Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Λοιπά θέματα / Τεστ κοπώσεως και Garmin fenix 3 HR

Τεστ κοπώσεως και Garmin fenix 3 HR

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #102894
  timxon
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα σε όλους.
  Επέστρεψα λίγο νωρίτερα απο τον καρδιολόγο όπου πήγα να κάνω έναν έλεγχο, καρδιογράφημα, υπέρηχο και τεστ κοπώσεως. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι οι ενδείξεις του garmin όσο αφορά τους σφυγμούς κατά την διάρκεια της εξέτασης ήταν σε ικανοποιητικο βαθμό κοντά με τις ενδείξεις των μηχανημάτων του γιατρού. Αναφέρομαι στον αισθητήρα καρπού φυσικά και όχι στην ζώνη γιατι όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω 😀. Η αλήθεια ειναι οτι δεν είχα ιδιαίτερη αμφιβολία για την ποιότητα των ενδείξεων αλλα όπως και να έχει σήμερα πηρα μια καλή επιβεβαίωση.
  Μάλιστα όταν τελείωσα το τεστ κοπώσεως και παρακολούθουσε ο γιατρός την πτώση των σφυγμων, το μηχάνημα είχε σχεδόν ταύτιση με το garmin.
  Νομίζω είναι αρκετά εντυπωσιακό.

  #102896
  tazi
  Συντονιστής

  Endiaferousa pliroforia, thanks

  #102898
  Roberto4Carlos
  Συμμετέχων

  Την ίδια επαλήθευση έχω κάνει και εγώ με το το 735 της Garmin. Εξάλλου, όπως έχουμε πει, σε σταδιακά ομαλές αλλαγές του καρδιακού παλμού, οι οπτικοί παλμογράφοι καρπού είναι πολύ ακριβείς. Στις γρήγορες αυξομειώσεις (π.χ αρχή και τέλος μιας γρήγορης διαλειμματικής ή σε απότομες αλλαγές ρυθμού) εκεί χάνουν λίγο.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.