- Αυτό το θέμα έχει 19 απαντήσεις, 8 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 ημέρες, 3 ώρες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
7 Αυγούστου 2024 στις 09:33 #131229Nikos PilikasΣυντονιστής12 Αυγούστου 2024 στις 10:20 #131243George ProvoΣυμμετέχων
Καλημέρα στην ομάδα, αγόρασα το boston 12, (κατόπιν σκέψης) σε Νο 45 1/3, αντί του 46 που φοράω στα δρομικά, γιατί το δεύτερο μου φαινόταν αρκετά μεγάλο. Θα ήθελα την άποψη συνδρομέων που έχουν το μοντέλο σε τι Νο το αγόρασαν και αν πράγματι είναι η φόρμα του λίγο πιο φαρδιά. Ευχαριστώ!
13 Αυγούστου 2024 στις 12:42 #131244Nikos PilikasΣυντονιστής@georgeprovo Εγώ το θεωρώ κανονικό σε μήκος αλλά δεν αποκλείεται να είναι οκ και 1/2 κάτω με λεπτή κάλτσα. Το φάρδος και η σχεδίαση ειναι το θέμα του.
13 Αυγούστου 2024 στις 13:11 #131245George ProvoΣυμμετέχωνTo ”θέμα του” εννοείς αυτό που το καθιστά ιδιαίτερο/προβληματικό ή είναι ο παράγοντας που πρέπει να με βολέψει για να κρίνω το Νο?
Αν το θέτω σωστά…
13 Αυγούστου 2024 στις 17:55 #131246aRiSTiDiSΣυμμετέχων@georgeprovo στο Β12 πήγα στο νούμερο μου (44). Δεν κατάλαβα κάποια διαφορά και έχει κάνει 750 km
Δεν θα ρίσκαρα μικρότερο νούμερο γίατι το χρησιμοποιώ σε μεγάλα τρεξίματα
@echetlos Πρόταση για τον αντικαταστάτη του Β12 για LR εν όψει προπονήσεων ΑΜΑ? Κατά προτίμηση χωρίς πλάκα. Invi3?13 Αυγούστου 2024 στις 20:27 #131247Nikos PilikasΣυντονιστής@aristidi Με δεδομένο ότι το Β12 δεν είναι ένα πολύ μαλακό μοντέλο, εγώ θα πρότεινα το SL2. Ή και το Mach 6.
Mε το Invincible μπαίνεις σε άλλη κατηγορία, διαφγορετική αυτής του Boston.28 Αυγούστου 2024 στις 00:02 #131315dimitrisΣυμμετέχωνΘα ήθελα να μου πείτε εναλλακτικές του invincible 3 με full peba insole και φαρδιά εξώσολα. Ευχαριστώ
28 Αυγούστου 2024 στις 10:41 #131316Nikos PilikasΣυντονιστής@papos Superblast, Triumph, Topo Specter 2.
Υποθέτω πως θες κάτι χωρίς πλάκα.28 Αυγούστου 2024 στις 12:31 #131317dimitrisΣυμμετέχωνΝαι Νίκο χωρίς πλάκα . Ευχαριστώ πολύ
30 Αυγούστου 2024 στις 00:23 #131320Nikos PilikasΣυντονιστής@paris Στα χαρτιά το Speed είναι σαφώς πιο γρήγορο μοντέλο. Όλα του τα χαρακτηριστικά το κθιστούν αποδοτικότερο αγωνιστικό.
Ωστόσο, όλο αυτό εξαρτάται και από τον ρυθμό. Αν αυτός δεν είναι τέτοιος που θα αξιοποιήσει το παπούτσι, τότε το cushioning, η άνεση και η σταθερότητα του Superblast, το κάνουν ορθότερη επιλογή για την ημέρα του αγώνα.Καλησπερα στην παρεα , αυτή την στιγμή έχω τα superblast και τα Saucony speed 4 .,τρεχω κυρίως 10km. Δεν μπορώ να αποφασίσω πιο αππ τα δυο είναι πιο αγωνιστικό ; Αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι ..
30 Αυγούστου 2024 στις 09:05 #131321Nikos PilikasΣυντονιστής@paris Δεν τα έχω δοκιμάσει τα Puma αλλά τα VF είναι κορυφαία επιλογή.
Βέβαια, ένα παπούτσι σαν το Cielo X1 το θεωρώ καταλληλότερο για τον μέσο ερασιτέχνη. Και το συγκεκριμένο έχει και πιο εντυπωσιακό πάτημα από το Nike.
Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! 🙂Υ.Γ: Γράφοντας κάτι ως ενημέρωση, δηλαδή πάνω πάνω που λέει “τι νέο paris;”, η ανάρτηση είναι ουσιαστικά ορφανή. Εμφανίζεται μόνο στον τοίχο, χάνεται στην ροή του και κανείς δεν ξέρει τι εχει γραφτεί πιο πριν. Οπότε γράφε καλύτερα σε ένα υπάρχον νήμα ή αν προτιμάς, άνοιξε ένα καινούργιο.
Και κάτι ακόμα ο ρυθμός μου σε αγωνα είναι κοντά στο 5,,και τρεχω μαζί με την γυναίκα μου .,έχει τα magic speed 2 και θέλω να της παρω δωρο η τα Vaporfly η τα puma fast rπου της αρέσουν εμφανισιακά ..ποια είναι η γνώμη σ; Η αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Κανείς φοβερή δουλειά συνέχισε έτσι . Τα reviews είναι ότι πιο κατατοπιστικό έχω διαβάσει !!!
30 Αυγούστου 2024 στις 09:45 #131322paris.kΣυμμετέχων@nikos pilikas σε ευχαριστω θα το κοιταξω και το hoka, οι αληθειες πρεπει να λεγονται, αυτο που κανεις ειναι τρομερο
30 Αυγούστου 2024 στις 10:54 #131325paris.kΣυμμετέχων@nikos pilikas το speed4 θα της εδινε αυτο το κατι παραπανω που δεν δινει το magic speed ?
30 Αυγούστου 2024 στις 14:21 #131326Nikos PilikasΣυντονιστήςΤο Speed έχει καλύτερο αφρό κι είναι πιο φιλικο από το Asics.
31 Αυγούστου 2024 στις 12:38 #131327chrisbrΣυμμετέχωνΚαλησπερα Νικο, γενικα μετα απο τοσα και τοσα reviews ειμαι αρκετα προβληματισμενος με ποιο να ειναι το επομενο παπουτσι μου. Αυτη τη στιγμη εχω ενα clifton9 με πολλα χλμ το οποιο το χρησιμοποιω μονο σε καποια easy runs 6-10χλμ και ενα asics novablast 3 το οποιο χρησιμοποιω για τις υπολοιπες προπονησεις (tempo, interval, long runs) το οποιο εχει αρκετη ζωη ακομα. Η 1η επιλογη που σκεφτηκα ηταν να παρω ενα γρηγορο παπουτσι για τεμπο και διαλειμματικες και ισως για καποιους αγωνες (10αρια και ημι) οπως το boston12 και πιο κοντα στον μαραθωνιο να επαιρνα ενα που ειναι πιο cushioning παπουτσι. Η αλλη επιλογη ειναι να επαιρνα τωρα ενα πιο cushioning το οποιο θα το βαζω μονο σε long runs και στους αγωνες. Δοκιμασα μονο σαν πατημα χωρις να τα εχω τρεξει hoka mach6 και τα rebelv4 και εμεινα αρκετα εντυπωσιασμενος σε αυτο το μπατζετ. Εσυ τι θα προτεινες να επιλεξω στη θεση μου; μπορεις να προτεινεις 3 performance και 3 πιο ελβετικους σουγιαδες; ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σου
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.