Προπόνηση garmin

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Megagiannis Dimitris
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και καλή χρονια
    Έχω το garmin vivoactive 3 εδώ και 2 μήνες. Η ερώτησεις μου είναι η εξής και αν μπορεί κάποιος να βοηθησει
    1. Η προπόνηση που εμφανίζεται στο garmin connect δεν εμφανίζεται ολόκληρη στο ρολοι
    2.οταν φτιάχνω μια άσκηση μόνο μου στο connect και την προγραμματιχω κανονικά, ενώ εμφανίζεται κανονικά όταν πατάω Για να την εκτελεσει δεν κάνει τίποτα. Όταν πατάω προβολή φαίνονται όλα τα στάδια όμως φαίνονται αχνά, σα να είναι απενεργοποιημενα

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Γεια σου Δημήτρη @megagiannis_dimitris. Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει σωστά, πες μου αν μπορείς βήμα βήμα τι ακριβώς κάνεις και τι ακριβώς βλέπεις (και σε ποιες συσκευές, ρολόι ή PC/κινητό) ώστε να δοκιμάσω να επαναλάβω τη διαδικασία στο vivoactive 3 της γυναίκας μου.

Megagiannis Dimitris
    Συμμετέχων

Καλησπέρα Σωτήρη. Σχετικά με το πρώτο ερώτημά μου . Εχει π.χ. προγραμματιστεί από το garmin coach η παρακάτω προπόνηση. Στο ρολόι όμως η προπόνηση εμφανίζεται η μισή άσκηση (μέχρι Εξάσκηση επιτάχυνσης-σταδιακής επαναφοράς) με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται η άσκηση. Για να το καλύψω έφτιαξα το υπόλοιπο πρόγραμμα μέσω του grarmin connect μία άσκηση στην οποία έβαλα τα υπόλοιπα στάδια. Και ενώ στην αρχή δούλεψε τώρα ενώ προγραμματίζω την άσκηση κανονικά και τη βλέπω στο ρολόι πατώντας το κουμπί για να ξεκινήσει δεν το κάνει με τα στάδια που έχω προγραμματίσει αλλά απλά μετράει το χρόνο της άσκησης

Προθέρμανση – 05:00 λεπτά:δευτερόλεπτα
    Περπάτημα ή ελαφρύ τζόγκινγκ.
    Μετάβαση – Πάτημα κουμπιού Lap
    Στη συνέχεια: Εξάσκηση ρυθμού βημάτων
    Επανάληψη: 4 φορές
    Τρέξιμο – 00:30 λεπτά:δευτερόλεπτα – 150 έως 200 spm
    Ανάκαμψη – 00:30 λεπτά:δευτερόλεπτα
    Μετάβαση – Πάτημα κουμπιού Lap
    Στη συνέχεια: Εξάσκηση επιτάχυνσης-σταδιακής επαναφοράς
    Επανάληψη: 4 φορές
    Τρέξιμο – 00:30 λεπτά:δευτερόλεπτα
    Τρέξιμο – 1.00 mi
    Μαγικό μίλι
    Αυξήστε το ρυθμό σας, αλλά χωρίς σπριντ. Μην ξεκινήσετε πολύ γρήγορα.
    Ξεκούραση – 05:00 λεπτά:δευτερόλεπτα
    Περπάτημα ή ελαφρύ τζόγκινγκ.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.