Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

• Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 841 έως 855 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    p.m.
    Συμμετέχων

Να σου πω την αληθεια ειμαι μεταξυ pegasus και solarboost, αλλα ενιωθα οτι επρεπε να σας συμβουλευτω, αφου θεωρουσα -για καποιο λογο- τα ub τα καλυτεροτερα στον κοσμο, δεν ξερω γιατι, μαλλον λογω διαφημισης και τιμης! Ευτυχως πετυχα αντικρουομενες αποψεις κι αρχισα να αναθεωρω, μεχρι να ρθει και η/μια τεκμηριωση.

Βεβαιως και τα invincible μου καναν ενα κλικ, μετα τη δικη σου αναλυση Νικο, αλλα μου κανει αντικλικ η τιμη ! 🤑

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τα Invi κοστίζουν όσο τα UB αλλά μπορείς να τα βρεις γύρω στα 130€, αν ψάξεις.

theolvs16
    Συμμετέχων

Επανέρχομαι σχετικά με τα παπούτσια για την κλασική και μετά από σχετική έρευνα (και διαβάζοντας πολλές σελίδες εδώ) και έχω καταλήξει στα εξής:
    Air Zoom Tempo Next%
    Endorphin Speed 2
    Novablast 2
    και φυσικά τα VF Next% 2

Με δεδομένο ότι ο στόχος είναι τα “φρέσκα πόδια” τι από τα παραπάνω προτείνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@theolvs16 Vaporfly.-

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Φρέσκο, ωραίο paperάκι
    https://scholarworks.sfasu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1032&context=kinesiology

Our findings are unique as this is the first study to our knowledge to compare RE between the previously established Nike Vaporfly shoe to other competitor shoes also utilizing carbon-fiber plates and thicker midsole foams. On average, RE was improved by 2.7% in the Nike VF2 relative to the traditional shoe in the present study. However, only the Nike AF (3.0%) and Asics MS (2.5%) resulted in similar improvements in RE. And while other shoes in the lineup did perform statistically better than the traditional (Asics HS) shoe, none resulted in greater than 1.5% improvements on average.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 1 μήνα πριν από Nikos Pilikas.
    Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

οπόπτε περιμένω με επιπλέον αγωνία τα αποτελέσματα της μέτρησης το adios pro2 μιας κα τα παρήγγειλα και αναμένω! Λογικά σύμφωνα με το review σου θα πρέπει να έχει όφελος στο 5αρι και πολύ λιγότερο σε μαραθώνιο για εναν ερασιτέχνη

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nestoras_katsios Καμμία σχέση το 1 με το 2, Νέστορα.

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

σωστά, το review σου αφορά το 1

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Screenshot 2021-11-09 at 13-02-00 Alex Filitti ( alexfilitti) • Instagram photos and videos

pseiras
    Συμμετέχων

Με Carbon ? λογικά με αυτή την τιμή.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δε νομίζω. Μετά θα πέφτει επάνω στο MagicSpeed 2, το οποίο έρχεται με FFB Turbo και cp και ψηλότερη σόλα.
    Το Novablast 3 ψηλώνει 1mm αλλά το κυριότερο, ελαφραίνει 30γρ! Οπότε δεν αποκλείεται να μπαίνει κι εκεί ο καλός αφρός.

takosan
    Συμμετέχων

230 δολάρια Αυστραλίας, οπότε γύρω στα 147 ευρώ.

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

Κι’ενώ όλοι (σχεδον) κοιμάστε για την αυριανή μεγάλη μέρα, εγώ στην κοσμάρα μου απόψε δοκίμαζα σε κομμάτια τα adidas sl 20 και τα adios pro2, προσφάτως αγορασμένα αμφότερα. Το sl 20 πλλύ θεροκές εντυπώσεις, όπως είπε ο Νικος αγωνιστική παπουτσάρα παλαιάς σχολής, αλλά το adios pro2 ήταν το κάτι άλλο για μένα που πρωτη φορα τρεχω με supershoe! Έκανα ένα απλό τεστ, ζεσταμα 3χμ με τα sl20, και μετά 2 χιλιάρα με διάλειμμα 1.30″ πάλι με τα sl20, το πρώτο στο 3.36″, χωρίς να είμαι στα “κόκκινα”, το δεύτερο πιο ζεστος βγηκε στο 3.30″. Μεσολαβούν 3′, αλλάζω παπούτσια, βάζω τα adios pro2, κανω και 2 ανοιγματα, και ήδη νιωθω την ώθηση που δίνουν. Το 3ο χιλιάρι λοιπόν βγηκε σε 3.20″, ίσως πάτησα από ενθουσιασμό λίγο παραπάνω, και το 4ο με 1.40″ διάλειμμα σε 3.22″. Ανυπομονώ να τα τεστάρω σε κανένα 5/10άρι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Είναι πιο σφιχτή η σόλα από το ν1.

τι γνώμη έχεις για το prism V2?

cranfield
    Συμμετέχων

Καλησπερα σε ολους!

Γνωριζουμε αν παμε σε true to size η 1/2 κατω στσ puma nitro. Εχει καποιος εμπειρια απο το carbon plate που εχουν. Ευχαριστω για την γνωμη σας!

Γιαννης.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 841 έως 855 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.