Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    panos66
    Συμμετέχων

Τέμπο ξεκίνησα να κάνω σήμερα, δεν νομίζω ότι έκανα και κάτι, 3άρι στο 4′.48″ + 15′ ζέσταμα και άλλα τόσα αποθεραπεία.Δεν μπορούσα να κρατήσω ρυθμό και σταμάτησα – βαριά αίσθηση.Οι 20 μέρες αποχής με άφησαν πίσω και η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη, αλλά θα επανέλθω σιγά σιγά…..

mashine
    Συμμετέχων

Ανόρεχτα χωρίς ενέργεια 8Χ800 σε 252-255 με 1΄ διάλειμμα.Πρέπει να φταίει το γυμναστήριο ή παρακάθισα…Πάμε για την επόμενη και βλέπουμε…

big-blue
    Συμμετέχων

Ψηλέ να κάνεις κ αν δεν έκανες κάνε αύριο. Καλυτερα cruise intervals που είναι λιγότερο βαρετό από ένα tempo. Απλά διάλεξε σωστό ρυθμό, μην πεθάνεις…
    Εδώ εγώ σήμερα έκανα 5Χ4′ σκαλιά:) ανάθεμα κ αν τρέχω τρεις φορές τη βδομάδα. Πολύ το χάρηκα!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαλαρό 8αρι με ρυθμό 5:25. Μετά τον Επαμεινώνδα και την Αντίπαρο με βλέπω για κάνα μήνα να μην κάνω τίποτα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Πού χάθηκες ρε Ηλία;
    Δεν το έκανα… Πήγα χθες κατά τις 7, ξεκινάω και στα 800m του πρώτου κομματιού θυμάμαι ότι 7:30 έχει το μπάσκετ. Τα μάζαψα κι έφυγα! 😛

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Δυνατή προπόνηση σήμερα και πρόλάβα την βροχάρα. Το πρόγραμμα ζέσταμα, 6mi ξεκινώντας από το 4:55/χμ και κάθε mi ρίχνω 10sec διαδοχικά, χαλάρωμα. Βγήκαν 4:55, 4:44, 4:34, 4:25, 4:15, 3:59. Το τελευταίο επίτηδες το ζόρισα λίγο. Σύνολο 13,54 σε 1:06. Πολύ καλά νομίζω!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@chousidisieremias Super προπόνηση, Jerry!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Να σαι καλά Νικόλα! Στην τελική ευθεία για τον αγώνα ουσιαστικά! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχω καμιά αναποδιά. Προσέχω πολύ είναι η αλήθεια. Φτύστε με!

big-blue
    Συμμετέχων

Μετά το panachaiko trail έκανα πέντε μέρες να ξεπιαστώ, οπότε βρήκα ευκαιρία για καθισιό-αποφόρτιση που λεν κ οι ειδικοί:)
    Μετά κάτι η δουλειά, κάτι τα πέρα δώθε στην Πάτρα (όπου είχε αγώνες ιστιοπλοΐας) έκανα 2 τρεξίματα σε 10 ημέρες, χτες μαλιστα ντάλα μεσημέρι…
    (Το ζήτημα είναι να κρατηθώ κ σε κατάσταση κ σε κιλά, μονο ενα εχω πάρει απ τη Θεσσαλονίκη)
    Πάμε καλά!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 80′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων!

than
    Συμμετέχων

Χαλαρά 5 χλμ πρωινά στο Γκέτεμποργκ και βουρ για πρωινό!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios Καλή επιτυχία στον αγώνα!!!

spy
    Συμμετέχων

Θαναση καλο τερματισμο να εχεις … ευχομαι να χαρεις τοσο τον αγωνα …οσο και την παραμονη σου εκει!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

2 χλμ ζεσταμα, 10 χλμ σε mp ρυθμος 4.38”/χλμ…

..οι παλμοι σε πολυ καλα επιπεδα!

mikeb
    Συμμετέχων

Πρώτο μου ποστ σε αυτό τον χώρο κι εύχομαι καλη επιτυχία και καλή δύναμη στα παιδιά που το στήσανε.

Στα της προπόνησης περίοδος αποφόρτισης με 8αρι easy στο 5:30 εχτές και ενδυνάμωση κορμού και ποδιών σήμερα.
    Απο βδομάδα ελπίζω να ξεκινήσω κάτι πιο δομημένο με πρώτο στόχο την βελτίωση της ταχύτητας στις πιο μικρές αποστάσεις <10χλμ.

Καλό απογευμα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.