμής εντυπωσιασμενο. Έχω υπερπρυνιδισμο σε μεγάλο βαθμό καιτα παπουτσια με εχουν αφησει με το στόμα ανοιχτο.

georgeb
    Συμμετέχων

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους!
    Να μπω στο ζητούμενο! Αποφάσισα να ξεκινήσω εκ νέου το τρέξιμο μετά από 4 περίπου χρόνια, καθώς κάποιο ατύχημα που είχα με ανάγκασε να διακόψω για μεγάλο διάστημα και μετά ουδέποτε είχα την όρεξη να το ξεκινήσω. Πλέον έχω βάλει πολλά κιλά τα οποία θέλω να χάσω και είναι ο βασικός λόγος που ξεκινάω εκ νέου το τρέξιμο και στην πορεία βλέπουμε (1,80 με 98 κιλά) .
    Θεωρώ μάλλον επικίνδυνο να ξεκινήσω αρχικά με τα παπούτσια που έτρεχα (Kinvara, Freedom iso, zante κλπ) . Οπότε σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω βασικά για αρχή 2 ζευγάρια που είχα και με είχαν βολέψει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα τα Nike Lunarglide 7 και Skechers Ultra Road 2 . Και τα δύο έχουν λίγα σχετικά χλμ και για τους πρώτους μήνες που θα τρέχω πολύ χαλαρά, ελπίζω να με βολέψουν χωρίς να διακινδυνεύω με κάποιο θέμα τραυματισμού.
    Ποιά είναι η άποψή σας και ειδικά του Νίκου ως guru επί του θέματος?

Echetlos
    Συντονιστής

@bougasgeorge Καλή επάνοδο Γιώργο, με υπομονή και χωρίς άλλα απρόοπτα!

Και τα δύο μοντέλα που αναφέρεις είναι αρκετά παλιά. Το πιθανότερο είναι πως ο αφρός (EVA) θα έχει κάτσει μετά από τόσο καιρό.
    Ιδίως ο Lunarlon, δεν φημιζόταν για την αντοχή του ακόμη και καινούργιος.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι νέο, απορροφητικό και κυρίως, σταθερό.
    Triumph, Glycerin, Glideride 3, Bondi, Shift, είναι μερικές επιλογές.

georgeb
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νίκο για την άμεση απάντηση.
    Οκ τα κοιτάω και αν χρειαστώ κάτι επιπλέον , ξαναρωτάω.
    Να είσαι καλά!

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.