Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mashine
    Συμμετέχων
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Κάποτε θυμάμαι η New Balance είχε ένα παπούτσι που το δίπλωνες και το έβαζες στην τσέπη!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@xipolitakos Τα VFF ήταν, Χρήστο.
    Μ. Αλέξανδρο το ’13.

xipolitakos
    Συμμετέχων

@mashine, τα merrell είναι από τα πρώτα που είχα δει σαν παπούτσι. Δεν έχει όμως σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις κριτικές φαρδύ Toe box.
    Δεν χάνω κάτι να τα δοκιμάσω και αυτά….
    μόνο σε κατάστημα…. 😉

dimitrissss
    Συμμετέχων

Σήμερα έτρεξα με τα Zealot τα οποία όπως πάντα μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι πιο χαμηλά από ότι είναι. Εν τω μεταξύ η αριστερή φτέρνα τρύπησε το ύφασμα όπως γινόταν και στα Kayano. Απλά έγινε στα 350 χιλιόμετρα, ενώ στα Kayano γινόταν στα 400.

Vicky
    Συμμετέχων

Ποια zealot εχεις Δημητρη; Εχω παρει το 1 αλλα δεν με πολυβολεψε….

dimitrissss
    Συμμετέχων

@vicky έχω τα 1 από πέρυσι το καλοκαίρι όταν έψαχνα να δοκιμάσω κάτι με χαμηλότερο drop. Στην αρχή με ενθουσίασαν λόγω του ότι συνδύαζαν χαμηλό βάρος και drop με cushioning για πολλά χιλιόμετρα. Μετά πήρα τα LunarTempo που είναι και πιο ελαφριά και πιο απορροφητικά και ο ενθουσιασμός έφυγε, ενώ το Isofit με τα πλαστικά κομμάτια μου φαίνεται αναχρονισμός. Μάλιστα όταν το σφίγγω το παπούτσι για να εφαρμόσει καλύτερα τα κάτω πλαστικά του Isofit γυρνούν προς τα μέσα και είναι στο τσακ να γίνουν ενοχλητικά. Τελικά από ότι είδα από φωτογραφίες αυτό το κάτω μέρος το αφαίρεσαν στο 2 για αυτό τον λόγο. Πάντως γενικά είναι καλό παπούτσι για πολλές χρήσεις. Η φθορά από στη φτέρνα γίνεται σε πολλά παπούτσια μου λόγω δικής μου κατασκευής. Σε άλλους δρομείς τα παπούτσια που σε μένα διαλύονται δεν παθαίνουν τίποτα. Απλά κάποιες εταιρίες βάζουν πιο ανθεκτικά υλικά, κάποιες όχι τόσο ειδικά στα ακριβά τους παπούτσια, βλέπε Asics.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Λοιπόν νούμερα παπουτσιών που έχω φορέσει στο παρελθόν ή φοράω ακόμα

Εταιρεία – US – EUR – CM
    Asics – 12,5 -47 – 30
    New Balance – 13 – 47,5 – 31
    Skechers – 12,5 – 46!!!! – 30,5
    Saucony – 13 – 48 – ?
    Hoka – 12 – 46,5 – 30

Εν ολίγοις μπέρδεμα η κατάσταση αν δε δοκιμάζεις και αγοράζεις από απόσταση παπούτσι που δεν έχεις ξαναφορέσει. Brooks και Nike είναι Θήβα όταν πάω θα το εμπλουτίσω.
    Α! Επίσης υπάρχει και το UK συνήθως 1 νούμερο κάτω από το US αλλά κάποιες φορές μισό νούμερο και υπάρχει και BRA.

Προσπαθώ να το γράψε σε πίνακα αλλά δε το παίρνει όπως το γράφω

Vicky
    Συμμετέχων

Ψαχνω ακομα τον αντικαταστατη των new balance 890v….τα zealot δεν με βολεψαν αν και τα πηρα με πολυ μερακι….φαρδαινουν μπροστα αρκετα (αν και γενικα προτιμω τα φαρδια) αλλα σε αυτο το παπουτσι δεν μου αρεσει….

xipolitakos
    Συμμετέχων

Καμία άλλη πρόταση για all around, on off road, για όλες τις περιπτώσεις ΛΕΠΤΟΣΟΛΟ 🙂 παπούτσι κανείς;

dimitrissss
    Συμμετέχων

To Zoom Streak 6 εξασφάλισε καλή διαφήμιση.
    Olympics: Track and Field-Men's Marathon

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Ε αυτός ήταν και ο σκοπός του συγκεκριμένου χρωματισμού (unlimited). Να βγάζει μάτι!

big-blue
    Συμμετέχων

Το Nike? δεν του είχα δώσει σημασια, παρόλο που είδα όλο τον αγώνα δεν το συγκράτησα. Ίσως επειδή δεν εχω ακομα συνδυάσει την εταιρεία με το μαραθώνιο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Χαχαχα… Εσύ μην δεις “εταιρεία – κολοσσό” μπροστά σου, αμέσως να την κράξεις! 😀 😀

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο και στα αθλήματα σταδίου ίδιο χρωματισμό είχαν τα spikes τους.

@big-blue
    Ηλία σε ένα μαραθώνιο η συντριπτική πλειοψηφία των elite δρομέων θα φοράει Nike ή Adidas αναλόγως με ποια από τις 2 έχουν συμβόλαιο. Απλά η Adidas στους elite δρομείς της δε δίνει τα πιο ελαφριά της μοντέλα γιατί θέλει να προωθεί το Adios σαν αγωνιστικό.

Στο μαραθώνιο γυναικών μια συμμετέχουσα φορούσε Lunaracer, είδα τη σόλα στην εκκίνηση 😛

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.