- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 μήνα, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
29 Αυγούστου 2022 στις 23:24 #126569Nikos PilikasΣυντονιστής29 Αυγούστου 2022 στις 23:34 #126570Nikos PilikasΣυντονιστής
Και για να μην ταλαιπωρείσαι: https://drive.google.com/file/d/1QjLk5-pQmZJMrfzyPeSJoQXpu5mcQ-G6/view?usp=sharing
30 Αυγούστου 2022 στις 00:56 #126571GreTsi31ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα! Σήμερα αγόρασα τελικά τα Puma Deviate Nitro Elite.
Τα έτρεξα σε 10αρι σε στίβο με 5:21 και για αυτό τον ρυθμό μου φάνηκαν ότι ούτε που ζορίστηκαν. Παρα πολύ καλά και στα 139€ που τα βρήκα απίστευτα!!!
Επίσης δοκίμασα τα Nimbus 24 παρα πολύ καλά και φάνηκαν να αντέχουν πολλά km.
Τα 1080 X επίσης που δοκίμασα το πόδι μου βούλιαζε μέσα στον αφρό και δεν μου άρεσε-βόλεψε αυτό.
ΥΓ. Τα Pro 3 δεν τα δοκίμασα για ευνόητους λόγους.30 Αυγούστου 2022 στις 09:12 #126572Nikos PilikasΣυντονιστής@hhmaria Το Nimbus όντως έχει Gel, εν αντιθέσει με το Novablast, είναι όμως πολύ λιγότερο απ’ όσο νομίζει κανείς. Δες το review.
Αν θες πιο στιβαρό πάτημα, πας στο Nimbus. Αν θες softness και επιστροφή ενέργειας, τότε Νovablast.
δοκίμασα το ascis novablast 3 και ειναι πολύ πολύ άνετο παπουτσι!…πολύ ελαφρυ και ψηλο ταυτοχρονα…μετά ειπα να δοκιμασω το nimbus 24 και ένιωσα αμέσως το κράτημα του οπως και με το nimbus 23 που ειχα, μαλλον πιο βαρυ..μου φανηκε αμέσως πολύ πιο σταθερό επανω μου….νομίζω το nimbus εχει gel, ενω το novablast οχι; επειδη με ενδιαφέρει το θέμα των κραδασμών, δεν ξερω ίσως τελικα και με τα δυο να καλυπτομαι στο θέμα αυτο…ελπίζω να μη καταλήξω με δυο ζευγάρια!
30 Αυγούστου 2022 στις 13:45 #126573Nikos PilikasΣυντονιστής@hhmaria Επειδή κι εμένα μ’ αρέσει το Platinum και το κοιτάω, η μόνη διαφορά που βλέπω έχει να κάνει με το logo στο πλάι.
Ενώ στα υπόλοιπα είναι απλά βαμμένο, στο άλλο είναι κανονικό overlay. Η σόλα σίγουρα δεν έχει διαφορά.Αυτό για τις ενημερώσεις, ήθελα να σ’ το γράψω κι εγώ αλλά με πρόλαβε ο Αριστείδης. Μαρία, η “ενημέρωση” είναι ένα ξεκρέμαστο ποστ και χωρίς θέμα. Εμφανίζεται μόνο στον τοίχο και μετά από λίγο θα χαθεί. Οπότε γράφε καλύτερα σε ένα ήδη υπάρχον νήμα ή άνοιγε ένα καινούργιο, αν δεν βρίσκεις κάτι σχετικό στα υπάρχοντα.
30 Αυγούστου 2022 στις 13:55 #126575hhmariaΣυμμετέχωνσε ευχαριστω πολύ !
τωρα λογικα το πέτυχα!30 Αυγούστου 2022 στις 15:03 #126577AlkisΣυμμετέχωνΚαλησπέρα παιδιά!
Σήμερα μου ήρθαν από Αυστρία τα new balance SC trainer.
Τεράστιο παπούτσι,με πάτημα ατελείωτο όπως ακριβώς το prime x.
Απλά τα έχω περπατήσει στο σπίτι,τα νιώθω πολύ πιο σταθερά από τα Adidas αλλά και αισθητά πιο βαριά.
Θα τα τρέξω πρώτη φορά αύριο και θα ξανά γράψω εντυπώσεις.
Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό παπούτσι που δείχνει να είναι ιδανικά φτιαγμένο για μεγάλα long runs εντελώς ξεκούραστα.31 Αυγούστου 2022 στις 22:15 #126602Nikos PilikasΣυντονιστής@alkis73 Δεν διαφωνώ καθόλου, Άλκη. Αν μαθεις τους νέους αφρούς, δύσκολα κοιτάς πίσω.
Απλά θέλει λίγη φειδώ με τις πλάκες και την πλήρη ακαμψία. Τεμπελιάζει εντελώς η ποδοκνημική και κακά τα ψέματα, κανείς δεν ξέρει ακόμη τι επίδραση μπορεί να έχουν μελλοντικά στο μυοσκελετικό.ΥΓ: μετέφερα την κουβέντα εδώ, ταιριάζει περισσότερο.
Νίκο έχεις δίκιο για τα πολύ ενεργητικά παπούτσια, κυρίως αυτά με carbon plate που δεν(σε αφήνουν σε ησυχία) λόγο του υπερβολικού, bounce.
Φοράω όμως σε long run το invisible,η το Rebel και πραγματικά μπορώ να πηγαίνω νωχελικα και να ξεχνάω από κάτω τι φοράω,και παράλληλα απλά να μην αισθάνομαι το παπούτσι εντελώς (νεκρό)
Για να μην παρεξηγηθω έχω τρέξει με παπούτσια με συνθέσεις EVA που θα τα θυμάμαι σε όλη μου την ζωή,όπως το ανεπανάληπτο Clifton OG,τα καταπληκτικά Sketches max road 2,3που μάλιστα τα είχα αγοράσει διαβάζοντας το δικό σου review εκείνη την περίοδο.
Έκτοτε όμως δεν ξαναβρήκα τέτοιες αναλογίες βάρους-βελουδινης αίσθησης σε κανένα άλλο μοντέλο κάποιας μάρκας.Ισως να υπήρξαν η να υπάρχουν και απλά δεν τα έτρεξα εγώ.1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:38 #126615AlkisΣυμμετέχωνΔεν το συζητάω, τα παπούτσια που έχουν carbon plate μέσα δεν είναι για κάθε μέρα κυρίως λόγω της υπερβολικής ακαμψίας που όπως πολύ σωστά λες δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα στο μυοσκελετικο.Ποιο πρόσφατο παράδειγμα τα SC trainer που έβαλα δύο φορές, αφενός έπρεπε να κοιτάω συνεχώς το ρολόι γιατί ήμουν με το πόδι στο γκάζι άθελά μου, αφετέρου μετά τα 20 χιλιόμετρα η πλάκα άρχισε να κουράζει τους γοφούς μου.
Σε καμία περίπτωση αυτό το παπούτσι δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση κατά εμέ.Περισσοτερο με ένα βαρύ…. alpha fly μοιάζει πάρα με ένα more η ένα Clifton.
Όμως εγώ έλεγα για τα απλά παπούτσια χωρίς πλάκα,όπως το novablast,το invisible,το Rebel… Πολύ μαλακά καί εύκαμπτα παπούτσια που δεν πιστεύω ότι δημιουργούν κάποια πρόβληματα στην καθημερινή χρήση όσο και να τα φορέσεις.
Νομίζω ότι τέτοια μοντέλα μπορούν να αντικαταστήσουν την(παλιά φρουρά). Δίνουν μια περισσότερη ζωντάνια και διασκέδαση στο καθημερινό μας τρέξιμο.
Αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά!!!1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:09 #126616Nikos PilikasΣυντονιστήςΔεν διαφωνω σε τίποτα, Άλκη. Σωστά τα λες.
2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:25 #126619PanosΣυμμετέχωνΚαλημέρα και Καλό μήνα στην παρέα.
Πήρα σε προσφορά τα winflo 9 για all day χρήση, μάλιστα είχε μόνο 45.5, φοράω 46, αλλά δεν είναι στενά.
Τα δοκίμασα και σε ένα 5αρι χαλαρό τρέξιμο και ήταν ακραία μαλακά και το λέω έχοντας φορέσει και άλλα μαλακά παπούτσια.
Δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου αλλά ενώ ήταν πολύ ξεκούραστο το τρέξιμο ένιωθα ότι δεν μου έδινε ώθηση όπως τα odyssey react.
Τι λέτε;4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:32 #126623Nikos PilikasΣυντονιστήςΚάποια πολύ σύντομα previews:
– Novablast 3. Κανένα preview, έρχεται άμεσα το review.
– Turbo Nature. Ένα απλά καλό, ελαφρύ προπονητικό, που μπορεί να τσιμπήσει και ρυθμό. Μην περιμένετε έναν διάδοχο των ν1/2, το παπούτσι είναι semi-firm, ενώ ο recycled ZommX δεν είναι… ZoomX. Κοινώς, τίποτα ιδιαίτερο.
– Endorphin Pro 3. Παπουτσάρα! Καμμία σχέση με τα προηγούμενα. Πολύ μαλακό, φιλικό, super bouncy και τέλεια εφαρμογή. Πάει σαν trainer στα αργά, περιμένω να το δω και σε άλλους ρυθμούς.
5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:32 #126626ΑνώνυμοςΑνενεργόςΚαλησπέρα σας,
Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για “support” πaπούτσι (χαμηλός ρυθμός). Οι επιλογές που βρήκα1) Nike ZoomX Invincible Run
2) Saucony Guide 15
3) Asics Gel Kayano 28
4) Asics GT 2000 10Κάποια ιδέα και παρότρυνση;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:57 #126627AngelosΣυμμετέχωνΚαλησπερα ερχεται review και για τα adios pro 3? Εχω τα 2 και μπορεις να τα τρεξεις ανετα και σε πιο αργους ρυθμους. Τα 2 mm λιγοτερο drop το κανει πιο “δυσκολο” και για πιο γρηγορους αθλητες;
5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:12 #126628Nikos PilikasΣυντονιστής@angelosberdanis Δε νομίζω άμεσα, Άγγελε. Πολλά νέα μοντέλα φέτος κι επίκειται κι ενεργειακή κρίση… 😛
3.5mm είναι η διαφορά στο drop από πριν, τόσο σηκώθηκε μπροστά. Λογικά θα είναι ακόμη πιο “εύκολο”, αφού έχει γίνει αρκετά σταθερότερο στην φτέρνα.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.