Περιεργάζομαι ένα Glycerin 14 που μου έδωσε ένας φίλος.
ΟΚ, δείχνει μπόλικο (και προφανώς θα είναι) αλλά η εφαρμογή του είναι πολύ καλή κι η ποιότητα δείχνει αψεγάδιαστη.
Είναι αλλά θα το “προσεγγίσουμε” αντικειμενικά! 😉
Άλλωστε, τα παπούτσια που είναι του γούστου μου ενδιαφέρουν πολύ λιγότερο κόσμο από αυτά που δεν είναι…
Κατέφθασαν τα LT2 στο γραφείο με UPS. Απλά πρόλαβα να τα ανοίξω να δω ότι είναι μέσα :P. Εκ πρώτης όψεως η μόνη διαφορά είναι το σήμα της εταιρεία το swoosh που αντί για τυπωμένο στο πλάι είναι κολλημένο και προτιμούσα την πρώτη εκδοχή και ότι από μέσα έχει μια φοδρίτσα στο upper, η οποία δε νομίζω ότι χρειαζότανε. Έμειναν στο γραφείο το Σάββατο που θα είμαι Αθήνα θα τα φορέσω κιόλας.
Ίδια παπούτσια είναι με τα 1, Μήτσο. Προσωπικά δεν κατάλαβα καμμία διαφορά στον δρόμο.
Βέβαια, δεν ξέρω πόσο φθηνότερα έβρισκες τα πρώτα κι αν θα άξιζε τον κόπο…
Νίκο ίδια τιμή με τα 1 του στοκάδικου τα έχει η Nike στο site της, αλλά στο στοκάδικο δεν είχε πια νούμερο για μένα και δε βρήκα ούτε στα site του εξωτερικού νούμερο. Απλά από περιέργεια θα τα ζυγίσω να δω τη διαφορά και από που προέκυψε. Μάλλον από τις μικροδιαφορές στο upper.
@echetlos Σήμερα στήθηκα στην εκκίνηση στην Κηφισιά με τα Skechers και κοιτούσαν οι τριγύρω τα πόδια μου. Τελικά σχεδιαστικά είναι ψιλοκαραγκιόζης :P. Στον αγώνα πάντως άψογα!
Καθόλου αργό δεν είναι. Πάντως σε μεγάλο αργό θα το φορέσω την επόμενη Κυριακή. Το μόνο θέμα είναι ότι είναι κάπως φαρδύ πίσω και χρειάζομαι ακόμα και σε ένα απλό 8αρι να κάνω τις θηλιές με τις πίσω τρύπες για να εφαρμόσει καλά. Επίσης παρότι είναι χαζό σαν σχέδιο, όταν το κοιτάς από το πλάι έχει ωραίο σχήμα σαν μυτερό, αεροδυναμικό.
Αν και ειμαι φαν του wave rider η αποφαση που εχω παρει ειναι οτι το επομενο παπουτσι μου θα ειναι NB τι λες εσυ Νικο? τι θα μου προτεινες?ποιο μοντελο της ΝΒ?
@sotos-marathon Σωτήρη, αν θες κάτι με γρήγορο, responsive πάτημα δες το Vazee Pace. Είναι Trainer-racer.
Αν θες πιο προπονητικό, το Boracay.
Βέβαια, το πρώτο έχει 6mm drop και το δεύτερο, 4mm.
Συντάκτης
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 136 έως 150 (από 1,028 συνολικά)