Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Αυτό λέω, Μήτσο… Ήταν το χρώμα της Nike για τους ΟΑ γενικότερα.
    Όσον αφορά το άλλο που έγραψες, οι δρομείς διαλέγουν οι ίδιοι το μοντέλο της εταιρείας που τους σπονσονάρει. Π.χ. κάποιοι τρέχουν ακόμη με το προηγούμενο Streak.
    Η Nike δε, όπως κι η Asics, δίνει και custom made μοντέλα σε κάποιους.

big-blue
    Συμμετέχων

Όχι Νίκο, με παρεξήγησες:)
    Σοβαρά έως κ πριν τις προτάσεις σου για το LT δεν είχα τη Nike ως σοβαρή εταιρεία για τρεξιματικο παπούτσι. Δεν είχα ασχοληθεί βέβαια κ προτιμούσα εταιρείες που έβγαζαν κυρίως τρεξιματικά παπούτσια κ όχι για ολα τα σπορ.
    Στα του “μέσα” στίβου τα είδα αυτά τα χρήματα, όλοι (σχεδόν) με τέτοια έτρεχαν!
    (Review αναμένουμε;)
    Δημήτρη από adidas δεν ξέρω κ πολλά, δε μου πολυπανε στο πόδι. Υπαρχει κ πιο ελαφρύ απ´ το adios δηλαδή;

big-blue
    Συμμετέχων

Τι σκέφτηκα τώρα: να έτρεχε ο διαχειριστής σε τέτοιο επίπεδο. Τι τρέξιμο θα τρώγανε οι σχεδιαστές για να του φτιάξουν custom παπούτσι…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Ηλία, η Nike κουβαλάει τεράστια ιστορία στον χώρο, απλά εδώ την ξέρουμε από τα Air Max 97…
    Το δε Streak 6, έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές έως τώρα.

ΥΓ: δεν είμαι διαχειριστής, ο CEO έιμαι!

big-blue
    Συμμετέχων

Καταλαβαινεις πως πρέπει να μας το αναλύσεις.
    Τι ceo κτλ, εγώ από χωριό είμαι

dimitrissss
    Συμμετέχων

@big-blue Takumi Sen Boost 3 175 gr, Adios Boost 3 224gr

@echetlos
    Νίκο έχω την εντύπωση ότι τους έδινε Adios για να γίνει και εκείνη η ρεκλάμα που έλεγε 8 στους 10 γρηγορότερους χρόνους σε μαραθώνιο έγιναν με Adios, κάτι τέτοιο.

big-blue
    Συμμετέχων

(ρε αυτοί είναι επιστήμονες!)

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Εγώ είχα κάτι μποτάκια Nike Air Delta. Πρέπει να έπαιζε τότε στον Άρη ακόμα ο Γουίλτζερ 😛

manolee
    Συμμετέχων

Παίδες να ρωτήσω κάτι…μήπως έχει κάποιος εμπειρία ή κάποια άποψη για Newton ? (χλωμό το βλέπω , μόνο ο γκουρού ίσως)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μπααα… ούτε αυτός!
    Όχι προσωπική, τουλάχιστον.

prof
    Συμμετέχων

Αρχαριος(τρεχω 1 χρονο) στο τρεξιμο μετα απο ενα παπουτσι χαλια φορεσα το Newton aha. Ηταν μεγαλη η διαφορα με το προηγουμενο παπουτσι. Αισφανομουν οτι με πηγαινε μπροστα, ηταν αναλαφρο και ειχα αισθηση της επιφανειας που πατουσα. Αγκαλιαζε το ποδι μου ενω ειχα εναν αερα μπροστα. Περασα μια πελματιαία απονευρωσίτιδα και αλλαξα το παπουτσι με το vomero 9. Αυτη τη στιγμη εχω 3 vomero 9 και τα Newton δεν τα φοραω. Για προχωρημενους και για να κανεις διαλλειματικες η tempo μαλλον ειναι καλα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@manolee Tα Newton αναδεικνύουν την σχεδίασή τους όταν πατάς στα μετατάρσια. Εκεί στοχεύουν άλλωστε.

manolee
    Συμμετέχων

Prof σ ευχαριστω …Δεν σκεφτομουν για το AHA αλλα κάτι ανάμεσα σε Gravity και Distance , αν και από ότι έχω καταλάβει όλα τα μοντέλα τους τρακάρουν το ένα πάνω στο άλλο

@Echetlos
    Ότι πρέπει δηλαδή για μένα με την απαράμιλλη δρομική φόρμα ….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Έρχεται το review για ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς:

FullSizeRender(1)

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ψιλοπαραδοσιακό δεν είναι;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.