Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 10 χλμ – Michel Breal – 4 Δεκεμβρίου

10 χλμ – Michel Breal – 4 Δεκεμβρίου

• Αυτό το θέμα έχει 14 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη than.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Συντάκτης
    than
    Συμμετέχων

Θα πάει κανείς? Θα πάω με στόχο κάτι μεταξύ 40 – 41 λεπτά.

tazi
    Συντονιστής

Χτες το βραδυ κοιτουσα τους αγωνες του Δεκεμβρη. Ο Breal ηταν σιγουρα υποψηφιος, ομως πεφτει μολις μια εβδομαδα μετα το ΣΔΥΑ, οποτε κατεληξα στο run the lake που ειναι δυο εβδομαδες μετα στις 18. Ετσι θα προλαβω να κανω και κανενα λρ που νιωθω οτι το εχω αναγκη. Με αυτο το τροπο θα αναγκαστω εκ των πραγματων να κανω και κανενα πιο αργο κομματι. Θυμαμαι ο Δουσης μου ελεγε, Νικο στα αργα και στα ελευθερα μερικες φορες να παρακαλας να τα κανεις με πιο αργους δρομεις απο εσενα. Αυτο νομιζω πως εχω αναγκη τωρα.

than
    Συμμετέχων

Έλα να μου κάνεις το λαγό, τι είναι για εσένα το 4-4:05 για 10χλμ??? Και πάμε και με ποδήλατα κιόλας στο Μαραθώνα!
    Σωστό αυτό για τα αργά, εγώ έχω διαβάσει και μου έχει μείνει αυτό: “You can never run too slow on an easy day”. Τα easy μου τα κάνω πάντα στο 5:30++.

tazi
    Συντονιστής

Θα προτιμουσα να μου πεις να παμε τρεχοντας σε ρυθμο λρ!!!

than
    Συμμετέχων

Παει κ αυτός ο αγώνας! Χρόνος 39 λεπτα τα 9.620 μετρα, avg pace 4:03, δηλαδη το 10αρι θα έβγαινε σε ~40:30…
    Επόμενος στόχος ο ημι της Καλαμπάκας το Μάρτιο για ~1:30.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Μπράβο Θανάση!
    Με μια στοχευμένη προπόνηση για 10άρι, είσαι για <40 άνετα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τελικά δεν ήταν δεκάρι ο Μιχάλης;

than
    Συμμετέχων

@echetlos Ευχαριστώ, Νικ! Παρεμπιπτόντως, έτρεξα με τα Nike Free RN Distance, κ έμεινα σούπερ ευχαριστημένος, μου φαίνονται ένα κλικ καλύτερα από τα Boracay 1, για αγώνες από 10χλμ έως και μαραθώνιο.

@dimitrissss
    δυστυχώς όπως κ πέρισυ… καλά τα έλεγε ο @tazi… Από 9600 έως 9700 μέτρησαν οι περισσότεροι…

dimitrissss
    Συμμετέχων

@than Καταρχήν συγχαρητήρια για την επίδοση!!

Η διαδρομή στην Λεωφόρο Μαραθώνος με αναστροφή δεν είναι; Δε μπορούν να τραβήξουν την αναστροφή λίγο πιο πέρα ή επειδή έχει τη νησίδα δε τους βγαίνει;

than
    Συμμετέχων

Όχι δεν ειναι πανω στη Μαραθώνος, κ εγω έτσι νόμιζα… Ξεκιναει απο το στάδιο, στριβει αριστερά στη λ. Σουλίου προς Σχινιά κ κανει αναστροφή στο 4.8χλμ. Στο σημειο της αναστροφής εχει μια ανηφοροκατηφορα κ μοιάζει σαν να τελειώνει ο δρόμος, συνεχίζει χωματόδρομος. Ειχε κ ανηφοροκατηφορες αλλα πολυ ήπιες. Ο αέρας ηταν πρόβλημα…

timothy
    Συμμετέχων

Ομορφος αγωνας ο σημερινος με ιδανικες συνθηκες τρεξιματος, λιγο αερακι κοντρα στο πρωτο πενταρι, αλλα η επιστροφη ηταν ανετη.
    Οικογενειακη ατμοσφαιρα θα την χαρακτηριζα με μικρη συμμετοχη. Αν εξαιρεσεις το γεγονος πως ηταν ντεμεκ 10αρι (εμενα εγραψε 9,65 χλμ), ολα τα αλλα μια χαρα.
    Το χρονομετρο σταματησε στο 42:23 (~ 4:23/km), οποτε αναλογικα περιπου παντα λιγο κατω απο το 44:00, το οποιο αποτελει και καλυτερη επιδοση.
    Λαθος που ξεκινησα δυνατα στην αρχη και στο τελος ειχα μεινει απο ενεργεια να ανοιξω, αλλα καθε αγωνας εχει κατι να σε μαθει και να σε βελτιωσει μεχρι τον επομενο.

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Θάνο ποσο εκανες, δε βλεπω πουθενα αποτελεσματα

than
    Συμμετέχων

@tazi Νίκο 39 λεπτά τα 9.620. Υπολογίζω 40:30 αν ήταν 10αρι. Avg pace 4:03.

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Σουπερ, πολυ καλος χρονος!!, για να μη γραφεις τιποτα φανταζομαι οτι εισαι οκ και με το ποδι, τελεια!!

than
    Συμμετέχων

Το πόδι ήσυχο, μάλλον ευτυχώς το ξεχνάμε! Απο τα μεσα Οκτώβρη τρεχω χωρίς πρόβλημα, απορώ πώς με θυμήθηκε μόνο στο μαραθώνιο στο διάστημα 16-23 χλμ…!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.