Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια για υψηλή καμαρα

Παπούτσια για υψηλή καμαρα

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη Thanos.s.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    arctu
    Συμμετέχων

Γειά χαρά παιδιά. Όπως λέει και ο τίτλος, έχω υψηλή ποδικη καμαρα και το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρουμαι από πελματιαία απονευρωσιτιδα. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιο είδος παπουτσιού ή κάποιο συγκεκριμένο παπούτσι θα με βοηθούσε περισσότερο. Σας ευχαριστώ πολύ!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@jimissi Γεια σου, συντρέχτη.
    Δεν υπάρχει παπούτσι που να ευνοεί την αποκατάστραση της ΠΑ. Κάποιοι θα σου πουν για πιο σκληρή σόλα, επειδή τέτοια έτυχε να φορούν όταν έγιναν καλά ή το ανάποδο όταν αυτή εμφανίστηκε. Τραυματισμός υπέρχρησης είναι, οπότε απλά ακολούθα το πρωτόκολλο που σου έχει συσταθεί.

arctu
    Συμμετέχων

Επειδή επιρρεαζεται από την ψηλή καμαρα, ψάχνω ένα παπούτσι που θα βοηθήσει για μετά την αποκατάσταση από την ΠΑ. Για τον φόβο υποτροπης. Παράδειγμα για χαμηλή καμάρα βοηθάνε τα stability. Για ψηλή βοηθάει το stability ή κάτι άλλο;
    ένα μαλακό παπούτσι ίσως;

pseiras
    Συμμετέχων

Ισως να κοιτούσες για σόλες για υψηλή καμάρα πριν αλλάξεις παπούτσια.
    Στην ποδηλασία είχαμε τις αποκάτω που ανάλογα το χρώμα ήταν για low/medium/high arch.
    https://www.bike24.com/p237996.html
    Για τρέξιμο δεν γνωρίζω κάποιο μοντέλο δυστυχώς αλλά υπάρχουν.

Apostolos Bablekis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους… Βλέπω στο σαιτ της adidas το Adizero Prime X στα 250 ευρώ… Έχουμε καμία πληροφορία για το παπούτσι; ευχαριστώ…

Thanos.s
    Συμμετέχων

Εχω και γω υψηλη καμαρα. Εδωσα 100 ευρω για ορθωτικους πατους προκειμένου να μου παρουν λιγο πιεση απο τα μεταταρσια και να στηρίξουν και το ποδι κατω απο την καμαρα. Δυστυχώς ομως οι πατοι αυτοι δινουν extra 30 gr σε καθε παπουτσι και σε ενα ηδη βαρυ παπούτσι που θα φορεσεις για να πας μαραθωνιο η επιβάρυνση θεωρω ειναι αξιοσημείωτη. Τελικα επειδή παταω και midfoot χαμηλωσα το drop στα 4mm και νομιζω είναι καλύτερα. Με τα δε escalante που ειναι zero αισθάνομαι στα πούπουλα. Οι πατοι πηγαν ακλαφτοι και μαζι τα 100 ευρουλακια μου 🙁

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.