- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 μήνα, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
2 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:30 #123775AllexΣυμμετέχων
Στα 90 κιλά με τι ύψος; Εννοώ οτι διαδραματίζει και αυτό τον ρόλο του. Εγώ πηγα για το endorphin speed( το 1ο) και με πολύ βεβαιότητα μου είπανε- ξέρετε αυτό είναι για πιο ελαφρύς δρομείς.
Τόσο καιρό που τρέχω , έχω περάσει από ultraboost,nimbus,Pegasus,Maxroad,Boston το καθένα για διαφορετικές προπονήσεις. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι κάποιο δεν είναι ιδανικό για το βάρος μου.2 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:35 #123776Nikos PilikasΣυντονιστής2 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:19 #123777AllexΣυμμετέχωνΣτο 1.91 με ελαφρύ υπτιασμο,στα 75 κιλά πλέον μετά από αποχή λόγω τραυματισμού.
Πηγα στο ZoomX Invicible. Ικανοποιημένος για αυτό που λέει ότι κάνει στα αργά του(5.30-6) Καλή απόκριση και σε ρυθμό 4.30-4.50.
Απλά ήθελα το speed της saucony γιατί στο μυαλό μου είναι λίγο πιο all around.Έχω δει δρομέα στο ύψος μου, αρκετά πιο μυώδη να με περνάει Χαιρετώντας με σε αγώνα με τα rebel με το ρολόι να μου βγάζει ρυθμό 4.30.
2 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:01 #123778Nikos PilikasΣυντονιστής1.91/75, πόσο πιο αδύνατος να είσαι..;;
Παρ’ το το E-Speed, κάνει για τα πάντα κι είναι και απολαυστικό.2 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:31 #123779DkoukouΣυμμετέχων+1 για τα Endorphin Speed, πραγματικό πολυεργαλείο.
Πάντως μην επηρεάζεσαι από διάφορους reviewers ή πωλητές, θέμα συνήθειας είναι (και) η χρήση lightweight trainers/racing flats.
Πόσες φορές δεν έχουμε διαβάσει ότι το τάδε μοντέλο είναι για χρήση μέχρι 10-15 το πολύ χιλιόμετρα. Λες και αν τρέξει κάποιος κοινός θνητός 18αρι με αυτά θα…ανατιναχτούν τα πόδια του 😛
Έχω κάνει προπονητικό 24αρι με πολυφορεμένα Takumi Sen στο Φλοίσβο χωρίς πρόβλημα-και σίγουρα δεν έχω τα πέλματα του Abebe Bikila. Αναερόβιο κατώφλι σε καλντερίμι με Pearl Izumi N0 (don’t ask, it’s complicated…) και ας μην βάζω φωτιά στο δρόμο.
Αναμφίβολα θα έβγαιναν πιο ξεκούραστα με Clifton ή Novablast αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα παπούτσια με βάρος κάτω από 200γρ είναι μόνο για 400αρια στο ταρτάν. Ίσα-ίσα, χρήσιμο είναι να ανακατεύεις την τράπουλα με υποδήματα διαφορετικής απορροφητικότητας και βάρους/drop σε διαφόρων ειδών προπονήσεις.
Όπως έγραψα και πριν είναι θέμα συνήθειας, αρκεί κάθε μετάβαση να γίνεται σταδιακά.7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 00:14 #123815NegrorunerΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα, σάς διαβάζω συχνά αλλά δεν σάς απασχολώ συχνά με ερωτήσεις, θέλω όμως τώρα λίγο την βοήθεια σας. Λέω να αλλάξω παπούτσια μετά από 4 χρόνια (περίπου) Τώρα τρέχω με τα Brooks ghost 11 και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο που να μπορεί να με ωθήσει να τρέξω λίγο πιο γρήγορα (τρέχω περίπου στα 5 λεπτά το χιλιόμετρο), να έχει πολύ καλή στήριξη στην φτέρνα και να νιώθω το ίδιο ξεκούραστα τα πόδια μου όταν τελειώνω όσο το κάνουν τα Brooks. Δεν τρέχω ιδιαίτερα πολλά χιλιόμετρα (10 χιλιόμετρα 3-4 φορές την εβδομάδα) και είμαι 85-87 kg. Ας πούμε ότι το bagged μου δεν θέλω να ξεπεράσει τα 200€ Ευχαριστώ
7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 01:53 #123816NegrorunerΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα, σάς διαβάζω συχνά αλλά δεν σάς απασχολώ συχνά με ερωτήσεις, θέλω όμως τώρα λίγο την βοήθεια σας. Λέω να αλλάξω παπούτσια μετά από 4 χρόνια (περίπου) Τώρα τρέχω με τα Brooks ghost 11 και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο που να μπορεί να με ωθήσει να τρέξω λίγο πιο γρήγορα (τρέχω περίπου στα 5 λεπτά το χιλιόμετρο), να έχει πολύ καλή στήριξη στην φτέρνα και να νιώθω το ίδιο ξεκούραστα τα πόδια μου όταν τελειώνω όσο το κάνουν τα Brooks. Δεν τρέχω ιδιαίτερα πολλά χιλιόμετρα (10 χιλιόμετρα 3-4 φορές την εβδομάδα) και είμαι 85-87 kg. Ας πούμε ότι το budget μου δεν θέλω να ξεπεράσει τα 200€ Ευχαριστώ
7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 08:53 #123817Nikos PilikasΣυντονιστής@negro Καλημέρα, συντρέχτη.
Το ΝΒ Rebel 2 είναι πανάλαφρο, πολύ μαλακό και με μεγάλη επιστροφή ενέργειας. Και φοριέται και σε αρκετά είδη προπονήσεων.7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:19 #123821NegrorunerΣυμμετέχωνΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση… Θα κάνω μια έρευνα και για αυτά τα παπούτσια τα οποία δεν είχα καθόλου στο κάδρο… Το μόνο δύσκολο είναι πως ίσως να μην μπορέσω να βρω εύκολα νούμερο από την πρώτη ματιά που έριξα
7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 #123822Nikos PilikasΣυντονιστής@negro Πάρε αυτό εδώ να ξεμπερδεύεις, με 45€. Υπ’ όψιν, πας ένα νούμερο κάτω.
https://www.reebok.com/gr/floatride-energy-3-shoes/G55928.html8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:32 #123824389 PAPΣυμμετέχων@Echetlos. Νίκο καλημέρα! Είμαι σε φάση αλλαγής , και μετά τα turbo 2 δeν ξέρω τι να πάρω. Πήγα και δοκίμασα τα rebel 2 όπως μου πρότεινες αλλά μου φάνηκε πολύ πλατύ μπροστά και δεν τα πήρα γιατί φοβήθηκα μήπως επιπλέει το πόδι μου μπροστά. Δεν τα έτρεξα για να είμαι ειλικρινής! Τα φώτα σου!
8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:33 #123825Nikos PilikasΣυντονιστής@dionysis_zaglis Καλημέρα, Διονύση.
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με το toe box του Rebel. Σίγουρα δοκίμασες το κανονικό σου νούμερο;
Μια άλλη επιλογή είναι σίγουρα το Endorphin Speed.
Σκέψου και για το Reebok…9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:34 #123826389 PAPΣυμμετέχων@Echetlos. Καλημέρα Νίκο. Ναι το σωστό νούμερο ήταν. Απλώς με προβλημάτισε λίγο το πλάτος του. Σαν αίσθηση και δέσιμο μου άρεσε! Η αλήθεια είναι πως τείνω να σε εμπιστευτώ για ακόμα μία φορά!
10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:00 #123829NegrorunerΣυμμετέχωνΠήγα και δοκίμασα δύο παπούτσια το Reebok floatride Energy 3 και το Saucony endorphin speed 2 και τα δύο υπέροχα αλλά ενώ το Reebok ένιωθα ότι θα χρειαστώ 2-3 προπονήσεις για να το συνηθίσω, με το Saucony με το που το φόρεσα στο μαγαζί και έκανα 5 βήματα μου ήρθε να αρχίσω να τρέχω για προπόνηση… Πολύ καλή αίσθηση
10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:05 #123830Nikos PilikasΣυντονιστής@negro Και το Speed θέλει 2-3 τρεξίματα για να στρώσει. Μετά γίνεται ακόμη καλύτερο.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.