Τέμπο ξεκίνησα να κάνω σήμερα, δεν νομίζω ότι έκανα και κάτι, 3άρι στο 4′.48″ + 15′ ζέσταμα και άλλα τόσα αποθεραπεία.Δεν μπορούσα να κρατήσω ρυθμό και σταμάτησα – βαριά αίσθηση.Οι 20 μέρες αποχής με άφησαν πίσω και η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη, αλλά θα επανέλθω σιγά σιγά…..
Ψηλέ να κάνεις κ αν δεν έκανες κάνε αύριο. Καλυτερα cruise intervals που είναι λιγότερο βαρετό από ένα tempo. Απλά διάλεξε σωστό ρυθμό, μην πεθάνεις…
Εδώ εγώ σήμερα έκανα 5Χ4′ σκαλιά:) ανάθεμα κ αν τρέχω τρεις φορές τη βδομάδα. Πολύ το χάρηκα!
@big-blue Πού χάθηκες ρε Ηλία;
Δεν το έκανα… Πήγα χθες κατά τις 7, ξεκινάω και στα 800m του πρώτου κομματιού θυμάμαι ότι 7:30 έχει το μπάσκετ. Τα μάζαψα κι έφυγα! 😛
Δυνατή προπόνηση σήμερα και πρόλάβα την βροχάρα. Το πρόγραμμα ζέσταμα, 6mi ξεκινώντας από το 4:55/χμ και κάθε mi ρίχνω 10sec διαδοχικά, χαλάρωμα. Βγήκαν 4:55, 4:44, 4:34, 4:25, 4:15, 3:59. Το τελευταίο επίτηδες το ζόρισα λίγο. Σύνολο 13,54 σε 1:06. Πολύ καλά νομίζω!!
Να σαι καλά Νικόλα! Στην τελική ευθεία για τον αγώνα ουσιαστικά! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχω καμιά αναποδιά. Προσέχω πολύ είναι η αλήθεια. Φτύστε με!
Μετά το panachaiko trail έκανα πέντε μέρες να ξεπιαστώ, οπότε βρήκα ευκαιρία για καθισιό-αποφόρτιση που λεν κ οι ειδικοί:)
Μετά κάτι η δουλειά, κάτι τα πέρα δώθε στην Πάτρα (όπου είχε αγώνες ιστιοπλοΐας) έκανα 2 τρεξίματα σε 10 ημέρες, χτες μαλιστα ντάλα μεσημέρι…
(Το ζήτημα είναι να κρατηθώ κ σε κατάσταση κ σε κιλά, μονο ενα εχω πάρει απ τη Θεσσαλονίκη)
Πάμε καλά!
Πρώτο μου ποστ σε αυτό τον χώρο κι εύχομαι καλη επιτυχία και καλή δύναμη στα παιδιά που το στήσανε.
Στα της προπόνησης περίοδος αποφόρτισης με 8αρι easy στο 5:30 εχτές και ενδυνάμωση κορμού και ποδιών σήμερα.
Απο βδομάδα ελπίζω να ξεκινήσω κάτι πιο δομημένο με πρώτο στόχο την βελτίωση της ταχύτητας στις πιο μικρές αποστάσεις <10χλμ.
Καλό απογευμα.
Συντάκτης
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,189 συνολικά)