Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,081 έως 1,095 (από 1,362 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Και να που μια παλιά αγάπη ξαναγύρισε στα πόδια μου. Οι πρώτες μου εντυπώσεις λοιπόν από το Brooks Launch 9 είναι οι εξείς και τις αναφέρω μήπως κάποιος σκέφτεται την αγορά τους
    Έχω φορέσει τα Launch 3,5,6 και τώρα το 9!
    Λοιπόν, παραμένει ένα ελαφρύ προπονητικό προς perfomance shoe παλαιάς κοπής, έτσι όπως λίγο πολύ τα ξέραμε τα παπούτσια πριν τους σούπερ ντούπερ αφρούς! Ο αφρός που έχει καθώς και η ποσότητά του, έχουν κάνει το Launch πιο προπονητικό, πιο γενικής χρήσεως, πιο Ghost θα έλεγα. Το πάτημα του δεν σκορπά ρίγη ενθουσιασμού, αλλά δεν προβληματίζει κιόλας. Θα βγάλει πολλά και διαφόρων ρυθμών χιλιόμετρα! Η φτέρνα δίνει την αίσθηση ότι δεν κλειδώνει καλά (θέλει λίγη δουλειά εκεί με τα κορδόνια). Το βάρος του κλασσικό για τέτοιου είδους παπούτσι που είναι. Η πλατφόρμα του είναι πλατιά και σταθερή και παρόλο που έχει ένα σχετικό flex point στα μετατάρσια , τελικά σου δίνει την αίσθηση ενός πιο άκαμπτου παπουτσιού! Αυτά τα ολίγα λοιπόν!

Echetlos
    Συντονιστής

@roberto4carlos Ευχαριστολυμε, Μανώλη,
    Πλέον το Launch έχει νόημα σαν ένα οικονομικό και αξιόπιστο μοντέλο.

hakis
    Συμμετέχων

Γεια σας. Πρώτο ποστ εδώ. Χαίρομαι που υπάρχει κοινότητα και φόρουμ στα Ελληνικά.

Θέλω να αγοράσω παπούτσια για διάδρομο. Κάνω τζόκινγκ (ταχύτητα 7-10 Κμ/ω) για μια ώρα συνήθως. Παλιότερα είχα θέμα με το αχίλλειο στο δεξί (ο ερασιτέχνης του Σαββατοκύριακου που λένε). Έχει χρόνια και δεν ξαναεμφανίστηκε από τότε αλλά μου έμεινε μια φοβία.

Έχετε να μου προτείνεται κάτι; Ξέρω ότι μεγάλο drop προστατεύει τον αχίλλειο αλλα γενικά είμαι άσχετος από παπούτσια.
    Ευχαριστώ.

Echetlos
    Συντονιστής

@hakis Καλωσήρθες, Άκη.

Το Nike Pegasus είναι μία καλή περίπτωση. Τώρα είναι στην 39η έκδοση αλλά μπορείς να πάρεις και το 38 σε καλή τιμή, αν ψάξεις.
    Σωστά κοιτάς για μεγάλο drop.

hakis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ. Βλέππω έχει 10mm drop και είναι 40 ευρώ φτηνότερο από το Pegasus39. Eλπίζω να μην υπάρχει έλλειψη στην αγορά.

Γενικά θα ήθελα να μάθω, ποια η διαφορά για κάποιον που τρέχει μόνο σε διάδρομο και ποτέ σε δρόμο. Μπορεί/πρέπει να προτιμάει συγκεκριμένα είδη παπουτσιών; Ή ρωτώντας αλλιώς, υπάρχουν μοντέλα παπουτσιών που προσανατολίζονται σε αυτήν την κατηγορία χρηστών;

Echetlos
    Συντονιστής

@hakis Ίδια παπούτσια κοιτάς, δεν διαφέρει κάτι.

Γενικά θα ήθελα να μάθω, ποια η διαφορά για κάποιον που τρέχει μόνο σε διάδρομο και ποτέ σε δρόμο. Μπορεί/πρέπει να προτιμάει συγκεκριμένα είδη παπουτσιών; Ή ρωτώντας αλλιώς, υπάρχουν μοντέλα παπουτσιών που προσανατολίζονται σε αυτήν την κατηγορία χρηστών;

Echetlos
    Συντονιστής

Novablast 3.

Echetlos
    Συντονιστής

Επειδή δεν ξέρω πότε θα ανέβει το review του Novablast 3, να πω ότι το παπούτσι είναι καλύτερο από ποτέ.
    Πιο μαλακό και bouncy από το ν1, 250gr πλέον, πολύ καλύτερη εφαρμογή. Ο FF Blast+ είναι τρομερός.
    Μία εβδομάδα τώρα, δεν το εχω βγάλει από τα πόδια μου.

PanDex
    Συμμετέχων

Καλό μήνα, ο Νίκος δημιουργεί μετακίνηση πληθυσμών!!!

Echetlos
    Συντονιστής

Χαχαχα… Όλοι Νovablast!

giorgosgr
    Συμμετέχων

είναι σταθερό Νίκο;

Echetlos
    Συντονιστής

@giorgos-grig Στο πρώτο τρέξιμο δεν μου φάνηκε και τόσο, Γιώργο.
    Έχοντας όμως κάνει πλέον 40+ χλμ, θα έλεγα ότι είναι στα επίπεδα του ν2.

είναι σταθερό Νίκο;

giorgosgr
    Συμμετέχων

Οκ ευχαριστώ πολυ

geomaz
    Συμμετέχων

Θέλω και εγώ novablast 3…
    Θέλω όμως και… SuperBlast!!!

Echetlos
    Συντονιστής

@geomaz Πάλι παράνομος θα είσαι.

Screenshot 2022-08-02 at 09-25-52 SAM HYBRID FITNESS (@xtriderunning) • Instagram photos and videos

Θέλω όμως και… SuperBlast!!!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 7 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από Echetlos.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,081 έως 1,095 (από 1,362 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.