Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα -Βέροια 2017

Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα -Βέροια 2017

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μπράβο σας. Πολύ καλές επιδόσεις. Σας ζήλεψα σήμερα.μακαρι του χρόνου να ξαναβρίσκομαι Βέροια έστω ως εθελοντής. Γνωρίζω ότι οι διοργανωτές έβγαλαν άλλη μια χρονιά ,πιο ψηλά τον πήχη.

Yiannis
    Συμμετέχων

Ας πω κ εγώ την εμπειρία μου, αλλά προειδοποιώ ότι σαν Βεροιώτης, η γνώμη δεν θα είναι αντικειμενική 🙂 .
    Καταρχήν η διοργάνωση ήταν διήμερη, Σάββατο βράδυ 5km αγώνας ενηλίκων, 2Km αγώνας γυμνασίων, 1 Km αγώνας δημοτικών καθώς και την Κυριακή ο καθιερωμένος δρόμος 14,5km Βεργίνα-Βέροια. Το Σάββατο ο καιρός βοήθησε και ο κόσμος που ήρθε να τρέξει ευχαριστήθηκε, ειδικά στα παιδάκια δημοτικού έγινε πανικοκ, ήταν κάτι όμορφο για εμάς που ασχολούμαστε με το σπορ, να φωταγωγείται η πόλη για να γίνει αθλητικό event και να υπάρχει τέτοια συμμετοχή ειδικά μικρών παιδιών. Μετά χαβαλέ κ γέλιο στο pasta party. Την Κυριακή η διαδρομή και ο ηλιόλουστος καιρός έκαναν τον αγώνα απολαυστικό, αν και ο κόντρα αέρας για σχεδόν την μισή διαδρομή ήταν λίγο ανασταλτικός παράγοντας. Τέλος καλό όλα καλά.
    Σε προσωπικό επίπεδο έκανα εθελοντισμό το Σάββατο και πρωταθλητισμό την Κυριακή 😛 . Όπως προείπα ο καιρός κ η θερμοκρασία την Κυριακή ήταν καλά για την εποχή, αλλά ο κόντρα αέρας στο πρώτο μισό που ήταν ανηφορικό το μετέτρεψαν σε ανηφόρα σχεδόν, ενώ στο υπόλοιπο παρόλο που ήταν ανηφόρα, πήγα καλά για τα δεδομένα μου, κράτησα ρυθμό κ για πρώτη φορά πέρασα κόσμο αντί να με περνάνε. Κάπως έτσι ήρθε το 1:19:50, 10 λεπτά κάτω από πέρσι που ήταν ο παρθενικός μου αγώνας.
    Κράτησα για τελευταία την εμπειρία μου σαν εθελοντής, πλέον εκτιμώ ακόμα περισσότερο την εργασία που κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, διοργανωτές+εθελοντές και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το “τέντωμα” τους για να είναι άρτιος ένας αγώνας δεν είναι καθόλου ορατός σ΄εμάς που κάνουμε το χαβαλέ μας όταν στηνόμαστε στην εκκίνηση.

Υ.Γ. 1 : Ωραίο το αστείο @sotiris_diamantopoulos, ότι σου έδωσα και συμβουλές για τον αγώνα τρομάρα μου 🙂 , εσύ είσαι σαϊτα αγόρι μου. Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά φίλε.
    Υ.Γ. 2 : Σας είπα ότι έχουμε τον καλύτερο αγώνα του κόσμου?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@ichasone Ωραία περιγραφή, Γιάννη!
    Συνεχής η βελτίωσή σου, συγχαρητήρια!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

συγχαρητήρια σε όλους σας! ενδιαφέρων δείχνει ο αγώνας, είναι και σχετικά κοντά, ίσως για του χρόνου!

Lachaniaris
    Συμμετέχων

Αν και πέρασαν μέρες, θα πω κι εγώ την εμπειρία μου από τον αγώνα στη Βέροια! 2η χρονιά για εμένα στον αγώνα και 55″ αργότερος αλλά στην ίδια θέση! Η τρίτη στην ηλικιακή ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα!
    Για την διοργάνωση το μόνο που μπορώ να πω είναι τα καλύτερα! Έχουν πολύ αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται!
    Προσωπικά, είδα αυτό που ήξερα και στο χρονόμετρο (56’06”) και στους παλμούς μου (178avg-183max) Είμαι όμως επιλεκτικά σε φάση άρνησης στην πίεση με κομμάτια, γι’αυτό και οι παλμοί στο Θεό!!!
    Συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες στον αγώνα και όσοι είναι έστω και λίγο βουνίσιοι, ραντεβού για το trailaki που γίνεται στη Βεργίνα, και πάλι με εξίσου καλή διοργάνωση και χαβαλέ μιας που είναι λίγο περισσότερο παρεϊστικη κατάσταση!! Η διαδρομή για μελέτη είναι εδώ https://www.strava.com/activities/998410327/overview
    Καλά χιλιόμετρα!!

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.