- Αυτό το θέμα έχει 4 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη
dimitrissss.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
30 Νοεμβρίου 2017 στις 20:18 #62006
timothyΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα,
Θα ήθελα να ξεκινήσω το θέμα με ποιους αγώνες έχουμε στόχο για το νεο έτος.
Μιλώντας για εμένα, μετά απο μια χρονιά με PB στα 10 και 21,1 χλμ και ισοφάριση του περσινού μου χρόνου στα 42,2 αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή για το νέο έτος και ο στόχος να είναι τα 44χλμ τον Ιούλιο στο Ζαγόρι και ο ΗΜ στη Βαλένθια τον Οκτώβριο για κάτι εκδρομικό και γρήγορο.
Φυσικά ο πρωταρχικός στόχος ειναι να είμαι injury free και από κει και πέρα είμαι πολύ αισιόδοξος πως όλα θα πανε περίφημα.
Θα είναι ωραία σε 12 μήνες από τώρα να επιστρέψουμε εδω και να δούμε πόσο μέσα ή έξω πέσαμε από αυτά που είχαμε σκεφτεί/θελήσει.2 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:05 #62122
tzatzikis90ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα κι από εμένα! Ωραίο θέμα! Πάμε λοιπόν!
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων, διάφορων προβλημάτων και…βλακείας, το 2017 δεν κλείνει καλά. Πριν λίγες μέρες έκανα 1:55:02 σε ημιμαραθώνιο στην Ξάνθη επιβεβαιώνοντας απλά αυτό που ξέρω εδώ και καιρό, πως είμαι δηλαδή στη χειρότερη κατάσταση από τότε που ξεκίνησα το τρέξιμο!
Με ἐχει πιάσει ωστόσο μια τρέλα να επανέλθω κι έτσι για το 2018, πέραν της υγείας που είναι βασική προϋπόθεση σε οτιδήποτε, βασικός στόχος είναι η βελτίωση της ταχύτητας και της αντοχής μου! Και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, θέτω ως στόχο μέσα στην επόμενη χρονιά για αγώνα 10χλμ τα <45 λεπτά (μάλλον εφικτό) και για ημιμαραθώνιο το <1:40 (ίσως οριακά)!
Όσον αφορά αγώνες στόχους τώρα, αυτοί θα είναι 2! Πιθανότατα ο ημιμαραθώνιος στο Βόλο (21/4), μετά από πρόγραμμα 18 εβδομάδων για “όλα μἐσα” και διήμερο ταξιδάκι και ο ένας και μοναδικός Αυθεντικός Μαραθώνιος με μοναδικό στόχο να το χαρώ ακόμα περισσότερο από την πρώτη φορά (τα έφτυσα στο τελευταίο δεκάρι ο καημένος και ούτε ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ δεν κατάλαβα :P)!
αυτά από μένα, επόμενοςςςςςςς!
2 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:27 #62146Steven Tsok
ΣυμμετέχωνΠέρα από τη βασική επιδίωξη να έχουμε ΥΓΕΙΑ, ο βασικός στόχος για το 2018 είναι η συνεχής βελτίωση σε όλα τα επίπεδα (προπόνησης, διατροφής, ενημέρωσης, οργάνωσης, εξοπλισμού, απόδοσης κλπ). Δε συναγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον αλλά τον ίδιο τον εαυτό μας, οπότε όλες οι ενέργειες μας θα πρέπει να στοχεύουν στην αναβάθμιση και εξέλιξή μας.
Προσωπικά θα ήθελα μια επίδοση στον ημιμαραθώνιο κοντά στο 1.25.00 και φυσικά το μεγάλο όνειρο για SUB3H στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας…..
Να είμαστε καλά να τρέχουμε….4 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:49 #62222
KalogeridisΣυμμετέχωνΒασικά να είμαστε υγιείς και στα αγωνιστικά μια βελτίωση του περσινού χρόνου στα Χανιά, στον Μαραθώνιο,3:56+. Χωράει και ατομικό αλλά είναι νωρίς ακόμα. Το ατομικό 3:49 + είναι από πρόπερσι και ίσως να είναι πέραν των δυνατοτήτων μου. Το Φλεβάρη θα κάνω ασφαλέστερες εκτιμήσεις.
Μερικές εβδομάδες μετά θέλω να.ξανατρεξω το αγώνα στο φαράγγι της Σαμαριάς ευχόμενος να έχω σωστότερο παπούτσι και να μη ξαναγυρίσω κανένα πόδι όπως πέρισυ. Να κάνω και καλύτερη διαχείριση δυνάμεων αφού από βουνό δεν.έχω εμπειρία.
Τέλος Νοέμβρη αν μου βγει μια τίμια καλοκαιρινή προετοιμασία ίσως ξανατρέξω την κλασική. Στα Χανιά βέβαια είναι δύσκολο το τρέξιμο το καλοκαίρι,οπότε επιφυλάσσομαι.4 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:02 #62234
dimitrissssΣυμμετέχωνΈλεγα να πάω το Νοέμβριο Βαλένθια μαζί με παπά και αγιασμό για ολικό εξορκισμό και τον έβαλαν 2/12/2018 !@#!@#@$@@##@
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.