Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 631 έως 645 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrisvoutyras Καλημέρα Δημήτρη.
    Ναι, δεν θα υπάρξει V3.
    Οπότε, ή το ψάχνεις στα outlets, όπως είπε κι ο άλλος Δημήτρης, ή πας στο Lunaracer που έχει σχεδόν ίδιο πάτημα.

chamav
    Συντονιστής

Με LunarTempo2 λέω να τρέξω τον μαραθώνιο φέτος. Τα είχα πάρει για τον περσινό, αλλά δεν πρόκοψα να κατέβω. Έχω και τα LunarRacer, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαράλαμπε τα Lunaracer 4 έχεις; Και πως είναι η φόρμα τους σε σχέση με τα LT? Είναι πιο στενά;

chamav
    Συντονιστής

Τα Lunar Racer 3 έχω. Γενικά φοράω 46 στα Nike (Vomero). Για κάποιον λόγο τα LunarTempo μου φάνηκαν καλύτερα μισό νούμερο παραπάνω, ενώ τα Lunar Racer στο 46 (φυσικά είναι ελάχιστα πιο μικρά από τα Vomero στο ίδιο νούμερο).

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Μια απ’ τα ιδια κι εγω, φοράω vomero/pegasus 47No, ενώ Lunartempo 47,5 No

chamav
    Συντονιστής

Δημήτρη, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα 4.

big-blue
    Συμμετέχων

@Echetlos αυτά τα παπουτσάκια ποια αντικαθιστούν;
    http://newbalance.gr/Fuelcore-Sonic

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είσαι και βιαστικός… 😉
    Τα Vazee Pace.
    Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχουμε review.

20170914_153312

Yiannis
    Συμμετέχων

Γιατρέ @echetlos έχω μια απορία. Μετά από ένα καλοκαίρι τρεξίματος σε βουνό κ όχι πολλών προπονήσεων intervals, φόρεσα σήμερα τα boston 5 μετά από τόσα χιλιόμετρα με zante v2 και hoka speedgoat, η αίσθηση ήταν από περίεργη εως αστεία, ένιωθα ότι φορούσα τακούνι 🙂 . Ενώ δε δε δυσκολεύτηκα στη μετάβαση από 10 σε 6 drop, σήμερα προβληματίστηκα γιατί αγαπάω πολύ τα boston. Ίσως είμαι υπερβολικός, ή μήπως όχι?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@ichasone Κοίτα, όντως έχουν διαφορά τα 6 από τα 10mm σαν αίσθηση αλλά έχει να κάνει και με το πώς πατάει κανείς, Γιάννη.
    Δηλαδή, αν κάποιος δεν πατάει φτέρνα έτσι κι αλλιώς, η διαφορά δεν είναι αισθητή, νομίζω.
    Ίσως στο Boston παίζει ρόλο το ότι πίσω είναι πολύ πιο μαλακό σε σχέση με μπροστά.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@ichasone με τα speedgoat τρεχεις ασφαλτο ?

Yiannis
    Συμμετέχων

@petaloudas Βουνό μόνο.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Γιαννη ευχαριστω

tol ga
    Συμμετέχων

Σκέφτομαι αγορά το zealot iso 2 ..αλλά βλέπω 4mm πάτημα.εχω όλα τα triumph σε 8mm..θα έχω πρόβλημα? Βλέπω το zealot έχει πολύ προστασία…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Μου θυμίζεις εμένα όταν ήμουν φοιτητής. Μέχρι να αποφασίσω αν θα πάρω 386 ή 486 βγήκε ο Pentium. Τι πρόβλημα να έχεις από το παπούτσι;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 631 έως 645 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.