Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Συμμετοχή στον αγώνα «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ»

Συμμετοχή στον αγώνα «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ»

Τοποθέτηση ετικέτας: 

 • Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες πριν από τον χρήστη vasilis lar.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #120322
  hagi
  Συμμετέχων

  Στην ιστοσελίδα του αγώνα σχετικά με τις προυποθέσεις συμμετοχής αναφέρει: Γίνονται αυτόματα δεκτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ που τερματίζουν στις πρώτες θέσεις των τριών ελληνικών αγώνων κατηγορίας 180+ χιλιομέτρων. Πιο συγκεκριμένα: οι δύο πρώτοι ΕΛΛΗΝΕΣ του ΟΛΥΜΠΙΟΥ δρόμου Αρχαία Νεμέα-Αρχαία Ολυμπία, ο πρώτος ΕΛΛΗΝΑΣ του ΕΥΧΙΔΕΙΟΥ ΥΠΕΡΑΘΛΟΥ Δελφοί-Πλαταιές-Δελφοί και ο πρώτος ΕΛΛΗΝΑΣ του ΔΟΛΙΧΟΥ Δελφοί-Ολυμπία.

  Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν κάποιος Έλληνας αθλητής κερδίσει την 1η θέση σε ένα από τους 3 παραπάνω αγώνες. Για παράδειγμα στον αγώνα του ΕΥΧΙΔΕΙΟΥ ΥΠΕΡΑΘΛΟΥ που είναι 8-9 Μαίου 2021, μπορεί να συμμετάσχει στο Σπάρταθλον του 2021?

  Ή μήπως η αυτόματη πρόκριση θα αφορά τον αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ του 2022? Δεδομένου πως οι δηλώσεις συμμετοχής για το Σπάρταθλον κλείνουν τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ.

  #120324
  aroulio
  Συμμετέχων

  Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω ότι πρέπει να έχεις πιάσει τα κριτήρια πριν τις δηλώσεις (ή την κλήρωση). Άρα οι νικητές των αγώνων του 21, θα μπορούν να μπουν στον αγώνα του 2022.
  Επίσης, τα ονόματα -όλων των συμμετεχόντων του 21, ανακοινώνονται το Φεβρουάριο του 21, άρα δε νομίζω ότι “κρατάνε” θέσεις για να συμπληρωθούν από αυτούς που θα νικήσουν την άνοιξη στους αγώνες αυτούς.

  ΥΓ επίσης είμαστε σε αρκετά περίεργη φάση και όλα είναι ρευστά, καθώς όσοι είχαν εξασφαλίσει θέση στον αγώνα του 2020, δεν έλαβαν μέρος, οπότε μπορεί να μπουν “αυτοδίκαια” στο επόμενο αγώνα ή με πολλαπλές θέσεις στην επόμενη κλήρωση

  • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από aroulio.
  #120420
  vasilis lar
  Συμμετέχων

  @chatzigiannisgeorgios Γιώργο όλοι οι αγώνες που δίνουν πρόκριση στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και διεξάγονται μετά την κλήρωση του Μαρτίου μετρούν για την επόμενη χρονιά.

  • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 μήνες πριν από Echetlos.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.