Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια για πελματιαία απονευρωσίτιδα

Παπούτσια για πελματιαία απονευρωσίτιδα

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spirosm
    Συμμετέχων

Καλό απόγευμα. Αν έχει υπόψη του κάποιος που πιθανόν έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, πελματιαία απονευρωσίτιδα, ή έχει ακούσει απο γνωστό του ποιό/ά παπούτσι/α είναι το καταλληλότερο/α, για δρομέα 1,80, 82 κιλά, 59 ετών; Συνήθως τρέχω με brooks ghost. Τελευταία χρησιμοποιώ και τα nike zoom structure 23. Ευχαριστώ.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Κατ αρχάς περαστικά και σύντομα να την ξεφορτωθείς! Δυστυχώς, η συγκεκριμένη πάθηση, ότι και να γίνει, πρέπει να κάνει το κύκλο της και από κει και πέρα μια ωραία πρωία ξαφνικά θα εξαφανιστεί! Εμένα μου πήρε 8 μήνες!
    Από παπούτσια, ούτε τα πολύ μαλακά με βόλευαν, ούτε τα πολύ σκληρά! Είδα ότι σταθερές και άκαμπτες σχετικά πλατφόρμες, με βοηθούσαν αρκετά.
    Τις προπονήσεις, εκείνη τη περίοδο τις έβγαλα με Brooks Launch! Ο Zoom αφρός δεν είμαι σίγουρος ότι βοηθάει με την έννοια ότι βουλιάζει η φτέρνα μέσα και κατά την επαναφορά ασκούνται δυνάμεις στην ταλαιπωρημένη περιοχή!
    Αν δεις ότι ένα παπούτσι σου δημιουργεί τις λιγότερες ενοχλήσεις, αυτό να χρησιμοποιείς !

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.