Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 3ος μαραθώνιος Κρήτης

3ος μαραθώνιος Κρήτης

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 59 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μιας και σε λιγότερο από δύο μήνες έρχεται η σειρά του (15/4) ας ανοίξει και η συζήτηση για τα του αγώνα.
    Προσωπικά έχοντας μέχρι στιγμής μια καλή για τα δεδομένα μου , προετοιμασία, στόχευω σε βελτίωση ατομικής επίδοσης. Το προπερσινο 3’49 στη Θεσσαλονίκη ,ήρθε η ώρα να αποτελέσει παρελθόν. Πέρισυ στα Χανιά έχοντας ελλειπή χλμ , ειδικά σε λονγκ, τσαλακωθηκα μετά το 32. Εκεί το γύρισα σε τουρισμό. 3’56 νομίζω έγραψε.
    Φέτος μεχρι στιγμής , κινούμαι με ασφάλεια στο 5’10” ρυθμό αγώνα . Μακάρι να το κρατήσω.
    Φέτος με 4 25άρια , μπόλικα 18+, 2 30άρια μέχρι στιγμής , και με δύο 32άρια και ένα 35αρι μέχρι την κορύφωση, πιστεύω δε θα έχω θέματα πέραν της φυσιολογικής κόπωσης.
    Αν κάποιος κινηθεί σε κοντινό ρυθμό, με χαρά να το τσουλισουμε παρέα.
    Καλό αγώνα να έχουμε!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kalogeridis Πολύ πιο σωστή από κάθε άλλη φορά η προετοιμασία σου φέτος.
    Αχταρμάς και πάλι αλλά σίγουρα καλύτερη και κυρίως, με μεγαλύτερο όγκο.
    Μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά μέχρι την εκκίνηση.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σε αυτήν την προετοιμασία μπήκαν μαζί με τα έξτρα χλμ, και άλλα ερεθίσματα που τα αντλησα από το φόρουμ και είμαι ευγνώμων προς όσους κοπιαρω στα μέτρα μου πάντα. Όλα θα πάνε καλά.

Elda
    Συμμετέχων

Μια χαρα θα το πας Παναγιωτη, μεταξυ μας νομιζω πως αδικεις τον εαυτο σου με το 5:10 που εχεις θεσει ως στοχο, αλλα λογω προηγουμενου τσαλακωματος ισως ειναι καλυτερα να κρατας μικρο καλαθι, εσυ ξερεις καλυτερα. Καλη συνεχεια στην προετοιμασια σου και με το καλο να τρεξεις τον αγωνα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μεμονωμένες προπονήσεις βγαίνουν για καλύτερο χρόνο. Προτιμώ να κλείσω ευχάριστα αυτόν τον ρυθμό και αν έχω κουράγιο να δώσω ότι ρέστα Έχω στο τελευταίο 10αρι. Όντως το τσαλακωμα ήταν διδακτικό.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μετά τις αναποδιές στο Ναύπλιο , αυξάνονται οι απαιτήσεις από τους υπόλοιπους δρομείς της σελίδας ,απο τους εναπομείναντες συμμετέχοντες σε ανοιξιάτικο μαραθώνιο. Αρχής γενομένης την πρωταπριλιά στον βορρά…

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Παναγιώτη άμα περιμενεις από μένα καλο χρόνο ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.Φετος Πάμε για τη συμμετοχή

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δεν είσαι τέτοιος. Θα πας ανταγωνιστικά ως Προς τις τότε συνθήκες. Είσαι άτι αφού…

stratus
    Συμμετέχων

Δυστυχώς γεράσαμε Παναγιωτη.Εχω το πλευρό που δε με αφήνει να κάνω σωστή προπόνηση, έχω κόψει και τα φάρμακα για το άσθμα,οπότε πάμε για 3.20 και λέμε και ευχαριστω

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Στα λόγια μου έρχεσαι!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Χριστός ανέστη φίλοι μου!!!
    Θα ήθελα τις εκτιμήσεις σας για τον καθορισμό στόχου Μετά τις πρώτες προβλέψεις για ζέστη μέρα την ερχόμενη Κυριακή. Την προετοιμασία την έβγαλα με Πλάνο για 3.38.59. Οι επικείμενες συνθήκες δεν επιτρέπουν Ούτε για αστείο τέτοια προσπάθεια. Πόσο πιο χαμηλά να το πάω για να μη σκάσω στο δεύτερο μισό? Με 22_23 βαθμούς από την δεύτερη ώρα αγώνα είναι στον αέρα ακόμα και ο τερματισμός… Θα κάνω πολύ καλή ενυδάτωση τις τελευταίες μέρες και λήψη ηλεκτρολυτων. Προτασεις?

Elda
    Συμμετέχων

Η γνωμη μου ειναι να κινηθεις με βαση τους παλμους. Εφοσον εχεις δουλεψει στις προπονησεις σου με παλμους, ξερεις και σε τι παλμους να βγαλεις τον αγωνα. Οποτε ξεκινα μονο βασει παλμων να δεις πώς θα παει και αναλογως προχωρας. Αν φτασεις στα μισα και κυριως στο 25 και κι αισθανεσαι ανετα, δοκιμασε να πας λιγο πιο γρηγορα, αλλα παντα με επικεντρο τους παλμους. Καλο αγωνα και καλη επιτυχια ευχομαι!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@elda πολύ σωστά μιλάς και το έχω κατά νου… Απλά ψάχνομαι να έχω μια εικόνα του Κατά πόσο μπορεί να χρειαστεί να επιβραδυνω σε τέτοιες συνθήκες για να έχω το ιδανικό αποτέλεσμα σε συνάρτηση των συνθηκών. Φοβάμαι μη δω 20+ δευτερόλεπτα διαφορά Στους ίδιους παλμούς και με πάρει από κάτω κατά τη διάρκεια του αγώνα.

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Παναγιωτη πας εδω http://www.runworks.com/calculator.html και βαζεις την αναμενομενη θερμοκρασια και βλεπεις πως επηρεαζεται το pace σου

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Παναγιώτη καλή επιτυχία. Η ζέστη θα είναι μεγάλο πρόβλημα, ισως ομως μετα την επιστροφή απο Μάλεμε να μην έχει κόντρα αέρα οπως τις προηγούμενες φορές.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 59 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.