Τωρα μολις προσεξα το μοντελο του παπουτσιου. Θεωρουνται κορυφαια, και σιγουρα ειναι, απλα μπορει και να μη σου ταιριαζουν σαν φορμα. Εγω παλιοτερα, οταν ξεκινουσα το τρεξιμο, στο δευτερο χρονο αν θυμαμαι καλα ειχα αγορασει ενα ζευγαρι Pegasus. Εκανα να τα συνηθισω κανενα τριμηνο, παρολο που την εποχη εκεινη ετρεχα γυρω στα πενηντα χλμ την εβδομαδα. Το ιδιο επαθα και περσι με καποιο αλλο μοντέλο της Nike. Ακομα οταν τα τρεχω το ποδι μου ερεθιζεται και βγαζει φουσκαλα. Ειναι πολλες φορες και ζητημα μοντελου, (σε αλλα της Nike δε το παθαινω αν και γενικα η φορμα της δε μου ταιριάζει στο ποδι). Μπορει απλα να μην ταιριαζουν στο ποδι του δρομεα. Η ιδεα διαφορετικου πατου που προτεινει ο Νικος ισως κανει τη διαφορα.
Τελικα για τον καθενα η επιλογη του παπουτσιου ειναι πολυ προσωπικη υποθεση. Σιγουρα ολα τα reviews και ειδικα αυτα του μαιτρ του είδους @echetlos, ειναι παρα πολυ κατατοπιστικα και μας καθοδηγουν προσ τα εκει που θελουμε, ομως αμα δε τρεξεις το παπουτσι δε μπορεις να σχηματισεις αποψη.