Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 466 έως 480 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xipolitakos
    Συμμετέχων

@punivanwebergman όχι δεν ήταν αερόβιο τρέξιμο. Θεωρώ ότι τα easy μου είναι γύρω από στο 5:25.

Jeremy, θα χαρώ να συντρέξουμε.

Μετά το χθεσινό τσιμπημένο 10άρι, άλλα 15 χλμ. σήμερα σε τέμπο 4΄25΄΄. Για αύριο υπάρχει πρόβλεψη για 10 – 12 χλμ. αποκατάστασης στο 5΄.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

ενδυνάμωση πόδια κανένα 50λεπτο σήμερα. πρόσθεσα ένα σετάκι σε κάθε άσκηση γιατί μου φάνηκε σχετικά εύκολο. τη στιγμή που γράφω όμως, δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου! ξεκούραση κι αύριο χαλαρωματάκι.

καληνύχτα σας!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Διαλειμματική απόψε 5×1600. Για 5 λεπτά ανά κομμάτι πήγαινα τελικά βγήκαν με μέσο όρο 5:07. Δεν είχα και πολύ όρεξη, φυσούσε εκνευριστικά αλλά βγήκε. Η μέση είναι μονίμως πιασμένη τις τελευταίες μέρες και η λαγοκνημιαία ξανάρχεται. Πάλι έξοδα θα έχουμε.

Puni Van Webergman
    Συμμετέχων

Καλημερα! Τιτιβιζουν κ στην δικη σας γειτονια τα πουλακια!? Βλεπετε κ σεις το ουρανιο τοξο με τις πεταλουδες? Ακουτε κ σεις ψυχεδελικη μουσικη κ πεφτετε ευχαριστα σε μωβ κ ροζ χρωματα? Η ειμαι μονο εγω επειδη εκανα την καλυτερη προπονηση της ζωης μου αβιαστα, ξεκουραστα κ επιτυχημενα?! Βγηκα χτες για διπλα, στο 4,30-35 κ πηγανε 4,27-4,32 με το τελευταιο χωρις να πιεστω ιδιατερα στο 4,21! Ααααααα ευτυχια! Καιρο ειχα να παρω τα πανω μου! Ατομικο ρεκορ προπονησης! Εβερ βασικα! :Ρ @dejan σημερα εχεις τρίψιμο..

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Καλημέρα καλημέρα,
    χαλαρό 10άρακι με ανοίγματα στο τέλος στο 3:30! Πολύ καλά. Πρέπει κάτι να κάνω να κόψω την ανηφορα που οδηγεί στο σπίτι μου στο τέλος! Παίζει ρόλο που στα τελευταία 800μ του καθε τρεξιματος μου έχω αυτή την ανηφορα και ακόμα και στα αερόβια τρεξιματα ανεβάζω για κανένα δεκάλεπτο σφυγμούς άραγε και πάω σε άλλη ζώνη;
    Χθες το βράδυ κάποια στιγμή σηκώθηκα να πιω νερό και ένιωθα σαν να με είχαν δειρει δέκα. Τρόμαξα λίγο αλλα το πρωι όλα οκ!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 17 χλμ, εκ των οποιων τα 10 χλμ παρεα με τον Αργυρη (@winarg), με πολυ-πολυ κοβεντουλα εφ’ ολης της υλης … σε 1:28:36!Στα τελευταια 7 χλμ ενσωματωσα 4 χλμ σε πιο γρηγορους ρυθμους μεταξυ 4:35 – 4:20 το χλμ … αφου οι διαλειμματικες της εβδομαδας αναβληθηκαν μεχρι νεωτερας, λογω του προβληματος με τον γαστροκνημιο στο δεξι ποδι!

Dejan
    Συμμετέχων

@punivanwebergman Κι εγώ το ίδιο αναμένω….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@chousidisieremias Ναι Ιερεμία, παίζει ρόλο.
    Ιδίως όταν τελειώνεις την προπόνηση με δυνατά ανοίγματα, το τελευταίο 1-1.5χλμ καλυτερα να είναι μεταξύ easy και recovery.
    Μην φτάνεις σπίτι σου με ακόμη πιο γαλακτωμένα πόδια…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ερώτηση: να κάνω ένα τεμπάκι ή cruise intervals σήμερα ή μέχρι να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου να επιμένω μόνο σε αερόβια;

spy
    Συμμετέχων

…Νικο (@echetlos) εγω ειμαι ο τελευταιος που πρεπει να εχει αποψη και θεση σε ζητηματα προπονητικης, αλλα ο,τι κανεις…καν’το ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, αφου ζητουμενο ειναι η ομαλη επανενταξη στη δραστηριοτητα!Τρεξε ελευθερα κι αν αισθανεσαι καλα … ενσωματωνεις μερικα γρηγορα χλμ μεσα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Συντηρητικά το πάω τρεις εβδομάδες τώρα, Σπύρο. Πολύ συντηρητικά… Κάποιες φορές δεν βάζω καν GPS.
    Απλά δεν ξέρω αν θα ωφελούσε και κάτι πιο σβέλτο ή απλά θα με χρέωνε δυσανάλογα.

than
    Συμμετέχων

Νικόλα, εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις, ξεκινάω το ζέσταμα κ μετά πάω με την αίσθηση. Μετά το ζέσταμα ανέβασε λιγο ρυθμό, δες αντίδραση κ αναλόγως πράττεις.
    Ο,τι κι αν κάνεις, πάντως, καλή δύναμη!
    Στα δικά μου, χαλαρο 6αρακι χθες κ μετά γυμναστήριο.
    Σήμερα φτάνουμε Γκέτεμποργκ, συμμετοχή το Σάββατο στον ημί της πόλης. Θα προηγηθεί κ μια προπονησουλα στην πόλη. Ιδανικό μερος για τρέξιμο, ποδήλατο, γενικά για να ζεις…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@than Thanks φίλε! Κάπως έτσι θα το κάνω…
    Καλά να περάσετε και καλόν αγώνα!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 466 έως 480 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.